към колегите с дизелови коли

Аватар
nikolov22

към колегите с дизелови коли

Мнение от nikolov22 » 15 Апр 2011 21:16

колеги имам въпрос към вас закупих си митсубиши галант 2.0тди 90кс, 99г не е команреил с денсо помпа е .Прави ми впечетление че от всяка бензиностанция дава около литър разлика на един и същи маршрут на едно и също каране извънградско,на екото и една нафта от камиона на един роднина ми дава около 4.5-5л със около 100-130кмв час а от други измислени бензиностанции ми дава около 5.5-6
може ли това да е вярно или съм луд и препоръчаите някоя добавка за оправяне на нафтата смисъл за по добра работа и икономия ако има не за почистване
благодаря ви предварително
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 15 Апр 2011 21:21

не ти се струва, това е проблемата на дизелите из БГ laugh.gif Щом еко ти дава добър разход - зареждай там. Аз имам добри впечатления от Ромпетрол и Петрол пловдивските - може и там да пробваш, но като цяло си "хващаш" една бензинджийница и предимно и най-вече там си зареждаш, за да ти е мирна главата. Колкото до добавка, Gold Eagle, Bardhal, Castrol TDA, ХАДО - но всичките са 5в1 6в1 - те И прочистват и подобряват цетаново число и мазането на нафтата и отстраняват парафини и такива гадости. Лики моли е побългариха явно и вече не е това, което беше... Иначе като цена най-изгодни са ХАДО, Бардал голямата разфасовка и Голда игъла/американска/ :thumbsup:

Аватар
martod

Re: към колегите с дизелови коли

Мнение от martod » 15 Апр 2011 22:09

nikolov22 написа:препоръчаите някоя добавка за оправяне на нафтата смисъл за по добра работа и икономия ако има
Интересно каква икономия още очакваш, като по каталог му дават 6/100 извънградско .. smile.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 15 Апр 2011 22:56

Как ги правите тези разходи моите дизели са 6-7 смесен цикъл по каталог, а аз под 10 много рядко ги свалям незавизимо с каква нафта
laugh.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 15 Апр 2011 23:09

Nedkow написа:Как ги правите тези разходи моите дизели са 6-7 смесен цикъл по каталог, а аз под 10 много рядко ги свалям незавизимо с каква нафта
laugh.gif

:thumbsup: И аз биах запоцхнал да се чудя що за дисел карам.... добре че го подкара жена ми smile.gif

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 15 Апр 2011 23:16

Vesko написа:
Nedkow написа:Как ги правите тези разходи моите дизели са 6-7 смесен цикъл по каталог, а аз под 10 много рядко ги свалям незавизимо с каква нафта
laugh.gif

:thumbsup: И аз биах запоцхнал да се чудя що за дисел карам.... добре че го подкара жена ми smile.gif
Да бе при жените харчат малко трябва да и дам супрата да покара дали може да я свали на 15ка laugh.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 15 Апр 2011 23:19

Nedkow написа:
Vesko написа:
laugh.gif

Да бе при жените харчат малко трябва да и дам супрата да покара дали може да я свали на 15ка laugh.gif
На хибрида не можа да пистигне по-добър резултат от мен :thumbsup:

Аватар
nikolov22

Re: към колегите с дизелови коли

Мнение от nikolov22 » 16 Апр 2011 09:13

martod написа:
nikolov22 написа:препоръчаите някоя добавка за оправяне на нафтата смисъл за по добра работа и икономия ако има
Интересно каква икономия още очакваш, като по каталог му дават 6/100 извънградско ..smile.gif[/quoteе
не очаквам чудо но неможе литър разлика да дава от зареждане на зареждане
а доколкото ромпетрол тя всяка бензиностанция си е на собственик и в доста от случаите нафтата и бензина са обикновени а газта е на примагаз но това не е постояно някои път има и румънски продукти които са доста добри но трябва да имаш познати да ти казват от каде е
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

Аватар
djofi_m

Мнение от djofi_m » 22 Апр 2011 20:08

laugh.gif
еееееее брат 10 мноо бе.
АVENSIS 2.0TD-комби

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 22 Апр 2011 23:46

djofi_m написа:
laugh.gif
еееееее брат 10 мноо бе.
Не много те и супрата я дават 14.8 ама отива на 25 wink.gif

Публикувай отговор