Еднократно щракане при потегляне
Еднократно щракане при потегляне
Здравейте. При потегляне на студен двигател със навиване на волана се чува едно щракане откъм предното окачване - все едно си настъпил пластмасова бутилка . Чува се само веднъж . След това колкото и да въртя волана не се чува .Ако потеглям с прав волан не се чува нищо.
Колата е Авнсис 1.8 2008 година.
Колата е Авнсис 1.8 2008 година.
Авенсис 1,8 2008
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
И при мен го има. Мисля, че като престои известно време залепват накладките и при потегляне се отлепят и припукват.
Поздрави
Поздрави

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
-
- lederman
Възможно изглежда, но при мен не е няколко секунди а просто кратко изтропване ??? ама разликата може да е от преводачите
ако са филолози а не техничари
П.С. не искам да обиждам Филолозите
просто по някога превеждат много-буквално
Поздрави

П.С. не искам да обиждам Филолозите

Поздрави

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007

T25 2AD-FTV /2007
-
Не бих казал щракане, а по-скоро едно: "Хлу-уп" се чува biggrin.gifdanny написа:И при мен го има: колата е корола версо, при потегляне точно както е описано в книжката към 15км щрака. Но това си е нормално май за всички тойоти..
Нормално е за Тойота с VSC система, като всъщност това е нещо като тест за системата.
Днес бях до сервиза на Тойота и там ми казаха , че това е от тракшън контрола и е нормално . Получава се само при потегляне напред и навиване на волана . Казаха , че е нещо като тест при потегляне.Получих някакво приемливо обяснение , въпреки че още не мога да свикна с този звук . Благодаря ви за мненията които сте написали .
Авенсис 1,8 2008
Има го и при изключен тракшън . Намерих някакви звуци в книжката в раздела за ABC , но звука най добре е описан от колегата scorpion - "Хлу-уп" . Въобще не прилича на "клик" . Засега се примирявам със ситуацията и ще си карам "английският японец" .Ще поразровя и по други форуми. Интересно ми е дали и при Лексуса го има този звук 

- Прикачени файлове
-
- IMAG0390.jpg (107.44 KiB) Преглеждано 4314 пъти
Авенсис 1,8 2008