КАК СЕ СВАЛЯ ДПФ ФИЛТЪР РАВ 4 2.2Д4Д
КАК СЕ СВАЛЯ ДПФ ФИЛТЪР РАВ 4 2.2Д4Д
ЗДРАВЕЙТЕ.ОТНОВО ИМАМ ПРОБЛЕМ С ДПФ-А.ТОЗИ ПЪТ МИСЛЯ ДА ГО СВАЛЯ САМ И ДА ГО ДАМ ДА ГО ПОЧИСТЯТ.ТА ВЪПРОСА МИ Е НЯКОЙ ИМА ЛИ СИ ИДЕА КАК ПО ЛЕСНО ДА ГО СВАЛЯ.НЕ ЧЕ РАЗБИРАМ ТОЛКОЗ АМА НЕВОЛЯТА УЧИ,ЩОТ СЪМ НА 1 ОСТРОВ И СЕРВИЗИТЕ СА ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА.ТА АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ !!!!!!ЧАКАМ ПРЕДЛОЖЕНИА. worthy.
gif

Re: КАК СЕ СВАЛЯ ДПФ ФИЛТЪР РАВ 4 2.2Д4Д
Някой ги чистят без сваляне.На теб как ще ти го почистят на въпросния остров дето няма читав сервиз?
това става до едно време,после или нов или чистене.почти съм го свалил.вече мога да помагам
.и намерих един по напреднал сервиз,и той ще ми го по4исти с някакъв пистолет и течности на фирмата tunap.

Точно за този метод имах предвид че не е необходимо да се сваля филтъра защото препаратите се впръскват през отвора за сензора
те това е животното(ако се вижда).отдолу си е бяло,а отгоре подобаващо черно.та въпроса е:замърсен ли е или не дпф който има представа да пише.
- Прикачени файлове
-
- IMAG0062.jpg (520.44 KiB) Преглеждано 3477 пъти
-
- IMAG0063.jpg (521.48 KiB) Преглеждано 3477 пъти
-
- IMAG0064.jpg (479.6 KiB) Преглеждано 3477 пъти
-
- IMAG0065.jpg (537.2 KiB) Преглеждано 3477 пъти
-
- IMAG0066.jpg (453.97 KiB) Преглеждано 3477 пъти
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Това що ли ми прилича повече на катализатора? Ти сигурен ли си, че имаш ДПФ на тоя мотор? Д-КАТ ли ти е мотора?
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
мотора не е д-кат а нормален 136коня.за дпф ми казаха от тойота,излизало по намер на рама.
Излиза един номер защото са в едно тяло.
Ти как го отвори ?Отряза ли го?Или си снимал през отвора на тръбата?
Можеше да напълниш химията през отвора за датчика без да го сваляш.Оставяш известно време дренираш и после само палиш и изфорсираш.
Ти как го отвори ?Отряза ли го?Или си снимал през отвора на тръбата?
Можеше да напълниш химията през отвора за датчика без да го сваляш.Оставяш известно време дренираш и после само палиш и изфорсираш.
снимах през отвора на тръбата.по датчика имаше бая сажди.дали е възможмо от това да ми дава грешка.а за химия през датчика не съм чувал.тука единствената възможност е чрез някакъв пистолет,и после препарат в горивния филтър и резевоара,20 минути работа на място и после газ. 

Не съм се изказал правилно имах предвид сваляш датчика и през отвора инжектираш Тунап .Той се продава в комплект с шприц и маркучета.
едно на нула за мен срещу тойота.вчера сложих дпф и през ноща беше тест драйва.засега работи,по нататък ще видим.