Браунов газ на Тойота
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Me4o темата е за алтернативни горива и по специално газ генератори!
от де ги набута сега добавките?
от де ги набута сега добавките?
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Логиката си е на място, защото едното и другото са мистични и измислени неща за вас...... Ще започна от по-лесното, пък и до газта и защо не го правят..... Едно по едно "чудесата" biggrin.gif Или искате, правим го и някой си посипва главата, или просто като не ви харесва и не ви интересува - спирате да хулите наред .... примерно .... 

- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Me4oKyX написа:Защо - вече съм отговорил, няма смисъл да повтарям - ако искаш, ще го прочетеш и разбереш, но явно това не е случая.... А това, че предлагам ХАДО за Пловдив и регион не значи, че затова питам на какво се обоснавават изявленията ти.... Просто са празни приказки, като дори НЕ СИ имал проблем, който да пробваш да решиш по този начин!! Аз не ти казвам, че ТИ ТРЯБВА!! Аз казвам просто нещо - истинските неща, правят чудеса, вярваш или не.... А за посипването - само намерете една кола, която и хъркат скорости, тропа двигателя и ще си говорим после кой ще си ходи с пепел на главата..... Когато кажете, където кажетеА после ако искате си разглобете двигателя, да видите, че няма да има отлагания и други подобни гомна тип ТЕФАЛ laugh.gif Нито пробвате, нито имате желание да чуете, но сте винаги ПРОТИВ !
Не се заяждам, просто няма логика да отричаш нещо, което не си пробвал, не разбираш или не те вълнува....
Последно - обяснете ми, мога ли според вас да сваля вредните емисии към 5 пъти!, да повиша мощността, да падне разхода, да се изчисти горивната система, да се подобрят смазочните качества на горивото, да се бутне точка на замръзване до към -40 !?!??! И, предполагайки, че ще кажете любимата думичка - НЕ - само кажете къде, кога и на коя кола, бус, тир ще тествамеАз идвам с големия талон на Королата залог, вие каквото решите, може и на бири
Докторе, имам лек шум на1-ва и 2-ра (виене), както и на място сутрин когато е студено зимата(лагер на първичния вал). Дали ще помогне ХАДО в случая? Ако помогне няма да си сипвам пепел на главата, а ще те похваля.

Carina E 4AFE LB 1992
- lederman
Ти защо си мислиш, че можеш да направиш едно изпитване на подобно нещо? дори нямаш идея как да го направиш така, че резултатите да са представителни, да не говорим, че нямаш необходимото оборудванеMe4oKyX написа:Логиката си е на място, защото едното и другото са мистични и измислени неща за вас...... Ще започна от по-лесното, пък и до газта и защо не го правят..... Едно по едно "чудесата" biggrin.gif Или искате, правим го и някой си посипва главата, или просто като не ви харесва и не ви интересува - спирате да хулите наред .... примерно ....

То ако се правеше по твоя начин нямаше да има акредитирани изпитателни лаборатории с оборудване за милиони левове и методики за стотици хиляди. Нямаше да има и стандарти и сертификати и персонал с тлъсти заплати!!!
Имаш ли дори идея по кои стандарти се прави изпитването на мощността, разхода, компресията, състава на изгорелите газове и шума на двигателя ? Знаеш ли какво е метрологично осигурен измервателен уред?
Ти очакваш да сипеш в някой таралясник и да кажеш "ЕТО ВИДЯ ЛИ? " не става така дори и два големи талона да сложиш на масата !!!
Освен това мистика няма в цялата работа

