Продължаваи се така и па казвам пусни си една тема с проекта на доста хора ще е интересно и си мисля че и доста биха те последвали в начинанието.
CELICA повишаване на мощноста
- Georgimitrovich
Евала за етусиазма и желанието.Аз също предположих че труда си е от тебе.
Това с което си се захванал е чудено, защото както и ти каза, както и Асен каза ще научиш доста работи. Подрепям те напълно. Това за 2000лв. тръгна някъде от предната страница като разглеждахме един дръг вариант.
Продължаваи се така и па казвам пусни си една тема с проекта на доста хора ще е интересно и си мисля че и доста биха те последвали в начинанието.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Проблема е, че гоУфетата комплект са на изчерпване biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifEMPEROR написа:Georgimitrovich... еее излагаш се... за 2к се зимат регистрационни номера с PK и колата полудява... не си в час явно... laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Да наистина ако имаш време направи една тема, доста хора ще и се изкефят(най-вече аз).Georgimitrovich написа:Евала за етусиазма и желанието.Аз също предположих че труда си е от тебе.![]()
Това с което си се захванал е чудено, защото както и ти каза, както и Асен каза ще научиш доста работи. Подрепям те напълно. Това за 2000лв. тръгна някъде от предната страница като разглеждахме един дръг вариант.
Продължаваи се така и па казвам пусни си една тема с проекта на доста хора ще е интересно и си мисля че и доста биха те последвали в начинанието.![]()
Georgimitrovich , ти да не живееш някъде отколо черни връх, там няколко пъти съм засичал селика като твойта.
- Georgimitrovich