Колега,мойто мнение е най-накрая да си купиш нещо и да приключваме,че пак стана панаир.Каквото и да си купиш свикни с мисълта,че ще си се набутал,че ще имаш съдружник на джоба и ще се каеш яко немного след покупката.Успех и ни информирай за всичко.balin написа:Колеги никой ли друг няма да изкаже мнение по въпроса ?
Ами покажи му ги де ! Защо му показваш само един вариант ?slowtraveler написа:..............
БассМан, ако човека си избира автомобил за работа защо да не му бъдат показани вариантите????
Как точно си помагаме , като си разправяме супер субективния избор ?slowtraveler написа: Но затова трябва да разполага с повече информация...
Или тук не сме да си помагаме, а за да СЛУЖИМ НА МАРКАТА ТОЙОТА и да викаме само ОСАННА?!?!?!
Всъщност ако имаше повече хора , като мен никой нямаше да кара допотопни ДВГ-та !slowtraveler написа: Точно поради хора с твоето мислене много рядко можеш да срещнеш в който и да е български форум сравнение на различни еднотипни модели на различни марки: примерно 'ама как във VAG форум ще пишеш за сравнение с Тойота', или обратното......
Защото всичко се изражда в посока 'ама нашата марка е Но.1., а всичките други са боклуци'...
Да Тойота е от добрите марки има и други добри марки но VAG не е от тях ! И стотици пъти съм давал елементарни сравнения от , които на човек трябва да му присветне . Ама оно си рупа ли рупа . А Опел ако наистина правеха нещо читаво нямаше да фалират в годината по два пъти и така от 20 години .slowtraveler написа: Точно това се опитвам да оборя с последните си постове, без това да означава, че омаловажавам направеното от Тойота.
Повтарям: ТОЙОТА е една от добрите (айде - много-добрите biggrin.gif ) марки, но не е единствена...
За да съм тук, значи марката не ми е безразлична.
И никой не знае къде ще ме отведе следващата врътка на 'еволюцията' - дали няма да ме доведе отново до Тойота biggrin.gif
Точно в това се различаваме с теб - когато даден бренд/марка и т.н. започне да не ме удовлетворява - сменям го...Bass_Man написа:...Тойота .... е номер 1! Просто си го заслужава абсолютно независимо от нивото на качеството на , който и да било модел към днешна дата !.....
А не ти ли се струва по-вероятно, ако двама човека разбират 'грешно' това дето си написал, че може проблема да е в твоето изразяване...Bass_Man написа:Какъвто проблем има и Скот най-вероятнo...
Това по никакъв начин не доказва че не си бил прав като си казал тези неща, доказва неспособността на комшията да приеме истината, каквато е. Тоя пример ми напомня за всички 'велики' таланти дето се явяват в популярните телевизиони предавания от рода на 'Whatever country got talent' без да са се погледнали в огледалото. Тук не си говорим за добро възпитание и обноски, а за технически неща ... то направо на поезия взе да ви избива с тая любовBass_Man написа:Все едно да отидеш на гости в комшията и да му кажеш , че е пълен тъпанар и , че жена му е грозна , като смъртта . И след това да се чудиш защо си изял боя
Колега, тука е така....balin написа:Колеги , пишете по същесвто ! Нещо много се отклонхме от темата и въпросите ми . Не ме интересуват в момента нито Форд, нито Опел, нито ВАГ, спрял съм се на два модел и марки и искам съвет кое е по-добре да взема - Тойота Корола Версо или Мазда 5 ?
balin написа:Колеги , пишете по същесвто ! Нещо много се отклонхме от темата и въпросите ми . Не ме интересуват в момента нито Форд, нито Опел, нито ВАГ, спрял съм се на два модел и марки и искам съвет кое е по-добре да взема - Тойота Корола Версо или Мазда 5 ?
Забравих да уточня, че поради не многото километри ,които навъртам годишно реших да взема бензинова кола, така че сподели за Мазда 5 бензин и Тойота Версо бензин ?jim_beam написа:balin написа:Колеги , пишете по същесвто ! Нещо много се отклонхме от темата и въпросите ми . Не ме интересуват в момента нито Форд, нито Опел, нито ВАГ, спрял съм се на два модел и марки и искам съвет кое е по-добре да взема - Тойота Корола Версо или Мазда 5 ?
щом стана толкова конкретен да се включа.мога да помогна с мнение за мазда5,правих тестдрайв,доста я поизпържих.трябваше да избирам между 5 и 6,та обстойно ги огледах,нови автомобили.
та между двете решението взех много лесно-просто мазда 5 има един невероятен недостатък,поне в сравнение с 6-ицата и се дължи на аеродинамиката,както на недобро качество.за шумовете от вятъра става въпрос,над 100-120km/h дразни много.иначе и двете са недобре обезшумени,предното стъкло на м5 е доста тънко и затова шумовете.освен това мисля знаеш,че дизелите са форд,въобще мазда няма читав дизел,все дървета.интересното е обаче,тия модели също се оказват доста надеждни,издържат маса км без проблеми.
ако няма да се движиш често със 120+ няма да сбъркаш.тойотата е турска,но също много надеждна.но като пространство маздата е по-добра,имаш плъзгащи врати и повече място.
ps: пропуснах нещо много важно,ако взимаш мазда дизел гледай да е без DPF,непременно!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта