ПРОБЛЕМ С AYGO
ПРОБЛЕМ С AYGO
Здравейте колеги.
Приятелката ми кара TOYOTA AYGO 1.4D и онези дни валя много при нас в Плевен и тя ми каза, че задната седалка на колата била мокра.
Помислих, че не сме затворили нещо и казах да провери всичко.
На другата сутрин колата беше още по-зле.
Ходих в toyota в Плевен и ми казаха, че някой имали този проблем и трябвало да се сменят уплътненията на 4-те врати(било кампания).
А в TOYOTA във Варна ми казват, че трябвало да я мокрят и да сменят само това което е проблемно.?(не се поемали всички уплътнения по гаранция)
Та ме интересува ако някой е брал този яд да сподели малко как е преди и след продцедурата и кое му е било сменено?
Приятелката ми кара TOYOTA AYGO 1.4D и онези дни валя много при нас в Плевен и тя ми каза, че задната седалка на колата била мокра.
Ходих в toyota в Плевен и ми казаха, че някой имали този проблем и трябвало да се сменят уплътненията на 4-те врати(било кампания).
А в TOYOTA във Варна ми казват, че трябвало да я мокрят и да сменят само това което е проблемно.?(не се поемали всички уплътнения по гаранция)
Та ме интересува ако някой е брал този яд да сподели малко как е преди и след продцедурата и кое му е било сменено?
Защото две седмици трябва да съм във Варна и да се крия като мишок от дъжда.
Според вас дали ще ги оправят както трябва или ще е колкото да падне гаранцията и полсе да се оправям.
Пак и кутията на въздушния филтър не е затворена както трябва и се чува едно свиркане при 1500 до 1800 оборото, дано да е от там само да не е турбото.
Според вас дали ще ги оправят както трябва или ще е колкото да падне гаранцията и полсе да се оправям.
Пак и кутията на въздушния филтър не е затворена както трябва и се чува едно свиркане при 1500 до 1800 оборото, дано да е от там само да не е турбото.
незнам защо изобщо искаш нашето мнение след като си с нова ГАРАНЦИОННА кола - в абсолютното си право си да се оплачеш от всичко,което не е както трябва,а те са длъжни да ти го оправят безплатно(стига да не е причинено от теб) - нали за това е гаранцията и затова се купува нова кола!? Ако хората си траят и не настояват да получат това,за което са платили ще си останем на същото дередже - в "цивилизована" държава биха вдигнали шум до небето ако платят за нещо и се окаже,че има дефекти.Пак казвам - направо при управителя/собственика.
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
френско японските зглобки са така biggrin.gif
между другото гаранцията не я поема варна или плевен а софия а те я предават нататък районите дилъри има фаида колкото се може повече ремонти да ти направят по гаранция на тях им ги плащат после
но се изписва един тон хартия за да докажат защо са ги сменили
я по скоро огледаи фугите да не е блъскана колата и нещо да не си ляга на мястото
между другото гаранцията не я поема варна или плевен а софия а те я предават нататък районите дилъри има фаида колкото се може повече ремонти да ти направят по гаранция на тях им ги плащат после
я по скоро огледаи фугите да не е блъскана колата и нещо да не си ляга на мястото
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
тойота айго не е френска зглобка biggrin.gif единствено ярис се зглобява във францияnikolov22 написа:френско японските зглобки са така biggrin.gif

Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p ... 13fd87faa1
на един му се мокри предната седалка, на друг задната...явно всички уплътнения са за смяна. отивай да ги тормозиш, не ги жали. говори и с шефа на сервиза, на мен поне ми се видя голям пич
на един му се мокри предната седалка, на друг задната...явно всички уплътнения са за смяна. отивай да ги тормозиш, не ги жали. говори и с шефа на сервиза, на мен поне ми се видя голям пич
aigo.citroen c1 i пежо 106 маи беше са разработка на тойота пежо и ситроен ако не вярвате погледаите по внимателно на много от частите пише трите марки дори маи и този мотор е на пежо ако не се лъжа много дърпа тва купенцеsacho7803 написа:тойота айго не е френска зглобка biggrin.gif единствено ярис се зглобява във францияnikolov22 написа:френско японските зглобки са така biggrin.gif
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Момчета, правилно е да се казва и пише Сглобява, сглобено и т.н.
Последно промяна от zi_zi_top на 13 Апр 2010 21:12, променено общо 1 път.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: ПРОБЛЕМ С AYGO
След такива проблеми проблеми, циирани от колегата се убеждавам, че Тойота е просто руския Москвич biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .div написа:Здравейте колеги.
Сега да не ми скочите. Аз уважавам Москвич, даже съм бил горд собственик на 408 i (и)