Накладки за Toyota Celica ZZT230 2001 г.
Накладки за Toyota Celica ZZT230 2001 г.
Здравейте! Накладките ми са за смяна и отивам в магазина и искам накладки за Toyota Celica 2001 г. от там ми казват, че имат три модела. Искам да попитам тези, които са сменяли накладките как стоят нещата, какъв точно трябва да бъде модела, има ли нещо специфично при смяната и т.н. Благодаря ви предварително!
Toyota Celica 2001
-
- Благодарил/а: 27 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Re: Накладки за Toyota Celica ZZT230 2001 г.
1 вариант- сваляш една от твоите и отиваш в магазина с нея да купиш новите; 2 вариант- сменяш накладките в сервиз и заявяваш, че искаш да ти оставят 1 от старите. Тази услуга не е скъпа. 3 вариант- търсиш накладките в онлайн магазини, те излизат с картинки и размери. Изпечатваш си 3-те картинки с размерите, сваляш една накладка и сравняваш форма и размери. Със съответната картинка и размери отиваш в магазина и си купуваш новите. 4- става и със снимка, но все пак не пропускай да я измериш по дължина и ширина защото ги има много подобни видове и ако ти нацелиш точните- то и продавачката може да ги обърка. Така че с погледа на 8.
Toyota Corolla E11 1,3; Yaris SCP90 1,3 VVTI; Auris E15 1.33 VVTI;
Здравей,
За модела 143 к.с.:
Няма нищо специфично при смяната на накладките - сменят се във всеки един обикновен сервиз на цена от 10-20 лв. за чифт.
Предните са малко по-скъпи - зависи от марката, аз си взех предни TRW за 66 лв. и задни TRW за 51 лв. - има и по-евтини и малко по-скъпи - но тези са перфектни.
P.S. Виждам, че темата е малко стара, но се надявам този пост да помогне на някой друг.
За модела 143 к.с.:
Няма нищо специфично при смяната на накладките - сменят се във всеки един обикновен сервиз на цена от 10-20 лв. за чифт.
Предните са малко по-скъпи - зависи от марката, аз си взех предни TRW за 66 лв. и задни TRW за 51 лв. - има и по-евтини и малко по-скъпи - но тези са перфектни.
P.S. Виждам, че темата е малко стара, но се надявам този пост да помогне на някой друг.
TRW е най-доброто за парите си. Купувай такива, няма да съжаляваш!
Celica 2001 1.8VVT-i
Honda Accord 2007 2.4 VTEC Type S
Honda Accord 2007 2.4 VTEC Type S