абсолютно biggrin.gif ама и в маздата е удобно laugh.gif laugh.gifFido Dido написа:Деска, кажи сега, че в Карината ти е по-удобно..... biggrin.gif
търся съвет за покупка на Тойота Айго
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
desSs
Re: търся съвет за покупка на Тойота Айго
Мнение от memento » 03 Мар 2010 00:30
Айго за подарък,си е като 6-ца от тотото за девойките!40400 написа:Здравейте,отскоро съм почнал да търся из Варна Тойота Айго защото съм от тук,но искам и да се посъветвам и с Вас.Търся я за приятелката си като изненада и се надявам и на вашата помощ.И така надявам се да имате мнение и защо не някакви насоки.Благодаря предварително
Подарих на жената преди година и половина Айго Мюзик автомат,за годишнина от сватбата ни.Крещя от кеф!Навъртя му вече 30 000км.,екстра е.Маневрено е и лесно се паркира,нисък разход и поддръжка.И понеже се гавря и аз от време на време с него,мога да кажа че се изтрелва много добре на сфетофара и става и за картинг писта/ако те пуснат/ laugh.gif
memento
Dizzle
Мнение от SFINKS » 04 Мар 2010 15:11
викаш шъ мъ вземе дескатаFido Dido написа:За колите може и да няма, но за мъжете има, т.е. опичай си акъла.... biggrin.gifSFINKS написа: тотално никакво усещане нямаш за колите biggrin.gif ,
Деска, кажи сега, че в Карината ти е по-удобно..... biggrin.gif

ако да , веднага обявявам Мерцедес за най-големите кошници на света

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
SFINKS
- gothicmanbg
Мнение от gothicmanbg » 30 Мар 2010 16:38
Като гледам все разбирачи сте се събрали, но първо покарайте Aygo и тогава давайте мнение
Оглеждайте се за синьо Aygo във Варна! Ще ми дишате праха на светофарите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Оглеждайте се за синьо Aygo във Варна! Ще ми дишате праха на светофарите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
gothicmanbg
SFINKS
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 345 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Мнение от slowtraveler » 30 Мар 2010 18:35
Хммм нали знаеш кое събира прах - неподвижната и бавноподвижна вещ.....gothicmanbg написа:...Ще ми дишате праха на светофарите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ами давай от време на време повечко газ, че да не събира толкова прах това айго

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
desSs
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Uncle Dido
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 30 Мар 2010 22:56
Ако се разхождат сутрин по плажа могат и с малко йодни изпарения да се дезинфекцират преди прахоляка от това Айго модел ФранкенщайнFido Dido написа:Ами те пешеходците във Варна какво друго да дишат....

Във Варна психиатри няма ли?
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от didak » 31 Мар 2010 08:17
Виждам, кефиш се на Айгото...gothicmanbg написа:Като гледам все разбирачи сте се събрали, но първо покарайте Aygo и тогава давайте мнение![]()
Чеши здраво

Само бъди разумен, че иначе става мнофо кофти!
А, и не се шашкай, ако често гледаш стоповете на тъмно сив Ярис

Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
didak
Мнение от Archo » 17 Юни 2010 16:57
аз пък търся да си купя първа кола и много се чудя дали да не взема Айго . бюджета ми е до около 23/24000 , като другите ми варианти са Ярис , Hyundai i10/i20 и в краен случай "вагина" Поло . търся задължително автоматче , така че предложението за Auris 2009 , които са на тази цена в момента не ме устройват .
Archo
Мнение от Dizzle » 17 Юни 2010 17:08
Вземай Ярис и не му мисли! Няма недоволниArcho написа:аз пък търся да си купя първа кола и много се чудя дали да не взема Айго . бюджета ми е до около 23/24000 , като другите ми варианти са Ярис , Hyundai i10/i20 и в краен случай "вагина" Поло . търся задължително автоматче , така че предложението за Auris 2009 , които са на тази цена в момента не ме устройват .

Dizzle
Мнение от Archo » 17 Юни 2010 17:28
работата е , че разглеждайки форума виждам много негативни отзиви за ММТ кутията , а мен ме интересува именно този вариант , тъй като колата ще се кара и от съдружничката когато е наложително .Dizzle написа:Вземай Ярис и не му мисли! Няма недоволниArcho написа:аз пък търся да си купя първа кола и много се чудя дали да не взема Айго . бюджета ми е до около 23/24000 , като другите ми варианти са Ярис , Hyundai i10/i20 и в краен случай "вагина" Поло . търся задължително автоматче , така че предложението за Auris 2009 , които са на тази цена в момента не ме устройват .
Archo
SFINKS
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru