Проблем с лентов кабел на AIR BAG за Avensis Verso. Помощ !

vrminev

Проблем с лентов кабел на AIR BAG за Avensis Verso. Помощ !

Мнение от vrminev » 16 Фев 2013 17:09

Здравейте колеги поздрави от мен . Вече и аз по неволя съм в сектата на Toyota cool.gif . Собственик съм на Avensis verso D4D 2.0 2003 г. 116 коня. Дължаха ми пари и в замяна получих горе посочената машина. Постегнах това онова по смених това онова но на финала се оказа, че лентовия кабел за AIR BAG е умрял и ми свети лампата както и бибитката не работи. Дразни ме факта и бих желал да намеря решение с кабела . Някой може ли да ми препоръча от къде освен магазина ( официалния представител ) за Варна да си намеря кабел . За оригинален 570 лв нямам как да дам. Трябва да съм полудял. Ако може да ми даде някой мнение дали този кабел е взаимозаменяем с други модели от Toyota. И дали има някой който предлага това което търся. От механика който ми диагностицира проблема разбрах само, че кабела е много специален и не се знае дали става да се смени с други модели и че при демонтажа на волана трябва да се внимава да не се повреди кабела който ще се сваля. Ще бъда благодарен ако някой помогне !!!!

Аватар
dnedkov
Обратна връзка:

Re: Проблем с лентов кабел на AIR BAG за Avensis Verso. Помо

Мнение от dnedkov » 17 Фев 2013 12:41

http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=11597

Пробвай при колегата. Доколкото разбрах си от Варна, така че можеш направо и на място да отидеш.
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com

dr-marti

Мнение от dr-marti » 24 Фев 2013 09:06

Има едно Avensis Verso,което се продава на части във Варна .Може пък там да имаш късмет .Колата я има пусната в Mobile.bg.Успех !

vrminev

Мнение от vrminev » 24 Фев 2013 14:17

Преди да пусна запитването проверих . Нямат. и на другите обяви в мобиле проверих. Дори и да намеря не е ясно е какво състояние ще е понеже обикновенно по моргите колите са заебани на дъжд и сняг а и при демонтажа работата е доста специфична ако някой неразбиращ демонтира волана вероятността да скъса кабела е огромна. Мери на всички за сега .Намерих решение един колега в Варна предлага нови части за Toyota на приемливи цени и реших да за заложа на ново и сигурно !!!

Публикувай отговор