okean написа:...УТРЕ отивам за една Корола комби - Toyota Corolla Wagon (E11) 2.0 D (72 Hp)
началото на 2000 година.Някой може ли да помогне да каже главно за багажника-колко литра е че не успях да намер1я точна информация ,дали ще събере две детски колички или поне едната за близнацуи...и по принцип здрава и читава кола ли е ..Моля за помощ

Аз имам корола с такова купе, но моята е бензинка 1,8 (110 кс) и е 4х4
Това обаче няма значение в случая понеже питаш за обема на багажника.
Ще то го опиша така...събира 2 куфара горе долу размери 60х35х25 (напреко на багажника) + един сак горе долу същите размери до тях напреко и остава място за една раничка и чанта на лаптоп. Това разбира се ако искаш щората да ти е дръпната и седалките да не са паднали. Между този багаж и седалката остава място (ниша), което уплатнявам с два сгъваеми туристически стола. Не знам колко литра е честно казано, а и не ме интересува важно е какво ми събира. Според мен като за комби кола не е голям и като пътуваме редовно слагам нещо по седалките понеже не обичам да ги спускам и обичам щората да ми е дръпната.
Мисля че няма да имаш проблем да събереш 2 детски колички, но защо не ги вземеш с теб и отиваш при колата слагаш ги вътре и си решаваш

Колко е размера на едната количка сгъната??
Имам приятел с три деца и той си взе .....ван за целта biggrin.gif и само така успява да събере целия цирк иначе имаше комби авенсис и шкода комби, а и джип и с тях не успяваше...
Иначе за варианта ти за дизеларка аз лично не бих си взел такава, но щом твоя човек я е гледал и е казал че е ОК и ти харесват дизели...
Успех с покупката!