ама гласувайте честно не че си чел някаде нещо и си мислиш че на практика го знаеш вече

аз в момента се специализирам в боядисването това с цапотенето съм го зарязал като метод за изхранване вече ми е само хоби нямам претенции че съм майстор но просто тук има много хора като навсякаде някои от които даже непълнолетни които нямат и идея за какво говорят ама акъл даватMe4oKyX написа:За много "майстори" не говори добре, че работят в сервиз, а говорят разни глупости ..... нищо лично, ама до сега си се доказал много приличноА има много хора тук, които не работят в сервизи, но са направили дооооста качествени колите си и като цяло четат и се орбазоват правилно...... А като гледам кви "майстори" има, то и аз мога се пиша майстор спрямо тяхните разбирания, ама реално не е точно така...... Общо взето - ала-бала темичка ..... ама ти отива някак си laugh.gif
ахахах един приятел имаше фиат от онея големите, 125 ли беше, и при всеки ремонт му артисваше нещо ахаха а беше корабен механик, уж ги поразбира нещата laugh.gif големи бъзици отнасяше, от един фиат ше напрай два laugh.gifJapanese_fever написа: п.п.п.
Части не са ми хартисвали до сега след някакви бърникания, което ключов момент! biggrin.gif
горивна рейкаJapanese_fever написа: fuel rail-a (не знам как е на български) . biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта