ti si znaesh nai-dobre. tuk ima corolli 1.6 za po 2000-2500evro, no kato slozish transport i dokumenti oshte 1000evro, i posle registraciya i DDS v BG, shte izleze 7000lv, dokato tazi imash 100lv razhod za prehvurlyane i taloni, i si gotova, toest za 4000lv se vozish i si svirkash (
Молба от амазонка
tozi model chupi 17 svetovni rekorda kogato izliza na byal svyat prez septemvri 1987g, proizvezda se do 1993g, no v evropa go ima do 1992g. i v momenta sushtiyat model se proizvezda v Uzna Afrika, s malko promenen vunshen dizain. tazi kola naistina ima voziya na mnogo po-visok klas avtomobil, doste e moshtna. nemozesh da slagash gas na tazi, zashtot shte unishtozish dvigatelya... harchi mezdu 8.5/10L na 100km, v zavisiomst ot izpravnostta na injekcionnata sistema.
ti si znaesh nai-dobre. tuk ima corolli 1.6 za po 2000-2500evro, no kato slozish transport i dokumenti oshte 1000evro, i posle registraciya i DDS v BG, shte izleze 7000lv, dokato tazi imash 100lv razhod za prehvurlyane i taloni, i si gotova, toest za 4000lv se vozish i si svirkash (
) i ostanalite 3000lv si ti ostavat v djoba, taka che sama si reshavai!

amazonka sega kato 4eta kakvi sa ti po podrobno iziskvaniqta,naistna nazi kola ne e za teb,az zatova bah pisal 4e tova e moqta gledna to4ka za kola unsure.gifA na teb ti trqbva nqkoq malitra6ka 4tiri vratka,ikonomi4na i sa6tevremeno dastata4no prostorna
Izvinqvai pak,moq e gre6kata da ti natrapvam ne6to koeto vaob6te ne e za teb.
no trqbva6e da zapo4ne6 s golemiq arsenal iziskvaniq biggrin.gif Sega ve4e imam predvid kakvo da ti tarsq

Izvinqvai pak,moq e gre6kata da ti natrapvam ne6to koeto vaob6te ne e za teb.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Kakto kaza bad_dog tazi kola ne e za teb. Ne otgovarq na iiskvaniqta ti i nqma da q otceni6 po dostojnstvo!
6tom 6te prevozva6 koleleta i deca si vzemi combi/vagon ili tam kakto se vika.
6tom 6te prevozva6 koleleta i deca si vzemi combi/vagon ili tam kakto se vika.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LEXUS
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
Kolegi,s risk da vi obidia,mislia che taia corolla e palna koshnica.Vijte volana ,che e izhaben i lepen i izolirbandbelchilov написа:Vij tazi v mobileto az mislq 4e e dobra
![]()
![]()
Данни:
пробег - 200000
година на производство - май 1995 г.,
цвят - Черен
Особености:
2(3) Врати
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:
модел двг:4A GE, нови зимни гуми, к-т летни гуми, обслужена, данаци и такси платени.
Продавач:
София
тел.: 0887889985
e-mail: bobibg@abv.bg
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Za da ti spestq drug put tolkova mnogo pisane, zabeleji kakva e purvata snimka koqto sa pusnali za kolata, a imenno dvigatelq - 4A-GE
Drugoto e bo6laf rabota, za mnogo hora ot foruma, kakto i za men.
Dvigatelq dviji kolata nali?!?
Stojkata i moje da e legnala, ako sa i slojili po-kusi prujini i/ili sportni amortisiori.
No dokato ne se vidi i pokara ni6to ne moje da se kaje! Moje da se kaje sus sigurnost edno - Ako dvigatelq e obslujvan normalno i navreme tazi kola trqbva da si e furiq, kakto si e trqbvalo da bude navremeto
!
Drugoto e bo6laf rabota, za mnogo hora ot foruma, kakto i za men.
Dvigatelq dviji kolata nali?!?
No dokato ne se vidi i pokara ni6to ne moje da se kaje! Moje da se kaje sus sigurnost edno - Ako dvigatelq e obslujvan normalno i navreme tazi kola trqbva da si e furiq, kakto si e trqbvalo da bude navremeto
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
biggrin.gif Надявам се да няма обидени, никои нищо не ми натрапва, просто обсъждаме предложенията.belchilov благодаря ти както и на всички които си губите времето с мен
Споделем мнението на Лехсус за колата. Не ми изглежда обгрижвана кола. Вярвам, че мотора е супер , ако е поддържан обаче.Аз не случайно търся толкова време . Допуснах някои грешки с последната си кола. Не ми бе много на сърце. Преди да купя тази имах мотор и кола и те ми бяха хоби, разглобявах ,ходех по- майстори, търках ръждички, слагах широки гуми и т.н. Последната е карах без мерак и така е и поддържах. Сега се надявам основата да е запазена ,като мотор и купе и съм си обещала ,че клолата ще е гледам като писано яице biggrin.gif Искам с колата, която купя да си върна старото въодошевление.
За съжаление не мога да си купя спортна кола, защото ежедневието и парите ,който печеля в момента не ми позволяват. Така,че трябва да се примиря за момента с nqkoq malitra6ka 4tiri vratka,ikonomi4na i sa6tevremeno dastata4no prostorna

