Монтаж на заводски Cruise Control на модели Toyota след 2003
Re: Търся технически грамотни ентусиасти в София
Благодаря колега. Съдя по моя опит при други марки и там наистина за различните бутони има различни съпротивления за да може да се детектва реално каква е функцията но пък и там има и повече функции освен вкл./изкл ( положение офф, круиз контрол, спиид лимитер, скорост + - и т.н.). Затова питам тук дали няма да е проблем. Щом твърдите е не е, ще пробвам ... а щом трябва ще прочета.
http://www.fapremove.com
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
За On/Off не ти трябват резистори.
Ако ще заменяш изцяло ръчката (както аз трябва да направя, но още не съм намерил подходящи копчета)
може да прегледаш този линк.
Ако ще заменяш изцяло ръчката (както аз трябва да направя, но още не съм намерил подходящи копчета)
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Тук е описано как се монтира автопилот на 1,8 бензин.
http://www.avensis-club.ru/forum/viewto ... E8&start=0
http://www.avensis-club.ru/forum/viewto ... E8&start=0
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
-
- Обратна връзка:
Здравейте, Прочетох внимателно всичките 24 страници и съм навит да търся лостче и да слагам и аз. Проблема е че бяха коментирани всякакви модели освен Приус. Аз искам да го сложа на приус 2 от 2007г. Свикнал съм пт старата кола и ми е много удобна екстра. Някой слагал ли е на приус или аз ще правя сефтето от форума.
Toyota Prius 2
Плевен
Сервиз за компютърна и игрова техника.
Плевен
http://priuschat.com/attachments/toyota ... pdf.27367/wwwantibugbg написа:Здравейте, Прочетох внимателно всичките 24 страници и съм навит да търся лостче и да слагам и аз. Проблема е че бяха коментирани всякакви модели освен Приус. Аз искам да го сложа на приус 2 от 2007г. Свикнал съм пт старата кола и ми е много удобна екстра. Някой слагал ли е на приус или аз ще правя сефтето от форума.
това колега е за приус. Ако някой може да ми каже за Corolla Е12 преди фейс лифта дали има възможност .. ще съм му благодарен.
Днес майстора ми свяля air-bag-a за да ми направи реглаж на предница и видях че има две букси - едната мисля че е за еър бега - с включен кабел в нея , а другата - синя на цвят - празна , само с една свъзана маса от нея към клаксона.
Проблема е, че нямам лампа Cruise на таблото, но виждам в ebay лостчета, които имат лампичка cruse. Ако някой може да каже дали има опит с corolla

А ако случайно тази синя букса е за бутони, които управляват радиото пак ще се радвам

-
- Обратна връзка:
Колега това е за приус 3 след 2009 г а аз съм с приус 2 от 2007 г. Но пак е насока така че като намеря лостче ще разглобявам и аз да пробвам.iliqbg написа:http://priuschat.com/attachments/toyota ... pdf.27367/wwwantibugbg написа:Здравейте, Прочетох внимателно всичките 24 страници и съм навит да търся лостче и да слагам и аз. Проблема е че бяха коментирани всякакви модели освен Приус. Аз искам да го сложа на приус 2 от 2007г. Свикнал съм пт старата кола и ми е много удобна екстра. Някой слагал ли е на приус или аз ще правя сефтето от форума.
това колега е за приус. Ако някой може да ми каже за Corolla Е12 преди фейс лифта дали има възможност .. ще съм му благодарен.
Днес майстора ми свяля air-bag-a за да ми направи реглаж на предница и видях че има две букси - едната мисля че е за еър бега - с включен кабел в нея , а другата - синя на цвят - празна , само с една свъзана маса от нея към клаксона.
Проблема е, че нямам лампа Cruise на таблото, но виждам в ebay лостчета, които имат лампичка cruse. Ако някой може да каже дали има опит с corolla![]()
![]()
![]()
А ако случайно тази синя букса е за бутони, които управляват радиото пак ще се радвамще си търся модулчето за управление
![]()
Toyota Prius 2
Плевен
Плевен
моя грешка 
виж ако искаш тук - http://www.aliexpress.com/item/Cruise-C ... 09923.html пише по frame (мисля че трябва да е рама) за 25$ от китай

виж ако искаш тук - http://www.aliexpress.com/item/Cruise-C ... 09923.html пише по frame (мисля че трябва да е рама) за 25$ от китай

Здравейте,да питам и аз,моята Тойота Рав4 2001г мотор 1az-fe 2000къб. 150к.с. с 3 врати. Може ли да се монтира круиз контрол и ако може,на някой ако му се намира за продаване лостчето за к.к. на хубава цена да казва.Благодаря предварително на всички който могат да помогнат! biggrin.gif
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Обратна връзка:
Мисля да го направя с 4 бутона но не помня къде гледах схемата на коя функция какво съпротивление отговаряше. Даже ще сложа само он офф и сет +. Кенсъл ще задейства като натиска педала а сет надолу не ми трябва.
В 2-3 поста на горе има пдф със схемата но са дадени много обширни стойности. Някой мерил ли ги е точните стойности за да ги сложа тях.
В 2-3 поста на горе има пдф със схемата но са дадени много обширни стойности. Някой мерил ли ги е точните стойности за да ги сложа тях.
Toyota Prius 2
Плевен
Плевен
7 поста на гореwwwantibugbg написа:Мисля да го направя с 4 бутона но не помня къде гледах схемата на коя функция какво съпротивление отговаряше. Даже ще сложа само он офф и сет +. Кенсъл ще задейства като натиска педала а сет надолу не ми трябва.
deqn86 написа:За On/Off не ти трябват резистори.
-
- Обратна връзка:
Нагласих бутони и резисторите нужни за целта и тези дни при поява на свободно време ще разглобя и пробвам.
Задължително ли е да откачам акумулатора след като може да не махам буксата на аирбега а само ще го повдигна отгоре.
Много съм свикнал с круиза още от предната кола и това е единственото което не ми харесва в приуса.
Задължително ли е да откачам акумулатора след като може да не махам буксата на аирбега а само ще го повдигна отгоре.
Много съм свикнал с круиза още от предната кола и това е единственото което не ми харесва в приуса.
Toyota Prius 2
Плевен
Плевен
-
- Обратна връзка:
Разглобих и си мисля че ако не вадя буксата на аирбега няма смисъл да махам акумулатора. Прилагам снимки на Приус 2. Не виждам как ще бръкна да споя кабела така че ще трябва да търся такава букса. Ако някой има такава букса или направо с ръчката с радост ще я купя.
- Прикачени файлове
-
- DSC_0290.jpg (144.3 KiB) Преглеждано 2460 пъти
-
- DSC_0291.jpg (153.46 KiB) Преглеждано 2460 пъти
-
- DSC_0292.jpg (134.98 KiB) Преглеждано 2460 пъти
-
- DSC_0294.jpg (131.36 KiB) Преглеждано 2460 пъти
Toyota Prius 2
Плевен
Плевен
-
- Обратна връзка:
Купих ръчката. Сложих я. Зарадвах се като видях че при натискане на он бутона светна лампата круиз на таблото. Обаче в движение само мига а не контролира скоростта.
Toyota Prius 2
Плевен
Плевен
А компютъра как разбира че е добавен КК.Кодиране не се ли изисква?Само питам от любопитство.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Не се изисква кодиране. Такова трябва за VAG групата.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007