Toyota FT-86!
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
- sexpodmosta
Toyota FT-86!
Мнение от sexpodmosta » 16 Окт 2009 10:22
Toyota FT-86 в 48 страхотни снимки
От известно време насам сме доста развълнувани около предстоящата премиера на Toyota FT-86 Coupe concept. Тази концепция е предвестник на серийният модел, който ще заеме своето място на конвейра през 2011г. Докато чакаме предстоящото автоизложение в Токио, за да узнаем всички интересни детайли около купето на Toyota, фенове на марката публикуваха мега-галерия с 48 снимки на FT-86. Насладете им се след края на статията.
Източник: www.autotrend.bg
От известно време насам сме доста развълнувани около предстоящата премиера на Toyota FT-86 Coupe concept. Тази концепция е предвестник на серийният модел, който ще заеме своето място на конвейра през 2011г. Докато чакаме предстоящото автоизложение в Токио, за да узнаем всички интересни детайли около купето на Toyota, фенове на марката публикуваха мега-галерия с 48 снимки на FT-86. Насладете им се след края на статията.
Източник: www.autotrend.bg
- Прикачени файлове
-
- Toyota FT-88.jpg (65.92 KiB) Преглеждано 8927 пъти
-
- Toyota FT-87.jpg (61.03 KiB) Преглеждано 8927 пъти
-
- Toyota FT-86 Gallery.jpg (62.14 KiB) Преглеждано 8927 пъти
Последно промяна от sexpodmosta на 21 Окт 2009 22:49, променено общо 1 път.
sexpodmosta
- sexpodmosta
Мнение от sexpodmosta » 21 Окт 2009 11:59
Токио 09: Toyota разкри FT-86 Concept
Засега пази детайлите за автомобила в тайна
Вече няколко пъти публикуваме информация и снимки на спортното купе на FT-86 Concept. Според американски журналисти зърнали на живо спортиста, той изглежда впечатляващо и има страхотни детайли като карбоновият дифузьор и зашеметяващи седалки. В галерията след статията може да се убедите, че са прави.
Надяваме се да получим повече информация от Toyota за FT-86, но засега японците дискретно показват автомобила без много приказки около спецификациите. Според слуховете, Subaru ще внедри своя 2.0-литров боксеров агрегат в спортният автомобил, задвижването ще се предава към задните колела, а топ приоритета при създаването на купето е поддържане на минимално тегло. Останете на линия, защото при първа възможност ще публикуваме повече детайли около хита на Toyota.
Ето предишните публикации за Toyota FT-86:
Toyota/Subaru купе хванат в тестове
Toyota FT-86. Първи официални снимки на спортното купе
Източник: http://www.autotrend.bg/news/read/220

Засега пази детайлите за автомобила в тайна
Вече няколко пъти публикуваме информация и снимки на спортното купе на FT-86 Concept. Според американски журналисти зърнали на живо спортиста, той изглежда впечатляващо и има страхотни детайли като карбоновият дифузьор и зашеметяващи седалки. В галерията след статията може да се убедите, че са прави.
Надяваме се да получим повече информация от Toyota за FT-86, но засега японците дискретно показват автомобила без много приказки около спецификациите. Според слуховете, Subaru ще внедри своя 2.0-литров боксеров агрегат в спортният автомобил, задвижването ще се предава към задните колела, а топ приоритета при създаването на купето е поддържане на минимално тегло. Останете на линия, защото при първа възможност ще публикуваме повече детайли около хита на Toyota.
Ето предишните публикации за Toyota FT-86:
Toyota/Subaru купе хванат в тестове
Toyota FT-86. Първи официални снимки на спортното купе
Източник: http://www.autotrend.bg/news/read/220

sexpodmosta
Kiki
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 22 Окт 2009 11:53
ауууу тоя карбон се едно аз съм го правил в трети клас по трудово laugh.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
ALTEZZA
rudolf
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 23 Окт 2009 06:52
Zaradi swine flu-to sigurno...?!?ALTEZZA написа:WTF?

A moje i taka da rabotqt v RD department-a na Toyota. biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
- sexpodmosta
Мнение от sexpodmosta » 24 Окт 2009 17:19
Може да е бяла нинджа тоя пич laugh.gifALTEZZA написа:WTF?
sexpodmosta
Мнение от F20C » 24 Окт 2009 17:45
ахахха,тук като видя група японски туристи поне половината ходят като нинджа/лекар-хирург с маски на устата и това мн преди къвто и да било грип било то птичи,свински или кравешкиALTEZZA написа:WTF?

If in doubt....Flat out!!!
F20C
ivossss
- sexpodmosta
Мнение от sexpodmosta » 28 Окт 2009 11:46
Абсолютни близнаци.bad_dog написа:http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=99
sexpodmosta
MX5
Spaski
Мнение от newmiro » 29 Окт 2009 23:22
rudolf, да си подпират карачките е сигурно това, на доста коли ми е липсвало такова нещУ.
П.С>не че съм толко дългокрак
П.С>не че съм толко дългокрак

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru