Здравейте колеги, имам следния проблем. Каринката ми духа от меката връзка, която във всъщност е подвижен фланец. Макар, че външно няма никаква ръжда, точно на снадката има осезателно духане придружено от съответната звукова гарнитура. Когато погледнах отдолу забелязах, че леко съм чукнал някъде точно по външната част на фланеца и тя е леко деформирана. Поправих деформацията, но без значителен ефект.
Имам следните въпроси:
1 Някой опитвал ли се е да ремонтира такъв фланец и дали изобщо е разглобяем?
2. Препоръчайте ми марка-сервиз-майстор за замяна защото по гаражите на арабите ми предлагат някви връзки дето ше карат "цели" 18 месеца!!!
Мека връзка (фланец) за Карина Е 4AFE
- esox hunter
Re: Мека връзка (фланец) за Карина Е 4AFE
С ей този човек Uncle Dido се свържиthe_rider написа:Здравейте колеги, имам следния проблем. Каринката ми духа от меката връзка, която във всъщност е подвижен фланец. Макар, че външно няма никаква ръжда, точно на снадката има осезателно духане придружено от съответната звукова гарнитура. Когато погледнах отдолу забелязах, че леко съм чукнал някъде точно по външната част на фланеца и тя е леко деформирана. Поправих деформацията, но без значителен ефект.
Имам следните въпроси:
1 Някой опитвал ли се е да ремонтира такъв фланец и дали изобщо е разглобяем?
2. Препоръчайте ми марка-сервиз-майстор за замяна защото по гаражите на арабите ми предлагат някви връзки дето ше карат "цели" 18 месеца!!!

- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=16421
Дидо ще ти свърши работа, пък Карината му е позната като модел!
Дидо ще ти свърши работа, пък Карината му е позната като модел!