Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
Мнение от ALTEZZA » 17 Апр 2006 07:28
- Прикачени файлове
-
- stiker2.jpg (11.88 KiB) Преглеждано 5576 пъти
-
- stiker3.jpg (13.43 KiB) Преглеждано 5574 пъти
ALTEZZA
Мнение от El Camino » 17 Апр 2006 11:27
Aз също не бих сложил нещо повече от това, точно така както си го пуснал Хеки. Казва всичко и е достатъчно семпло.Xeku написа:... една малка и дискретна лентичка toyotaBG.net
El Camino
Мнение от punkara » 17 Апр 2006 13:50
Bukvite trybva da sa beli, na bezveten fon, shtot kato se gleda, stukloto davat tumen fon, toest ako sa cherni, nyama da se zabelyazvat!

punkara
max-2
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Мнение от sluchaen_fen » 17 Апр 2006 19:17
Дори децата, които не могат да четат знаят, че тази кола е Тойота. Затова мисля, че думата TOYOTA, написана с главни букви, няма да привлича вниманието на околните.max-2 написа:А не може ли TOYOTA да да бъде с големи букви, а интернет адреса на клуба ни да е написан по-дискретно. Така със сигурност лепенката ще привли4а заинтересованите да про4етат и малките букви по-долу...
sluchaen_fen
Мнение от punkara » 17 Апр 2006 19:49

- Прикачени файлове
-
- mostra logo10.JPG (11.25 KiB) Преглеждано 5508 пъти
-
- mostra logo11.JPG (11.22 KiB) Преглеждано 5508 пъти
punkara
Мнение от ALTEZZA » 17 Апр 2006 22:35
neshto takova li?punkara написа:da tova mi e ideyata, samo che da se hvane nyakoi razbirash da ya naprvai profesionalni na photoshop. az nih zelal bukvite da sa beli, s izkliuchenie na chernieBG v ovala, za da go lepna na moeto zadno stuklo, tova e nai-spolichliviyat cvyat spored men.
- Прикачени файлове
-
- stiker4.jpg (9.65 KiB) Преглеждано 5495 пъти
ALTEZZA
Мнение от tntony » 17 Апр 2006 22:40
Но лично на мен по ми харесва онова със знамето
tntony
Мнение от ALTEZZA » 17 Апр 2006 22:40
kato gledam tazi ideia mai veche ima dostatachno privarjenici che da bade kandidat v edna tema-anketa(s ochte niakolko predlojenia). vaprosa e obache kakvi da sa cvetovete i razmera. BG moje bi si e dobre da e v cherveno, ostanalia tekst obache kak e po dobre, cherno, sivo ili bialo? a moje i razni drugi kombinacii(bialo/cherno, sivo/cherno). za razmer, 10-tina cm mai shte e dobre? i oshte edin vapros, bez ili sas www?El Camino написа:Aз също не бих сложил нещо повече от това, точно така както си го пуснал Хеки. Казва всичко и е достатъчно семпло.Xeku написа:... една малка и дискретна лентичка toyotaBG.net
toyotaBG.net
toyotaBG.net
toyotaBG.net
toyotaBG.net
toyotaBG.net
az lichno bih predpochel cherno/chervenia variant(nai-gornia)
ALTEZZA
Мнение от newmiro » 17 Апр 2006 23:23
иначе цветовете черно и червено са си доста добра комбинация, а и привличат вниманието:)
от известно време чета/пиша в този форум и ще се радвам да ударя едно рамо с каквото мога;)

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Мнение от ALTEZZA » 17 Апр 2006 23:23
- Прикачени файлове
-
- stiker5.jpg (13.07 KiB) Преглеждано 5466 пъти
ALTEZZA
ALTEZZA
Мнение от newmiro » 17 Апр 2006 23:34
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Мнение от jamie » 17 Апр 2006 23:42
Таз требе да се забрани - ще си мислят че става дума за постоянни ремонти !ALTEZZA написа:oshte edna idea, tai kato foruma e dosta tehnicheski orientiran, moje teksta da go slojim v kontur na gaichen kluch(vapreki che taka malko izglejda kat reklama na serviz de). eto gore dolu kak shte izglejda(znam che kartinkata e groznovata, no prosto za ideiata):
От предходните ти предложения - номер 2 иили 3 (зависи от фона) са чудесни !
jamie
PAKETA_1
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru