VWracing-bg.com ви кани.....

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 15 Май 2009 22:32

Приятелю, на смешници като теб сме се нагледали вече...

Марш у гоУф форума да чоплиш семки.

corolla G6

Мнение от corolla G6 » 15 Май 2009 22:46

Fido Dido написа:Приятелю, на смешници като теб сме се нагледали вече...

Марш у гоУф форума да чоплиш семки.
А не бил сектантски форума biggrin.gif ,как можеш да кажеш на черното бяло?

Много си смел ,като си зад компютъра си голям мъж.На практика Смешник си ти и почти съм сигурен ,че не си ми приятел .

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 15 Май 2009 22:53

Естествено, че не е сектантски форума. Точно затова не търпим сектанти.

А колко съм смел зад клавиатурата - можеш да ми го кажеш на четири очи.

Купи ли си семки...ПРИЯТЕЛЮ?!?!

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 365 пъти

Мнение от slowtraveler » 15 Май 2009 23:02

Абе вие не знаете ли - голф е начин на мислене, не е марка tongue.gif
http://www.zeperfs.com/en/duel2645-1304.htm
Еееех, с умиление си спомням за първата ми лична кола - Голф 1 дизел... Колко часове/дни/нощи имаме прекарани заедно... в гаража... с ключ в ръка... псувайки... (от тогава дизел особено VAG не искам да чуя).
Факт е, че немците са го направили ремонтопригоден...
Също така е факт, че е достатъчно малка кола, която на база на своята компактност създава усещане за динамика.
Ама все пак - дървено окачване, липса на комфорт, странно висока цена и т.н.

Просто Голф е кола, която за мен по принцип директно е изключена от списъка за бъдещи ми покупки на база личен опит...

П.С. абе бая се зачудих дали да включа сравнение и на VW Golf R32 с някоя друга японска марка с подобни параметри, ама колегата съвсем щеше да се депресира, като разбере, че и тази кола си има достойна превъзхождаща го японска конкуренция...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

corolla G6

Мнение от corolla G6 » 15 Май 2009 23:20

П.С. абе бая се зачудих дали да включа сравнение и на VW Golf R32 с някоя друга японска марка с подобни параметри, ама колегата съвсем щеше да се депресира, като разбере, че и тази кола си има достойна превъзхождаща го японска конкуренция...[/quote]

Дай сравнение и на Volkswagen Golf GTI W12 650 с някоя друга японска марка с подобни параметри
Няма по-мощен, по-широк и по-бърз Golf от този. Той изглежда така, все едно идва директно от пистата. Може спокойно да бъде използван за кола на сигурността в “24-те часа на Льо Ман”, например. Символите в наименованието му означават: W-образен 12-цилиндров двигател с мощност 650 к.с. при 6000 об/мин. Обемът на двигателя е 6 литра и е подпомаган от два турбокомпресора. Разположен е надлъжно, точно зад седалките на водача и пасажера. 6-степенна автоматична трансмисия предава въртящия момент от 750 Nm към задните колела. Така колата се изстрелва от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди, а с максималната си скорост от 325 км/ч Golf GTI W12 650 е по-бърз от повечето суперколи.
wink.gif
Прикачени файлове
preview_image_2568_10598.jpg
preview_image_2568_10598.jpg (185.24 KiB) Преглеждано 2645 пъти

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 365 пъти

Мнение от slowtraveler » 15 Май 2009 23:42

Защо не продължи нататък статията:
Официалните лица от Volkwagen имат готов отговор на всички журналистически въпроси засягащи GTI W12-650 и той гласи: "Не, този автомобил никога няма да се качи на поточната линия"....
Айде стига с концепт-кари и тунинги.
Щото ще стигнем пак до дъртите Супри, дето в любителски условия (не заводски 'тунинг' с двигател от Бентли като този голф) вадят над 1000к.с.

П.С. един стоков Нисан GTR с почти 200к.с. по-малко, май има доста по-добри параметри като динамика, пък за управление да не говорим...
Последно промяна от slowtraveler на 16 Май 2009 07:32, променено общо 1 път.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
polsun
Обратна връзка:

Мнение от polsun » 16 Май 2009 00:11

corolla G6 написа: .... Volkswagen Golf GTI W12 650 с някоя друга японска марка с подобни параметри..
...въртящия момент от 750 Nm . Така колата се изстрелва от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди, а с максималната си скорост от 325 км/ч Golf GTI W12 650 е по-бърз от повечето суперколи...
Такааааааа значи W12 3,7сек до 100 , а какво примерно вадят японците ами ето какво Nissan Skyline GTR35 472hp 0-100 - 3.5sec. 3.8lt V6
Демек има на половина по малак двигател с по малко коне и ускорява по барзо???? И то не е само нисана а "Лексус LF-А"
Ето ти епизода от TOP GEAR когато тестваха тоя W12, гледай и после пак ще говорим( накратко закакво ти е кола с която е опасно да вземаш завои и обърно внимане в края на клипа след тест на пистата след коя кола е Голфа Subaru Impreza STI WRX а то е родом от каде.... браво позна без да тормозиш излишно пернишкия си мозък от Япония е

