Toyota celica gt4/carlos sainz HISTORY.
- Georgimitrovich
Стига сме разваляли тази тема само да уточня в корабоплаването разминаването се извършва с десните бордове и управленията обикновено на лодките са от дясната страна. Англия е водеща сила в тази област от векове за това е приложила този принцип при движението на автомобилите и той се е принесъл в колониите и 

не се обиждай но на хондата от месец нямам огледала никъде поради болежки във главата за килограми, кара се малко по трудно и оглеждането довежда до болежки във врата но за нащо село ставаrudolf написа:докато шофиора има възможност за избор когато гледа назад---да погледне през лявото или през дясното огледало,,,,то няма възможност да смяня седалките-когато 80% от времето гледа напред....Slayer написа: За мен лично дясната дирекция не представлява толкова голямо неудобство за шофьора или заплаха за останалите участници в движението.
по време на изпреварване-кое огледало използваш ---лявото или дясното ,и защо не използваш предимно дясното ,след като местонахождението ти от дясно не ти пречи???
призовавам всичко които мислят че не са заплаха и карат дясна дирекция---ЗА НЯКОЛКО ДНИ СИ СГЪНЕТЕ ЛЯВОТО ОГЛЕДАЛО,,, така при изпреварване,ще виждате назад точно толкова колкото и напред.
п.с. в цитата за процентите,някой може да се заблуди ,че дясното платно на пътя,значи десностоящ волан.

AKINA SPEED STARS
Никой с кола с десен волан няма да тръгне да си доказва, колко е опасен или не за движението. От позицията на човек, който година и половина е въртял геврека на дясната седалка, мога да кажа, че не съм създал НИТО ЕДНА опасна ситуация, заради шофьорското си място. А съм навъртял не малко километри по планински пътища. Нормално е всеки да си преценя възможностите на колата при шофиране, а в случая и шофьорската позиция. Отделен е въпроса, колко го правят.rudolf написа: призовавам всичко които мислят че не са заплаха и карат дясна дирекция---ЗА НЯКОЛКО ДНИ СИ СГЪНЕТЕ ЛЯВОТО ОГЛЕДАЛО,,, така при изпреварване,ще виждате назад точно толкова колкото и напред.
п.с. в цитата за процентите,някой може да се заблуди ,че дясното платно на пътя,значи десностоящ волан.

GT-Four ST205
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
безмислен спор простата истина е, че от Англия и Япония може да си внесеш много евтин автомобил с дясна дирекция. което няма нищо лошо (оправдано за автомобил който е скъп с ляв волан) за масов клозет до 2000 паунда пълна простотия. та по темата дясната дирекция не е удобна за страни от Европа в който се кара с ляв волан ..... мързи ме да пиша изпих 5 ракии докато гледах Левски (мъка) та ако имаш финанси ще си смениш волана да ти дойде от ляво, и не е нужно да спориш че ти е перфектно с десен волан (ИЛИ КУПИХ СИ ЩТОТО ЯПОНСКИТЕ СА ПО ЗДРАВИ е извинявай .... колко много глупаци си купуват коли нормални коли с ляв волан)
п.п. тук във форума има големи балъци според някой , като почнеш от даркоси, недков, тошко (гледам и слеър сменил волана ама не пусне тема с много снимки ) и доста други.........
аз съм десняк ама ми е много удобно да пиша с лявата ръка , да играя тенис
да ям ...... още 1000 примера нема смисъл пълни глупости
п.п. тук във форума има големи балъци според някой , като почнеш от даркоси, недков, тошко (гледам и слеър сменил волана ама не пусне тема с много снимки ) и доста други.........
аз съм десняк ама ми е много удобно да пиша с лявата ръка , да играя тенис
да ям ...... още 1000 примера нема смисъл пълни глупости
- andrian999999
у ваше село нема смисъл да харчиш пари за бензин , вързаваш един кон пред хондата и си караш чист хибрид с дясна дирекция biggrin.gifslona написа: не се обиждай но на хондата от месец нямам огледала никъде поради болежки във главата за килограми, кара се малко по трудно и оглеждането довежда до болежки във врата но за нащо село става
- andrian999999
верно ли? и кво като завали има повече катастрофи и що? според мен водача не е виновен а дясната дирекция. ти видя ли аудито в12 с ляв волан ли беше според мен то има по малко вина щото до шофера се вози охраната и му казва кога да изпреварва, докато при хондата 100% е от десния волан от ляво най-много некоя птичка да стой ама може ли да разчиташ на женаmitoko написа:тва с дирекциата е пълна глупост, виновен си е водача, катастрофи винаги ще има. Оня ден като валя само следобяда видях 2 катаствофи ауди W12 на българия и гоце делчев, и на интерпред един сивик завърсал една навара пикап...
нема кво да спорим
- andrian999999
абе всеки цървул с С 63 АМГ, не бъди смешен , ето ти нещо 3 -пъти по хубавоburner написа:И аз искам да си зема S63 AMG ей тъй да си джиткам ама те хората са луди искат 5 бона само за джантите!Nedkow написа:Аз искам такава за зимата да си ходя с вратите по кръстовищата ама хората са луди искат 5к за трошляк laugh.gif
ПС: Нестава хем х*я в ... хем душата в рая
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details