Тампони двигател
Тампони двигател
Въпроса ми е следния.Някой дали е сменял тампони на двигателя и ако е е от къде ги е купил и каква им е цената.Става въпрос за предния и задния тампон.Автомобилът е-Avensis 1997г. 2000TD,комби.Благодаря предварително. 

Предния тампон е доста по евтин , намира се по магазините за авто части и е закачен за металната планка под двигателя - откачаш го отгоре, сваляш планката и тои излиза заедно с нея. Виж ЗАДНИЯ е доста по скъп и има защо..... За задния ти препоръчвам горещо да си сложиш оригинал.....= Toyota Forever =. За задния се налага да откачиш или захлабиш целия преден мост за да го извадиш.....Преди малко повече от месец ги смених и двата.... Има ефект - вибрациите при спряло положение при работещ загрят мотор изчезнаха.....За по -тиха и равномерна работа не мога да кажа нещо изненадващо работи си равномерно и нормално шумно/тихо , защото ..... тя моята стана като нова laugh.gif laugh.gif след смяната на маховика и съединителя.... 
Ето тук можеш да прочетеш какво може да стане при лош заден ТАМПОН....
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... highlight=

Ето тук можеш да прочетеш какво може да стане при лош заден ТАМПОН....
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... highlight=
Re: Тампони двигател
popara написа:Въпроса ми е следния.Някой дали е сменял тампони на двигателя и ако е е от къде ги е купил и каква им е цената.Става въпрос за предния и задния тампон.Автомобилът е-Avensis 2000г. 2000D4D,комби.Благодаря предварително.
Въпроса ми е следния.Някой дали е сменял тампони на двигателя и ако е е от къде ги е купил и каква им е цената.Става въпрос за предния и задния тампон.Автомобилът е-Avensis 2000г. 2000D4D,комби.И как да се свържа с Toyota Forever.Благодаря предварително.
[/quote][/quote]

[/quote][/quote]emilian написа:Въпроса ми е следния.Някой дали е сменял тампони на двигателя и ако е е от къде ги е купил и каква им е цената.Става въпрос за предния и задния тампон.Автомобилът е-Avensis 2000г. 2000D4D,комби.И как да се свържа с Toyota Forever.Благодаря предварително.
Аз съм сменял преден тампон от В.Търново го взех за 70 лв тайвански вече година карам с него и нямам проблеми
[/quote]Petar написа:emilian написа:Въпроса ми е следния.Някой дали е сменял тампони на двигателя и ако е е от къде ги е купил и каква им е цената.Става въпрос за предния и задния тампон.Автомобилът е-Avensis 2000г. 2000D4D,комби.И как да се свържа с Toyota Forever.Благодаря предварително.
Аз съм сменял преден тампон от В.Търново го взех за 70 лв тайвански вече година карам с него и нямам проблеми[/quote]
Благодаря ти колега в софия ги няма само с поръчка,а задния ми казват някакви цени умопомрачаващи и не знам какво да правя. Ако някой има идеий нека помогне.Предварително Благодаря.
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Повтаряме се,но правилния човек е Toyota forever.Ще му намерите координатите в раздела сервизи/магазини.Много е точен и коректен.Само преди месец закупих от него преден десен тампон за рав4 d4d-2002г.на идеална цена.Сега като че ли карам друга кола-няма тракане,чукане,вибрации и тн.
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.