Манипулация 1 - цитат от сайта :
"Нашите продукти притежават патенти и сертификати в Япония, Германия, Китай, Русия, Южна Африка и САЩ, както са и официално лицензирани от Американският петролен институт (API), също така признати от компании като VOLVO, Daimler Chysler, OPEL и General Motors."
това е пълна манипулация защото не всичките продукти са сертифицирани, а само маслата им.
за справка : http://www.xado.com/global/index.php?ro ... ertificate
Манипулация 2 - цитат от сайта :
"Продуктите ХАДО притежават ISO и"
Тук се хвалят, че "Продуктите ХАДО притежават ISO". Да ама сертификата е за ISO 9001 който е сертификат за Система за управление на качеството ( http://bg.wikipedia.org/wiki/ISO_9000)
Един допълнителен цитат от горе предложеният линк: Стандартът не гарантира качеството на продукцията. Целта на ISO 9000 е да се внесе съгласуване и обективност в действията на системата за контрол на качество на доставчика. Предполага се, че ISO 9000 ще се използва в отношенията между компаниите потребители и доставчици. Той им помага да формализират системата си за управление на процеса на проверка на качеството и съответствие на производството си.
Манипулация 3 - цитат от сайта :
"сертификат TUV (Technischer Uberwachungs-Verein), който се издава от най-авторитарната неправителствена организация в Германия, отговаряща за инжeнерният и технически надзор."
Ето малко информация за TUV : http://en.wikipedia.org/wiki/Technische ... ungsverein
хайде моля покажи ми къде в структурата на TÜV намираш "TÜV Thüringen". това обаче е най-незначителната подробност. Все пак някаква лаборатория е правила тестове.
манипулация 4 - цитат от сайта:
"Намаляване разхода на гориво от 5% до 15% по време на движение и до 30% на празен ход" в протокола е посочена само 1 стойност 5.29% цитат "The change of average value from 7.351 L/100 km to 6.962 L/100 km shows the reduction of fuel consumption by 5.29 %."
- Гарантиран пробег без ремонт от 100 000 км.; кой го гарантира? нищо не пише за подобен тест
- Намаляване на нивото на шума и вибрацията до 10 пъти; т'ва пък от де го измислиха ???? цитат от протокола :
3.5 Noisiness
The interval of 40.2 sec was chosen to analyze the results; the speed range from 50 km/hour to 70 km/hour was recorded. The measurements didn’t show a significant difference between the treated and non-treated car.
Така мога да продължа да ти цитирам разни работи от това което твоите хора сами са написали, ама ми писна. Цитатите са взети изцяло от http://xado.unacs.bg/index.html и http://www.xado.com/global/. Протоколите от изпитване и сертификатите на продукта са налични на двата сайта. Който не ми вярва може сам да ги прочете !
Ето протокола от изпитване - http://xado.unacs.bg/directions/tuvreport.pdf
Патентите са без значение!!! На кой му пука дали са си защитили правата върху продуктите си или не.
За малко да забравя

имат един сертификат за качество на продукта

И последно нещо, изобщо недей да говориш за нано-технологии !!! и в съмнителният сертификат за качество (http://xado.unacs.bg/directions/quality_certificate.pdf ) и във листа за безопасност (http://xado.unacs.bg/directions/MSDS.pdf), са посочени размери на частиците в дисперсията от 5 микрона, а за нано-технологии се говори при размери на частиците от 1 до 100 нанометра.... но да си призная в сайта на ХАДО не намерих дапише за нано технологии а само за металокерамика.
Ама и това е една мътна тема ..... понеже за състава са посочени - Contains paraffin oil (≤60%) и Basic oil contains less than 3 % of the DMSO extract (dimethyl sulfoxide)... другото е know-how и е скрито laugh.gif laugh.gif
Ти ако си мислиш, че просто така ще си сипя пепел на главата жестоко се лъжеш !!!
Хайде остани си със здраве и като осигуриш условия за коректно изпитване съм готов да направим облог, а до тогава съвета ми е да прочетеш документите на това което продаваш.
Последно промяна от lederman на 30 Ное 2011 16:08, променено общо 1 път.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007

