MMT трансмисия/скоростна кутия и всичко за нея
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.4D4D
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Обикновено преди това няколко дни има "музика" от един зумер в купето. Миризмата може да е от P0900. Т.е. искрене, прегряване на моторчето или нещо подобно
Хората с малко акъл и с малки пи...ки си приличат по това, че не смеят да си ги показват.
-
- Автомобил: Toyota Corolla D4D
Привет, колеги! Присъединявам се към описания проблем с MMT и въпросното изключване от скорост. Да не повтарям доста от мненията с проблема, имам молба към колегата Petar555 ако има възможност и желание да се свържем и да ми окаже съдействие за отстраняване на тази неизправност.
Здравейте , нова съм във форума, проблема ми е често срещан явн , на моменти светва въпросното зъбно колело с удивителен на Тойота Ярис, след изключване от скорост се оправя, и така до следващия път .Въпроса ми е към Petar 555, дали е възможно да се свържа с вас и да направите диагностика на колата ?
-
Здравейте,IsiKoceva написа: ↑21 Дек 2019 17:25 Здравейте , нова съм във форума, проблема ми е често срещан явн , на моменти светва въпросното зъбно колело с удивителен на Тойота Ярис, след изключване от скорост се оправя, и така до следващия път .Въпроса ми е към Petar 555, дали е възможно да се свържа с вас и да направите диагностика на колата ?
Може ли малко повече информация за колата. Коя година е произведена? Километраж? Двигател? Освен че светва колелото, случва ли се нещо друго?
Поздрави,
Хората с малко акъл и с малки пи...ки си приличат по това, че не смеят да си ги показват.
Здравейте, колата е2006г.,1.4 бензин, 135 000 км., няма никакви други проблеми.Проблема е, че в движение, обикновено при по-бавна скорост, повече престой по светофарите , основно я карам градско , светва N на таблото и въпросно зъбно колело и след като я изгася и изчакам малко загасва.
Поздрави!
Поздрави!
-
Писах ви на лични съобщения.IsiKoceva написа: ↑22 Дек 2019 13:39 Здравейте, колата е2006г.,1.4 бензин, 135 000 км., няма никакви други проблеми.Проблема е, че в движение, обикновено при по-бавна скорост, повече престой по светофарите , основно я карам градско , светва N на таблото и въпросно зъбно колело и след като я изгася и изчакам малко загасва.
Поздрави!
-
- Автомобил: Корола Версо
При мен смяната на съединителя е успешна, но колата аварира и не потегля. Възможно ли е да е полуоската?
-
- Автомобил: Toyota Yaris 1,4 D4D MMT
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Авария означава неизправност, поради която не можеш да продължиш нормалната експлоатация на автомобила ! И все пак форума е за оказване на помощ и обмен на информация, а не за присмиване, когато колегите имат проблем с колите си !
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Знам за какво е форума,и Вие имате най малко право да ми го кажете с оглед на списъка хора на който Вие персонално сте помогнали.
Не е присмиване,съжалявам ако така се е приело,просто поста на колегата много неясен,сменен съединител,с аварирала полуоска.И понеже той не може да каже технически да обоснове ситуацията е много трудно да се каже дали не е протекла инициализацията или е скъсала полуоската/ което ме съмнява/
Не е присмиване,съжалявам ако така се е приело,просто поста на колегата много неясен,сменен съединител,с аварирала полуоска.И понеже той не може да каже технически да обоснове ситуацията е много трудно да се каже дали не е протекла инициализацията или е скъсала полуоската/ което ме съмнява/
-
- Автомобил: Toyota Corolla
Petar555, Здравейте, аз имам същият проблем P0810. Ще помоля Petar555 да се свърже с мен и ако е възможно да съдейства. Тъй като скоро съм си направил профил нямам право да изпращам лични съобщения. Ако може той да ми пише на лично. Благодаря предварително и весели празници на всички.
-
- Автомобил: Toyta Corola Verso
Здравейте, колеги,
Честита Нова Година!
Днес автомобилът ми Тойото Корола Версо, 1.8, 129 коня, ММТ кутия на няколко пъти влиза в режим N. При изключване на двигателя или откачане на акумулатора се оправя за кратко, но отново влиза в неутрален режим. Моля за мнения и съвети, как да действам оттук нататък. Преди няколко месеца отново го направи за един единствен път, но тогава се оправи веднага.
Благодаря Ви предварително.
Честита Нова Година!
Днес автомобилът ми Тойото Корола Версо, 1.8, 129 коня, ММТ кутия на няколко пъти влиза в режим N. При изключване на двигателя или откачане на акумулатора се оправя за кратко, но отново влиза в неутрален режим. Моля за мнения и съвети, как да действам оттук нататък. Преди няколко месеца отново го направи за един единствен път, но тогава се оправи веднага.
Благодаря Ви предварително.
-
Честита Нова година! Светва ли зъбното колелце?