На авенсис можеш да избереш mpg или l/100km, предполагам и на крузера е така.diver написа:На един приятел акурата и пуснахме сичко от мили в километри, без тоталния пробег. Той упорито си седи в мили. Кой знае кой надрусан идиец е писал софтуера.penywise написа:Смисъл - няма логика ляв волан + английска навигация + miles per galon разход + километраж в КМ/Ч, а не онези смесените тип "mp/h; km/h"
Реален разход на Авенсис 2009-
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Правил съм го на RX400h внесен от Щатите. Беше с отваряне на таблото и препрограмиране на паметта. Прочети си книжката на колата дали няма опция от бутоните на волана/таблото.stfn написа:АЗ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ И ПРОДЪЛЖАВАМ...КАК ВСЪЩНОСТ СТАВА СМЯНАТА ОТ МИЛИ В КИЛОМЕТРИ И КОЙ ОТ ВАС МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ НА КАМРИ 07?
-
Значи в едно опътване видях, че са дадени стойности както а фарейнхай за градуси, така и за целзи, също и за мили или км. Така че пробвай докато е спряла колата да натиснеш DIPS и виж дали ще ти излезен меню за настройка на часовник и Units. Нещо такова не съм 100% сигурен обаче. Ей ти линкчето http://www.pdf-word.net/Automotive-Guid ... anual.htmlstfn написа:АЗ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ И ПРОДЪЛЖАВАМ...КАК ВСЪЩНОСТ СТАВА СМЯНАТА ОТ МИЛИ В КИЛОМЕТРИ И КОЙ ОТ ВАС МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ НА КАМРИ 07?
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Едва ли ако викаш (т.е. пишеш с главни букви) някой ще ти помогне. Нямам Камри но ето как е на Авенсис:Малко е тъмна снимката ама мисля, че се вижда.stfn написа:АЗ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ И ПРОДЪЛЖАВАМ...КАК ВСЪЩНОСТ СТАВА СМЯНАТА ОТ МИЛИ В КИЛОМЕТРИ И КОЙ ОТ ВАС МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ НА КАМРИ 07?

Натискаш голямото копче в средата и с въртене избираш между: mpg > km/l > l/100 km
За съжаление с натискане и задържане на DISP не се нулира средния разход, май без дозареждане или качване предницата на високо не става?

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
На допълнителният дисплей се сменят, но не и на таблото по този начин.Rudy написа:Едва ли ако викаш (т.е. пишеш с главни букви) някой ще ти помогне. Нямам Камри но ето как е на Авенсис:Малко е тъмна снимката ама мисля, че се вижда.stfn написа:АЗ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ И ПРОДЪЛЖАВАМ...КАК ВСЪЩНОСТ СТАВА СМЯНАТА ОТ МИЛИ В КИЛОМЕТРИ И КОЙ ОТ ВАС МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ НА КАМРИ 07?
Натискаш голямото копче в средата и с въртене избираш между: mpg > km/l > l/100 km
За съжаление с натискане и задържане на DISP не се нулира средния разход, май без дозареждане или качване предницата на високо не става?
Цитирам една статия:
Може би не знаете Алън Филипс. Аз също и се радвам защото той е маниак , мъж, който се кланя на граала на разхода на гориво. Седнал удобно зад волана на Тойота Авенсис 2.0-литров D-4D дизел, този ексцентричен симпатяга измина 839 мили пътуване между Джон O Гроутс и Ламдс енд с 50 литра гориво, средно почти невероятно 75mpg.
справка
75mpg = 3.136194l /100
http://uk.cars.yahoo.com/car-reviews/ca ... 04264.html
мисля да го бием тоя, ама с нащте пътища и водачи ше трябва да караме през нощта
Може би не знаете Алън Филипс. Аз също и се радвам защото той е маниак , мъж, който се кланя на граала на разхода на гориво. Седнал удобно зад волана на Тойота Авенсис 2.0-литров D-4D дизел, този ексцентричен симпатяга измина 839 мили пътуване между Джон O Гроутс и Ламдс енд с 50 литра гориво, средно почти невероятно 75mpg.
справка
75mpg = 3.136194l /100
http://uk.cars.yahoo.com/car-reviews/ca ... 04264.html
мисля да го бием тоя, ама с нащте пътища и водачи ше трябва да караме през нощта

Извинявай, ама точно немците са маниаци и познавам доста от тях, които карат меко казано бързо. А да ти кажа и аз да бях с ново БМВ или Мерцедес и аз щях на аутобана, проблема е че като ходя обикновено ползвам малки рентакарс , които преко сили дигат 190 та обикновено карам с 160 и ме разминават само половинатаrashkov написа:абе с 200 никой не кара. Това са стар илегенди. Немците си феркат с 130-140 и има единици, които летиат с 200. Те обикновено са балкански субекти със съмнителни занимания.
.