Avensis Verso VS Corolla Verso

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 30 Юли 2010 21:25

LEXUS написа:Виж, това,че на теб други коли ти доставят удоволствие от карането ,не ни убеждавай, че и на нас не ни доставят Тойотите удоволствие. На мен пък точно Тойота ми доставят удоволствие от карането.
Второ- Имаме 3 Тойоти- 2 Короли и един Хайейс на 430 000 км. без ремонти дори по ходовата част. Повече трябва ли да ти обяснявам?

Щом не ти харесват Тойотите, защо спориш изобщо. Като не ти харесват, ние ги харесваме. Изобщо не виждам защо трябва да има спор.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ivak

Мнение от Ivak » 04 Авг 2010 14:45

Накъде отиде темата.

На мен не ми трябва кола да ми доставя удоволствие от карането, трябва ми надежден и икономичен голям автомобил.
Мился, че тойота покрива тези ми изисквания. Просто не карам за удоволствие, карам по работа и за да стигна до точка А и да си направя кефа там.

Нека да е скучна Тойотата и да си ме вози wink.gif

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 06 Авг 2010 15:11

Ако ще си правиш кефа бус фургон с тапициран дървен нар персон и половина е правилния избор.Двойно тапициран.

Аватар
kaloian311

Мнение от kaloian311 » 06 Авг 2010 20:34

nowyaris написа:Ако ще си правиш кефа бус фургон с тапициран дървен нар персон и половина е правилния избор.Двойно тапициран.
Не всички сме дребни и можем да караме костенурки biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :thumbsup:
Изображение

Публикувай отговор