Айде зяпай нисанчето http://www.youtube.com/watch?v=l-n-x8im ... re=related

P.S. И да допълня Lexus LF-A за разлика от Голфа няма да е само концепт, автомобила ще бъде представен на автосалона в Токио през Октомври а от следващата година ще се произвежда в ограничени бройки. Двигателя е V10 и разполага със 600к.с.
http://www.youtube.com/watch?v=Dl_cMnHnsbA
http://www.youtube.com/watch?v=ecfvAfriBco&feature=fvst
Toyota Celica '01 1.8 VVT-I
Изображение http://venci.bg http://lexus-bg.eu

Изображение

diver

Re: ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Мнение от diver » 16 Май 2009 10:27

corolla G6 написа:Много от разбирачите на които им се дръпнаха очичките от стоене пред компютрите да гледат японски чекии не са чували GOLF 2 с двигател 3G (между другото Голлф се пише с главно Г и л не с У) ,а той е 1.781 кубика 210 коня заводски.За повече питай Чичко Google.Защото селика ГТ4 няма никакви шансове biggrin.gif
Ми баце как да сме чували, кат такива живи няма?! Добре че дойде да ни ограмотиш назе клавиатурните чикиджии къде кви концепт кар недоносчета има, че да не живеем в неведение. И за другото си прав. Тука повечето въздишаме по японските чикии, щотот мама и тати само за Гоуф 1 дават стинки. Ма ся са ми обещали ако слушкам и папкам 2-ка да ми купят....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

b_d

Мнение от b_d » 16 Май 2009 11:08

corolla G6 написа:bla-bla
извинявай, ти каква кола имаш? Гоуф?

Ако искаш да си направим една дръпка с/у моята японска баба? Трябва да сложим и някой лев също така!

П.П. Не мисля, че някой тук се интересува от върховите постижения на немското автомобилостроене! С други думи, ако искаш да намериш приятели, с които да ах-кате и ох-кате колко велик е ГоУф-а си сбъркал мястото! Довиждане и лек път към http://www.vwclub.bg/!

diver

Мнение от diver » 16 Май 2009 11:30

Аз пак не разбрах от къде и срещу колко мога си купя тва гоуфе, ако разбира се мама и тате дадат кеш, от продажбата на нивата в Радомир...Щото СТИ-ките в магазина ги раздават на къде 80к левчета и не е да са по-бавни от гоуфето...

Изображение

От друга страна измества серийна насрана алфа ромео от 34-та позиция, което за концепт кар няма как да не е повод за гордост... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

П.П. Пропуснах да отбележа, че умрялата импрезка е само 4 цилиндъра и някакви умрели 2500 кубика. Какво ли би станало ако турят още 8 цилиндъра за да се доближим до гоуфето?
Изображение

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 16 Май 2009 14:53

Много ще ми е интересно да видя как лети тази пучи въшка със 320км в реални условия а не на картинки и по интернет.
Изображение1G-FE

Bobby_

Мнение от Bobby_ » 17 Май 2009 11:52

Момчета (и момичета може би),

Пак се започва със вечните спорове.... "КОЯ КОЛА Е ПО-ДОБРА?"

онзи Голф маниак с тези си мнения може само да дразни тук...

Повярвайте ми карал съм чисто нова СТИ на пистата в Калояново и не ми хареса...как се придвижва... (може би аз не мога да я карам) все пак е 4х4 а аз съм свикнал на предно... но пък удоволствието от това да караш такъв тип автомобил.... е несравнимо НЕВЕРОЯТНО УДОБЕН Е ЗА КАРАНЕ!!!!

Та по ТЕМАТА!!!!!!!!!

много отдавна не съм писал тук но.... общо взето според моите представи състезанието беше провал който КЛУБА ми подсигуриха....
Много ми се искаше да видя повече публика и състезатели но УВИ не се получи ...даже и аз трябваше да карам за да попълня бройка :(

ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН!!!

ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТАНЕТЕ ОТ ФЕН САЙТ В САЙТ ЗА ИЗКАРВАНЕ НА ПАРИ тогава че се разделите колкото и да сте сплотени и единни!

стотици хора които имат представа от двигатели и коли като цяло спряха да пишат там щото са обидени по някакъв повод!

b_d

Мнение от b_d » 17 Май 2009 22:25

Тъжно е, когато стане така..

Взимай една Тойота и идвай при нас :thumbsup:

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 18 Май 2009 01:11

Bobby_ написа: онзи Голф маниак с тези си мнения може само да дразни тук...
Боби, съжалявам че бях груб в темата ти - нищо лично към теб - извинявай. smile.gif

Но искам да знаеш, че тук много добре правим разлика между Голф - фен и гоУф - фен.

Поздрави и благодаря все пак за поканата - ако имах тази възможност, щях да дойда и да се порадвам на труда, който сте вложили в колите си.

Успех!

diver

Мнение от diver » 18 Май 2009 09:14

Fido Dido написа:
Bobby_ написа: онзи Голф маниак с тези си мнения може само да дразни тук...
Боби, съжалявам че бях груб в темата ти - нищо лично към теб - извинявай. smile.gif

Но искам да знаеш, че тук много добре правим разлика между Голф - фен и гоУф - фен.

Поздрави и благодаря все пак за поканата - ако имах тази възможност, щях да дойда и да се порадвам на труда, който сте вложили в колите си.

Успех!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Изображение

Публикувай отговор