Зависи кой го налива... ако са били майсторите от Тойота, може и 5л. да са сипали ... ама на друго мястоdiesel_power написа:...Та тя до максимума събира 3.8 литра.

Между другото, странно но факт, за 3-4 години в тойота ми са сипвали по 5 литра, и когато отидох на друг сервиз и ми каза че събира до 4 литра, направо ми премаля, да ги e*e в тойотаджиите, защо плащам 5 а тя събира 3.8 :( много тъпо, че и маслото като видях последния път 30лв/л.Scott написа:Зависи кой го налива... ако са били майсторите от Тойота, може и 5л. да са сипали ... ама на друго мястоdiesel_power написа:...Та тя до максимума събира 3.8 литра.
Аз затова викам, че по здрава кола от Тойота няма майnowyaris написа:Просто тази кола с това моторче не бива да се кара така.За такива екстремни скорости има други коли.Не си отива само маслото,ами просто всичко си отива.Зялата кола.Жалко за автомобила.
Механика, а ся де? Ново 20!мехаННика написа:Модел,сигурно и за другите ще е полезно да знаят,че на тези мотори маслото е увеличено от 4 на 4,5л и трябва да се смени и масломерната пръчка.Новата е с изместен белег и е маркирана със зелена боя отгоре-всеки може да провери много лесно.Дори и да няма зелена маркировка сипвай по 4,5л.Поздрави от тойотаджиите.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 9 госта