ПРОБЛЕМ С AYGO

div

ПРОБЛЕМ С AYGO

Мнение от div » 09 Апр 2010 15:31

Здравейте колеги.
Приятелката ми кара TOYOTA AYGO 1.4D и онези дни валя много при нас в Плевен и тя ми каза, че задната седалка на колата била мокра.
Помислих, че не сме затворили нещо и казах да провери всичко.
На другата сутрин колата беше още по-зле.
Ходих в toyota в Плевен и ми казаха, че някой имали този проблем и трябвало да се сменят уплътненията на 4-те врати(било кампания).
А в TOYOTA във Варна ми казват, че трябвало да я мокрят и да сменят само това което е проблемно.?(не се поемали всички уплътнения по гаранция)
Та ме интересува ако някой е брал този яд да сподели малко как е преди и след продцедурата и кое му е било сменено?

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 09 Апр 2010 23:25

вдигай скандал изобщо не се замисляй - винаги гледат да минат тънко и разчитат на слабата информираност на клиентите. Направо при управителя/собственика на представителството
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 09 Апр 2010 23:41

а защо не ги смениш в Плевен?

div

Мнение от div » 10 Апр 2010 17:24

Защото две седмици трябва да съм във Варна и да се крия като мишок от дъжда.
Според вас дали ще ги оправят както трябва или ще е колкото да падне гаранцията и полсе да се оправям.
Пак и кутията на въздушния филтър не е затворена както трябва и се чува едно свиркане при 1500 до 1800 оборото, дано да е от там само да не е турбото.

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 10 Апр 2010 18:07

незнам защо изобщо искаш нашето мнение след като си с нова ГАРАНЦИОННА кола - в абсолютното си право си да се оплачеш от всичко,което не е както трябва,а те са длъжни да ти го оправят безплатно(стига да не е причинено от теб) - нали за това е гаранцията и затова се купува нова кола!? Ако хората си траят и не настояват да получат това,за което са платили ще си останем на същото дередже - в "цивилизована" държава биха вдигнали шум до небето ако платят за нещо и се окаже,че има дефекти.Пак казвам - направо при управителя/собственика.
Lexus IS 250

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 10 Апр 2010 18:09

Също така им "напомни" на варненските дилъри за кампанията и не се давай да те минат
Lexus IS 250

Аватар
nikolov22

Мнение от nikolov22 » 10 Апр 2010 19:39

френско японските зглобки са така biggrin.gif
между другото гаранцията не я поема варна или плевен а софия а те я предават нататък районите дилъри има фаида колкото се може повече ремонти да ти направят по гаранция на тях им ги плащат после
но се изписва един тон хартия за да докажат защо са ги сменили
я по скоро огледаи фугите да не е блъскана колата и нещо да не си ляга на мястото
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

sacho7803

Мнение от sacho7803 » 10 Апр 2010 22:24

nikolov22 написа:френско японските зглобки са така biggrin.gif
между другото гаранцията не я поема варна или плевен а софия а те я предават нататък районите дилъри има фаида колкото се може повече ремонти да ти направят по гаранция на тях им ги плащат после
я по скоро огледаи фугите да не е блъскана колата и нещо да не си ляга на мястото
тойота айго не е френска зглобка biggrin.gif единствено ярис се зглобява във франция tongue.gif
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 10 Апр 2010 22:37

http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p ... 13fd87faa1
на един му се мокри предната седалка, на друг задната...явно всички уплътнения са за смяна. отивай да ги тормозиш, не ги жали. говори и с шефа на сервиза, на мен поне ми се видя голям пич

div

Мнение от div » 11 Апр 2010 13:56

На 23.04 съм в Плевен и няма да млакна докато не оправят всичко. Дано го минат по гаранция , защото ми писно само да давам по тая кола.

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 11 Апр 2010 14:02

Нищо няма да им плащаш-как така ти продават дефектна стока за толкова много пари и искат да си плащаш за да я поправят? това ако не е наглост...Само да си направят устата за пари и им вдигай скандал! смело
Lexus IS 250

div

Мнение от div » 12 Апр 2010 13:59

Мерси.
Като мина ще дам отзив.
wink.gif

Аватар
nikolov22

Мнение от nikolov22 » 12 Апр 2010 19:47

sacho7803 написа:
nikolov22 написа:френско японските зглобки са така biggrin.gif
тойота айго не е френска зглобка biggrin.gif единствено ярис се зглобява във франция tongue.gif
aigo.citroen c1 i пежо 106 маи беше са разработка на тойота пежо и ситроен ако не вярвате погледаите по внимателно на много от частите пише трите марки дори маи и този мотор е на пежо ако не се лъжа много дърпа тва купенце
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 12 Апр 2010 21:18

Момчета, правилно е да се казва и пише Сглобява, сглобено и т.н.
Последно промяна от zi_zi_top на 13 Апр 2010 21:12, променено общо 1 път.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

scorpion
Получена  благодарност: 1 път

Re: ПРОБЛЕМ С AYGO

Мнение от scorpion » 13 Апр 2010 14:59

div написа:Здравейте колеги.
Приятелката ми кара TOYOTA AYGO 1.4D и онези дни валя много при нас в Плевен и тя ми каза, че задната седалка на колата била мокра.
Помислих, че не сме затворили нещо и казах да провери всичко.
На другата сутрин колата беше още по-зле.
Ходих в toyota в Плевен и ми казаха, че някой имали този проблем и трябвало да се сменят уплътненията на 4-те врати(било кампания).
А в TOYOTA във Варна ми казват, че трябвало да я мокрят и да сменят само това което е проблемно.?(не се поемали всички уплътнения по гаранция)
Та ме интересува ако някой е брал този яд да сподели малко как е преди и след продцедурата и кое му е било сменено?
След такива проблеми проблеми, циирани от колегата се убеждавам, че Тойота е просто руския Москвич biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Сега да не ми скочите. Аз уважавам Москвич, даже съм бил горд собственик на 408 i (и) wink.gif . И той така: дизайна му беше скучен и дървен, ксеноните biggrin.gif слабички, пускаха му уплътненията на вратите и багажника, скоростите трудничко влизаха, съединителя му го беше кофти, харчеше масълце макар и Диона Супер, имаше влага във фаровете и стоповете, клапаните потропваха ... но на път не ме е оставял. Желязна машина с две думи wink.gif

Публикувай отговор