Споделем мнението на Лехсус за колата. Не ми изглежда обгрижвана кола. Вярвам, че мотора е супер , ако е поддържан обаче.Аз не случайно търся толкова време . Допуснах някои грешки с последната си кола. Не ми бе много на сърце. Преди да купя тази имах мотор и кола и те ми бяха хоби, разглобявах ,ходех по- майстори, търках ръждички, слагах широки гуми и т.н. Последната е карах без мерак и така е и поддържах. Сега се надявам основата да е запазена ,като мотор и купе и съм си обещала ,че клолата ще е гледам като писано яице biggrin.gif Искам с колата, която купя да си върна старото въодошевление.
amazonke, viz, vsyaka edna kola na 200,000km, shte ima edin kup neshtica koito tryabva da se smenyat, ili skoro shte se obadyat za smyana.
da, kolata ako e v red e naistina dobra, no tozi dvigatel poradi samata mu moshtnost, obiknovenno se izpolzva spored haraktera mu, a tova dopulnitelno iznosva vutreshnite mu chasti. Edin ot nai-dulgotrinite dvigateli na toyota ot seriya A e 4A-F, im 90-96kc, karburator, i ponyakoga i maslen radiator. tezi dvigatelcheta izdurzat mnogog kilometri, stiga da im se smenya masloto redovno.
vuv vseki edin sluchai v BG tezi modeli se prodavat za tvurde mnogo pari, kato se ima vpredvid kilometrite koito sa navurteli!
ako poznavash nyakoi avtodjambazin deto idva v italia, da da se svurza s nego, shte go zakaram do kolata, puk ot tam toi da se razpravya s dokumentite, zashtot te si imat sistemi, chrez koito izbyagvat mnogo taksi i dopulnitelni razhodi! tova e nai-dobroto reshenie, spored men!

da, kolata ako e v red e naistina dobra, no tozi dvigatel poradi samata mu moshtnost, obiknovenno se izpolzva spored haraktera mu, a tova dopulnitelno iznosva vutreshnite mu chasti. Edin ot nai-dulgotrinite dvigateli na toyota ot seriya A e 4A-F, im 90-96kc, karburator, i ponyakoga i maslen radiator. tezi dvigatelcheta izdurzat mnogog kilometri, stiga da im se smenya masloto redovno.
vuv vseki edin sluchai v BG tezi modeli se prodavat za tvurde mnogo pari, kato se ima vpredvid kilometrite koito sa navurteli!
ako poznavash nyakoi avtodjambazin deto idva v italia, da da se svurza s nego, shte go zakaram do kolata, puk ot tam toi da se razpravya s dokumentite, zashtot te si imat sistemi, chrez koito izbyagvat mnogo taksi i dopulnitelni razhodi! tova e nai-dobroto reshenie, spored men!
- mitiracing
- Обратна връзка:
Bravo amazonke
samo taka az ot suma ti i koli koito sam smenil Toyotata ve4e 3000km i navartjax za 2 meseca i ni6to ne sam i smenil i da 4ukna na darvo ni6to ne se obajda i az mislja 4e i tvojata kola 6te izleze njakoi den.Vij Punki ako re6i6 vse pak 4oveka moje da ti pomogne v Italy M.d kakvi pari varvi edna Corola 98-99 v Italy.Thank
s
TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
ot 2000 evro nagore!mitiracing написа:Bravo amazonkesamo taka az ot suma ti i koli koito sam smenil Toyotata ve4e 3000km i navartjax za 2 meseca i ni6to ne sam i smenil i da 4ukna na darvo ni6to ne se obajda i az mislja 4e i tvojata kola 6te izleze njakoi den.Vij Punki ako re6i6 vse pak 4oveka moje da ti pomogne v Italy M.d kakvi pari varvi edna Corola 98-99 v Italy.Thank
s