T25 2AD-FTV /2007
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Мисуиш уи !?!?!? Обясни ми сега драгоценни ми колега, как разбра, какво оборудване имам, какви сертификати имам и как разбра, че не знам как се прави такъв тест !?? laugh.gif Явно имаш качества като Ванга/мир на праха и/ .... Просто няма смисъл да си говоря с теб за каквото и да било - ти си наливаш глупости без да знаеш човек, без дори да ПОПИТАШ.... подписа ти е само за красота явно.... Ай със здраве и поспри се със оакването на темите, в които не можеш да помогнеш....
Макси - гаранция ще изчезне шума, защото на Королата на хъркаха 2,3 и 4-та предавка, независимо дали амбрираш двойно или не..... Кутията ще ти стане кукла, а шума на място сигурно е от лагер някой... И това го имах на Версото.... Общо взето слагаш, след това си караш като пич и не се притесняваш.... Пиши ЛС и ще ти пратя, да не спамим тук повече
Като всяко нещо - ако и истинско - си върши работата.... Като е подобие на истинския продукт - ефекта е тука има, тука няма.... Дали ще е добавка, дали ще е масло, дали ще е браунов генератор.... Просто трябва да е истинско, а не маркетингов продукт, затова съм съгласен с предишните постове! Но не можеш вечно да отричаш, че има истински неща без да си пробвал и само да се плюе всичко що минава в тази графа! НЕ ВИЗИРАМ ХАДО, а като цяло всички "измислени" технологии, които засират умишлено
Макси - гаранция ще изчезне шума, защото на Королата на хъркаха 2,3 и 4-та предавка, независимо дали амбрираш двойно или не..... Кутията ще ти стане кукла, а шума на място сигурно е от лагер някой... И това го имах на Версото.... Общо взето слагаш, след това си караш като пич и не се притесняваш.... Пиши ЛС и ще ти пратя, да не спамим тук повече

Като всяко нещо - ако и истинско - си върши работата.... Като е подобие на истинския продукт - ефекта е тука има, тука няма.... Дали ще е добавка, дали ще е масло, дали ще е браунов генератор.... Просто трябва да е истинско, а не маркетингов продукт, затова съм съгласен с предишните постове! Но не можеш вечно да отричаш, че има истински неща без да си пробвал и само да се плюе всичко що минава в тази графа! НЕ ВИЗИРАМ ХАДО, а като цяло всички "измислени" технологии, които засират умишлено

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Няма смисъл! Преди 5-6 месеца се изпокарахме на тази тема, но не възприема.lederman написа:...
Ти защо си мислиш, че можеш да направиш едно изпитване на подобно нещо? дори нямаш идея как да го направиш така, че резултатите да са представителни, да не говорим, че нямаш необходимото оборудване![]()
То ако се правеше по твоя начин нямаше да има акредитирани изпитателни лаборатории с оборудване за милиони левове и методики за стотици хиляди. Нямаше да има и стандарти и сертификати и персонал с тлъсти заплати!!!
....

Аз се занимавам от години с клинични проучвания и се опитах да му обясня как се прави проучване и се сертифицира продукт, но освен необосновани обиди нямаше друго.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Добре де, аз ПАК питам - от къде знаете с какво разполагам и какви тестове съм направил !?? Който иска да види и иска наистина да разбере нещо, ще го покажа лично. Изрично казах, че НЕ ИСКАМ да качвам документи и сертификати тук, ам вие си разбирате каквото ви е кеф laugh.gif Правете каквото си искате, само не мога да разбера, защо всичко, което не ви е ясно, е НЕвъзможно..... Още повече, дори да ти кажа, че имам на разположение и си работим с машина за няколко милки - кое ще те накара да разбереш че е така или че не е !?!? laugh.gif Тотално ви издишат приказките, а който иска - пробва и после директно ми звъни на телефон, защото хората не искат да четат такива глупости като тукашните към момента....
Поздрави колеги, а дори да нямам лаборатория, има МНОГО пунктове за ГТП, където имат газанализатори, които работят и са мноого детайлни.... И услугата струва прекалено малко, че да е проблем да си платя
Та тестове БОЛ и лесни, стига човек да иска... Като искате да видите - казах ви как става. Всички други приказки са излишни и без логика.... Може си спорим как вие НЕ вярвате и НЕ МОЖЕ да бъде така, но това е вашата гледна точка, която не е много миродавна явно
Само че хората, които са пробвали са доволни и предоволни, изобщо няма да си хабят нерви и време да ви разясняват нещо..... И са прави, и ги разбирам.... лудите кат мен, дето повтарят по 4335734 пъти хич ги няма вече 
Поздрави колеги, а дори да нямам лаборатория, има МНОГО пунктове за ГТП, където имат газанализатори, които работят и са мноого детайлни.... И услугата струва прекалено малко, че да е проблем да си платя

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти