Wallbox Pulsar / Wallbox Pulsar Plus

Аватар
Filbor
Автомобил: Renault Zoe Intens 2021, R135
Благодарил/а: 15 пъти
Получена  благодарност: 43 пъти

Wallbox Pulsar / Wallbox Pulsar Plus

Мнение от Filbor » 16 Май 2024 17:09

Monster написа: 12 Май 2024 16:55 wallbox pulsar: има ли такава опция да й кажеш да зарежда колата до 80% и тя сама да се усети кога да спре, независимо от заряда в началото на сесията?
Не съм видял да има.
Ръководство:
https://www.ръководства.bg/wallbox/puls ... 0%BB%D1%8F

Като HW е много компактна, симпатична и работи безотказно.
Като SW обаче ...
Миналата година имах по-стар телефон с Андроид и приложението въобще не беше видимо за инсталация с моята версия. Монтажистите се учудиха как мога да имам такава кола с толкова стар телефон tooth.gif
В началото използвах телефона на жена ми.
Вече с по-нов телефон имах възможност за повече експерименти. Това което ме дразни е съобщението, че зареждането няма да започне веднага заради UK регулации.
Аз съм му задал, че съм в БГ, но то си знае неговото. Ако му дам "Skip", казва "Fail" и не мога да прескоча тази простотия.
Обикновено от колата управлявам зареждането да става от 01:00 до 02:30 след полунощ, така че засега това "закъснение" не ми влияе нещо допълнително (само ме дразни) и не съм се оплакал на доставчика или производителя. Зареждам с мощност 11 kW: 3 фази по 16А. За час и половина зареждам около 16.5 kWh. Колата (Рено Зое R135) има 52 kWh батерия. Значи като се прибера и ако е под 40% я включвам и така ще добави още около 30%. Е, ако ми предстои извънградско шофиране - тогава стратегията е друга tooth.gif
Прикачени файлове
Pulsar Plus Delayed.PNG
Pulsar Plus Delayed.PNG (68.34 KiB) Преглеждано 13429 пъти
Sessions.PNG
Sessions.PNG (77.22 KiB) Преглеждано 13429 пъти
08.2014 - 11.2021 11.2021 - <Днес>

Публикувай отговор