Дай актуални цени ...

Порових и май CarDRL®3S е най лесния за монтаж

Колега,тоя модул как се монтира на Корола Верзо?И още-ако има някой ,който да го монтира във Варна моля да ме насочиш към него!a_stankov написа:Предлагам на Вашето внимание, най-новата ни разработка: многофункционален модул за автоматични светлини Photon®
Модул за автоматично управление на светлините с фото сензор.
Характеристики на Photon®:
* Два независими силови канала за управление на късите светлини - до 120W общо.
* Вграден силов ключ за габаритните светлини - до 50W общо
* Политонални звукови сигнали
* Програмиране чрез светлинния клаксон, включително и настройката на фото сензора, без добавяне на ключета и бутони
* Функция “Parking” с програмно избираемо време - 10, 20, 40, 60, 80, 100, 120 секунди
* Управление на функцията чрез монтираната в автомобила алармена система. Включване на светлините при отключване/заключване на автомобила - в зависимост от свързването. С функция Ден/Нощ - включва светлините само ако чрез фото-сензора си, модула установи, че е тъмно.
* Избор на линия за управление – къси светлини и/или габаритни светлини.
Примерна употреба: през деня, къси на 50% за дневни светлини, при смрачаване модула автоматично ще включи къси на 100% + габаритните светлини, напълно автоматично.
Това е модула, който наистина ще Ви накара да забравите къде се намира ключа за светлините на Вашият автомобил.
Повече подробности за модула може да намерите тук: http://cardrl.eu/
Цена: 55 лева
Доставка - до всяка точка на България с Еконт, разходите за куриерската услуга са за сметка на купувача.
За повече инфо: тук в темата, на лични, info@cardrl.eu, 0896/610-294 или 0897/837-220
Също се интересувам за Корола Версо - Варнаdocdobrev написа:Колега,тоя модул как се монтира на Корола Верзо?И още-ако има някой ,който да го монтира във Варна моля да ме насочиш към него!a_stankov написа:Предлагам на Вашето внимание, най-новата ни разработка: многофункционален модул за автоматични светлини Photon®
Модул за автоматично управление на светлините с фото сензор.
Характеристики на Photon®:
* Два независими силови канала за управление на късите светлини - до 120W общо.
* Вграден силов ключ за габаритните светлини - до 50W общо
* Политонални звукови сигнали
* Програмиране чрез светлинния клаксон, включително и настройката на фото сензора, без добавяне на ключета и бутони
* Функция “Parking” с програмно избираемо време - 10, 20, 40, 60, 80, 100, 120 секунди
* Управление на функцията чрез монтираната в автомобила алармена система. Включване на светлините при отключване/заключване на автомобила - в зависимост от свързването. С функция Ден/Нощ - включва светлините само ако чрез фото-сензора си, модула установи, че е тъмно.
* Избор на линия за управление – къси светлини и/или габаритни светлини.
Примерна употреба: през деня, къси на 50% за дневни светлини, при смрачаване модула автоматично ще включи къси на 100% + габаритните светлини, напълно автоматично.
Това е модула, който наистина ще Ви накара да забравите къде се намира ключа за светлините на Вашият автомобил.
Повече подробности за модула може да намерите тук: http://cardrl.eu/
Цена: 55 лева
Доставка - до всяка точка на България с Еконт, разходите за куриерската услуга са за сметка на купувача.
За повече инфо: тук в темата, на лични, info@cardrl.eu, 0896/610-294 или 0897/837-220
Що,има телефон за връзкаsaho написа:Тоя си мисли, че ще му се молим biggrin.gif
Във Варна нямам опредлен сервиз за монтажа на модулите, все сам може да избира къде. Монтажа е лесен, когато става въпрос за късите светлинии на Тойота.Гаранцията няма отношение към тъова къде е монтиран модула, а специално за Photon тя е вече 24 месеца. Всеки сервиз за монтаж на автоаларми може да постави такъв модул.dnedkov написа:Също се интересувам за Корола Версо - Варнаdocdobrev написа:Колега,тоя модул как се монтира на Корола Верзо?И още-ако има някой ,който да го монтира във Варна моля да ме насочиш към него!a_stankov написа:...................................
Нож в гърлото на никой не съм опрял biggrin.gif . Най-лесния и сигурен контакт е по мейл или телефон, напоследък не ми остава много време да се ровя по форумите, за съжалениеsaho написа:Тоя си мисли, че ще му се молим biggrin.gif
Става, пробвано е! Късите са с постоянен минус, габаритите също управляват се с +. Релетата съответно се управляват с минус от ключа за светлините, може би за това са ти казали така.cholaka написа:Някой ако е монтирал Photon модела да казва, защото преди малко ми заявиха от един сервиз, че не ставал за моята кола, а тя е корола версо, 1,8 бензин, 2006 г.
За съжаление най-елементарното което желаеш е най-трудно за изпълнение, без доработка на инсталацията на дългите не можеш да свържеш никакъв модул, не само моя. В нормално положение на ключа за светлините , дългите нямат връзка нито към + , нито към минус. На къси, монтажа е без да се разбутва нищо по инсталацията. Монтира се директно.vessonik написа:Колеги, моля за инфо къде в София могат да монтират устройството на Авенсис Т25, 2008 г. Какво се доработва по инсталацията? Интересува ме най-елементарното т.е. да се светват дългите на намален процент и естествено, да остава възможността да се кара без никакви светлини... Интересува ме същия вариант и за Голф.
Човек не знае утре на кой какво ще хрумне да вкара като закон
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта