Монтаж на заводски Cruise Control на модели Toyota след 2003
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
на линия съм ще ти звънна,надявам се знаеш как точно се свързва.1.6 VVT-i написа:Утре вечер си тръгвам за Пловдив, че в момента съм на Халкидики, та ако на 27-ми не ти е прекалено късно, можеш да пробваш моето лостче, което все още не е монтирано![]()
0897 911-325 Светльо

ps: и умната с гъркините,нали знаеш приказката за власите...

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Много "трудно" се свързваjim_beam написа: на линия съм ще ти звънна,надявам се знаеш как точно се свързва.
ps: и умната с гъркините,нали знаеш приказката за власите...

P.S. Между другото само да спомена, че власите са румъницете biggrin.gif
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Аз ти писах СМС за оная вечер дето те вързах, ма и то е щяло да бъде за напразно. Басман ми разби детската психика и окончателно ме отказа от всякви опити за круиза. Някой ден като суапна мотора ще си говорим пак1.6 VVT-i написа:Утре вечер си тръгвам за Пловдив, че в момента съм на Халкидики, та ако на 27-ми не ти е прекалено късно, можеш да пробваш моето лостче, което все още не е монтирано![]()
0897 911-325 Светльо

jim_beam мисля, че на моя лост при покупката пишеше за ........модели на Тойота и RAV 4. По принцип разликата е в начина на закрепване към волана, така както го е направил Rudy e пригаждане а ако както пише продавача е за RAV 4 няма да се наложи разпробиване на клаксона. При запитване към продавача - отговаря "моите лосчета стават за всички модели на тойота". Явно ролята на лоста е по скоро като "ключ" да подава импулси към компа. Още веднъж се извинявам за може би глупостите които пиша, но така си ги представям "хапаратурите", лаик съм.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Ако си с 4ZZ или 1ND-TV там е съвсем друг компютъра и няма изводи на самия него за круиз контрол . Ако си с някой от другите компютри ( двигатели ) не би трябвало да имаш грижа .MilenXX написа:Bass_Man, ти се ровиш по- вече в техническа литература, мислиш ли, че е възможно да се "излъже" системата с окабеляване или препрограмиране. Версията на колата ми е най ниската.