Съединител за AURIS

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 01 Май 2011 18:29

Май положителните мнения не са много за изток...София запад било по-добре wink.gif Все пак ти си преценяш smile.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 01 Май 2011 18:33

Че кво положително има в оторизираните сервизи ?!?!? laugh.gif Там не само съединителя ще е за смяна, ами и цялата скоростна кутия..... че и там при ремонта ще си оставят ръцете и ще ходиш пак и пак, и пак.... И ще оставиш две торби пари за нищо и ще има да псуваш ТОЙОТките, че били скъпи за поддръжка и чупливи..... Питай за някой ИСТИНСКИ сервиз, не за оторизиран, ако искаш да си караш новата любов с кеф и без проблеми и да НЕ ти струва няколко хилки..... :whistle: :thumbsup:

Cvety

Мнение от Cvety » 01 Май 2011 18:36

Еми ако знаете хубав сервиз съм готова да Ви послушам. Важното е колата да е наред и аз покрай нея, докато си я карам. А иначе до нас е по-близо запад, но явно не съм била много много в час по география.

Аватар
KiLLeR

Мнение от KiLLeR » 01 Май 2011 18:40

Мечо, колегата, който се съмняваше за рейка доста суперлативно се изказа за Запада happy.gif Иначе като цяло си прав laugh.gif За София ще трябва да изчакаме колегите да се върнат от сбирката на форума и ще кажат laugh.gif cool.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

mafiota

Мнение от mafiota » 01 Май 2011 19:26

Според мен ако не боксува - не барай нищо, че още по-голям батак ще стане.
И на моята карина (а и така като гледам не само) си отделя високо, просто трябва да свикнеш!

Аватар
diesel_power

Re: Съединител за AURIS

Мнение от diesel_power » 01 Май 2011 20:00

Cvety написа:Добър ден, онзи ден си купих Аурис втора ръка- 2008 год. :hello1: Всичко си изглеждаше нормално в ния. Само единственото,което ме притеснява е че съединителя отделя малко преди да свърши хода на педала- мнооого високо. Съмнявам се съединителя да е сдал багажа на 45 хил км, но чета по форума как се сменят части на чисто нови тойоти и май вече съжалявам за покупката ми. Та въпроса ми е дали може съединителя да се регулира по някакъв начин или направо трябва да се сменя?
А може и километража да е връщан и да е на 145 хил км. :whistle:

Cvety

Мнение от Cvety » 01 Май 2011 20:28

Купих я със всички сервизни документи, поддържана в тойота. Последния и преглед в сервиза е от преди 2 месеца. Така че се надявам да е на реалните км, все пак е сервизна.

mafiota

Мнение от mafiota » 01 Май 2011 21:10

Абе карай си така, като на Аудито съединителя няма друг, карал съм и 80-ка и А4-ка, нищо общо с на карината.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 01 Май 2011 23:24

Cvety написа:Е да но Аудито беше на 180 хил км. А Тойотата е на 45. Това да те навежда на някаква мисъл?
Не ме навежда на никъде tongue.gif ! Иначе в Банкя можех да те пратя при много точен човек ама след , като от втори пост във форума ми се караш мисля , че е по-добре да се запознаеш с чудния свят на ТМ Ауто и компания . Да видим там на приемчика дето ще ти взима пари за всичко дали ще му се караш biggrin.gif .

ПС: И също така дали ще получиш отговор на каквото и да било за по-малко от 7 мин :whistle: .

ПС2: И Range Rover на 65 000км се чупи :
http://topgear.bg/jeremy-clarkson/clarc ... kia-jivot/

Явно ще трябва Ауди- та да си купуваме .

Nixter

Мнение от Nixter » 02 Май 2011 07:28

1.Ами и на моя авенсис от нов до сега (50к км) зацепването на съединителя се прoмени много. Като я купих зацепваше много ниско долу, та който се качеше я загасваше колата. Сега вече отделя много горе. Дайте и на мен съвет. Дали всичко е ОК и може ли да се регулира.
2.Освен това досадното хлопане при натискане на педала пак се появи. Бяха го оправили веднъж в Тойота, но явно само временно докато ми мине гаранциията. Откри ли се постоянен лек за това хлопане, понеже доста се дискутираше във форума?
Последно промяна от Nixter на 02 Май 2011 11:33, променено общо 1 път.
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007

Cvety

Мнение от Cvety » 02 Май 2011 08:51

Bass_Man написа: ама след , като от втори пост във форума ми се караш мисля , че е по-добре да се запознаеш с чудния свят на ТМ Ауто и компания .
Аз на никой не се карам -питам като човек регулира ли се-отговор не.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 02 Май 2011 16:05

Ами я виж във втория пост след , който нещо ми обясни там дали го няма отговора ? Или може би побърза да си излееш душата все едно аз съм виновен за нещо си ............

Не знам каква е тази практика но 90% от новобранците в този форум влизат с някакви бесни претенции и няма и на 2-3-то мнение започват да обясняват какъв е този форум и какви са хората и как трябва да бъде и кой да пише в темата и тн и тн все едно не са те на гости , а ние тука сме на гости .

Ще трябва явно да въведем едно правило , който се регистрира системата автоматично да му праща едно писмо с едни п***и майни та да се кротне малко и да си пише , като човек , а не да трябва да го учим на А и Б все едно сме в детска градина .

Сега на ЛС ще ти пратя телефона на пича от Банкя пък ти прави каквото знаеш .

И понеже сигурно пак няма да си разбрала форума си има раздел за продажба на резервни части Сервизи/Магазини . И там можеш да намериш няколко теми на колеги , които внасят ОРИГИНАЛНИ Тойота части ! На цени , които не можеш дори и да си помислиш на Запад , Изток и на други места .

Отделно си има един сайт http://www.toyodiy.com/parts/q.html където си пишеш номера и си гледаш номерата на оригиналните части по цялата кола !

С нетърпение очаквам първите ти теми за маслото , гумите, спирачната течност, антифриза, горивото и тн :whistle: ! Ако преди това се сетиш да ползваш търсачката може и да си ги спестиш повечето пък да ги спестиш и на нас .

И така да се каже добре дошла в голямото семейство на Тойота !

Cvety

Мнение от Cvety » 02 Май 2011 20:30

Явно доста си подпалил, че да ми обясняваш кой е новобранец. Карам коли от 8 години и мисля че знам доста неща и за ходова част, трансмисия и за какво ли още не по колите.Поради тази причина задавам конкретен въпрос а не от тези тъпотии дето се пита- нещо чука. Чука ти главата. А и да не говорим, че уча в магистратурата ми двигатели с вътрешно горене и ядрена енергетика и такива сложни технически неща за теб. И немисля повече дори да се весвам в този форум,заради хора като теб. Избиващи комплекси.

lubooo

Мнение от lubooo » 02 Май 2011 20:42

+1 за схемата с писмото с п***и майни biggrin.gif
Toyota Corolla E12 2002 1.6 vvti
3ZZ-FE

mafiota

Мнение от mafiota » 02 Май 2011 21:02

Cvety написа:.......... А и да не говорим, че уча в магистратурата ми двигатели с вътрешно горене и ядрена енергетика и такива сложни технически неща за теб. И немисля повече дори да се весвам в този форум,заради хора като теб. Избиващи комплекси.

"Това което пише по книгите не расте по нивите" laugh.gif

Айде стига, Бас може да е арогантен по някога, но си е старо куче медалист и уважаван член на клуба

PS. Нищо му няма на Ауриса, карай смело! Кога почне да боксува и да не се превключват скоростите - тогава си е проблем.

Заключено