не бих си купил кола с десен волан, или бих си купил за да го обърна ама бад дог ми каза че втори път няма да го направи никога повечеMX5 написа:Mitsubishi FTO - тия са били само за японския пазар и са само с десен волан.andrian999999 написа:какво е това митсубиши? не съм виждал май преди таково в софия
Между другото КАТ толкова ли са изперкали да разрешават регистрация на коли с десен волан в БГ?
Да си я караш на писта ок. Но да ти дават да я караш по улиците - тва май трябва да го забранятНякой да вземе да подшушне на Бат Бойко да почне да ги разхвърля ... laugh.gif
Нашите автомобили TOYOTA - /2004-2022/
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Имай предвид ,че неговото не е класическо обръщанеandrian999999 написа:не бих си купил кола с десен волан, или бих си купил за да го обърна ама бад дог ми каза че втори път няма да го направи никога повечеMX5 написа:Mitsubishi FTO - тия са били само за японския пазар и са само с десен волан.andrian999999 написа:какво е това митсубиши? не съм виждал май преди таково в софия
Между другото КАТ толкова ли са изперкали да разрешават регистрация на коли с десен волан в БГ?
Да си я караш на писта ок. Но да ти дават да я караш по улиците - тва май трябва да го забранятНякой да вземе да подшушне на Бат Бойко да почне да ги разхвърля ... laugh.gif

Дойде време и аз да се похваля с мойта "нова" придобивка, а именно корола левин купе а.к.а АЕ86. По нататак ще я пусна и в проекти,но 1во искам технически да няма нито една забележка а пък паралелно ще има и надграждане.колата е в много добро техническо състояние за което съм искренно благодарен на предишният собственик(като изключим някой работи по външният вид,но да не забравяме все пак че в БГ бояджиа/тенекеджиа е еквивалент на обидна дума поне за мен).Иначе по колата смених вече някой работи сам ,но остават - 2 нови лагер главини за отзад,каре на кормилната рейка(или там каквото е),хидравличен цилиндер на съединителя(този при ск.кутия) и най-вероятно тампон на скоростнота кутия като за последното не съм я дигнал да погледна още.купих и едни джантета с гуми ,но уви отпред ще трябва интервенция за да влезнат ,че опират в амортесиорите заради гадното ЕТ на джантата ама кво да се прави
Какво я очаква(като няма да споменавам нещата които са ясни) - като за начало окачване за отпред и пружини за отзад(че си има жълто кони отзад),разпънки отпред и отзад,по големи спирачки за отпред (най-вероятно МР2 или Селика тука ще се радвам на
от по запознатите),след това идва ред на хидравлична ръчна и от там вече ще се почне с перформанс.....1во мисля да си направия малко 4АГ-то ,пък по нататък нещо 2.0.16в Н/А ...... ето ги и снимките
поздрви Алекс

Какво я очаква(като няма да споменавам нещата които са ясни) - като за начало окачване за отпред и пружини за отзад(че си има жълто кони отзад),разпънки отпред и отзад,по големи спирачки за отпред (най-вероятно МР2 или Селика тука ще се радвам на

поздрви Алекс
- Прикачени файлове
-
- ae2.jpg (484.07 KiB) Преглеждано 4003 пъти
-
- 14082009008.jpg (477.27 KiB) Преглеждано 4003 пъти
-
- ae.jpg (510 KiB) Преглеждано 4004 пъти
If in doubt....Flat out!!!
- andrian999999
- andrian999999
етото ти специфицация на фиатчето ми .http://www.rallye-info.com/carspecs.asp?car=355Ivche написа:Стига си спамил бе, фиат-адйия!Даже не си от японската секта, рядко пипаш тойотата, иначе специални бояджийски грижи за фиатчето![]()
МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ БИЕ ТВОЙТО СУБАРУ, може да се посъстезаваме лекичко аз с мойто фиатче ти с субаруто и пак няма да е равностоино щтото аз съм САМО 15 години по голям от теб (очите не виждат добре, бързо вдигам високо кръвно разсеяност забавяне на реакциите абе старческата дименция)
Toyota Celica 1994 2.0 16V 173Bhp
Десен волан син металик Toyota Celica 1994 2.0 16V 173Bhp това е моята тотка
много сам доволен но се налага да си е продам зареди гаджето ми което нем може да кара с десен волан и после пак ще тарсим такава но с ноемален!

- Прикачени файлове
-
- DSCN0651.JPG (174.93 KiB) Преглеждано 4210 пъти
Toyota Celica 2.0 16V 1994 177Bhp
защо просто не си обърнеш волана от другата страна. не е лесна работа, но знам че е възможно.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки