Auris HSD Full Hybrid
-
- Получена благодарност: 1 път
Под нормално каране разбирам моето всекидневно каране, не знам какво е твоето. В момента (само за сравнение) карам Ауди А4 1.8Т Куатро и разхода ми е около 7л/100км. Пътувам по 60 мили всеки ден и отделям по 200 кинта за гориво на месец.Vesko написа:Зависи какви разбираш под нормално каране...
Затова и не си купувам хибрид, защото съм скептичен за икономията му, а не съм чак толкова екологично отнесен - стига ми дето рециклирам всички пластмаси, хартии, консерви, бутилки и т.н. в къщи biggrin.gif
на врачка иди ако искаш и си намери някой на твоята възраст с който да се заяждаш щото ставаш смешен вече. все едно аз да ходя да си избивам комплексите при 6 годишнитеdiver написа:Дай да фърляме боб и да гадаем кво си искал да кажеш?Dizzle написа:я ти ме цитирай къде съм казал "среден".вземи се прегледай,че жегата явно съвсем те е сбъркалаdiver написа:

Когато спускам на изключена скорост БК-то ми показва 1.0/100, когато е на скорост показва 0/100. Колко ми харчи колата?Dizzle написа:на врачка иди ако искаш и си намери някой на твоята възраст с който да се заяждаш щото ставаш смешен вече. все едно аз да ходя да си избивам комплексите при 6 годишнитеdiver написа:Дай да фърляме боб и да гадаем кво си искал да кажеш?Dizzle написа: я ти ме цитирай къде съм казал "среден".вземи се прегледай,че жегата явно съвсем те е сбъркала
Сигурно 4.7 градско на климатик. Смешник.
П.П. Сигурно за тва че си неграмотен и не ти се разбира какво си искал да напишеш, трябва да питаме Ванга.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Скоти,гаражната ни кооперация е на общ електромер-боли ма патката колко ще струва-пенсиите в съседство докато разберат..... .Обаче ще чакам за Ярис-когато стане.Scott написа:Я да видим този ненадминат разход. Приемаме, че имаме 100% използваемост на енергията за зареждане на батерията. За да измине 20км при мощност от 60кВт и скорост 50км/ч е необходима енергия от 24кВт/ч, ако сложим 90% КПД на зарядното устройство, електромерът ще засече 26.7кВт/ч, по 8.7ст = 2.32лв.Nixter написа:Да но в сравнение с цената на безина - на ток от контакта ще ти е почти безплатно!!! Даже и двигателят да работи през половината от дневния ти преход - разхода пак ще е НЕНАДМИНАТ!
Един дизелов автомобил при същата мощност, ако гори 5л/100км за 20км ще изгори 1л нафта, по 2.23лв = 2.23лв.
П.П. Цените ги взимам от нета, така че ако не са актуални ще има някаква разлика, но все пак разхода е доста далеч от 'НЕНАДМИНАТ'
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Мога и внучките им да повозвам.Иначе честно ако излезе такъв Ярис на заем ще взема и ще си го купя.За последните 32 мес.от 13 000 км само 3 000 са ми извън Русе.Всичко друго е фръц-бъзък из града-не повече от тридесетина км.на ден.Даже много казах.Scott написа:Ееее, ти ше ги повозваш отвреме-навреме да замажеш очи...nowyaris написа:...пенсиите в съседство докато разберат...
И Ярис на батерии да пуснат, няма да е за тебе с твоето каране!nowyaris написа:За последните 32 мес.от 13 000 км само 3 000 са ми извън Русе.Всичко друго е фръц-бъзък из града-не повече от тридесетина км.на ден.Даже много казах.

Виж за разносвач на пици ще е перфектос

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007