VWracing-bg.com ви кани.....
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
А не бил сектантски форума biggrin.gif ,как можеш да кажеш на черното бяло?Fido Dido написа:Приятелю, на смешници като теб сме се нагледали вече...
Марш у гоУф форума да чоплиш семки.
Много си смел ,като си зад компютъра си голям мъж.На практика Смешник си ти и почти съм сигурен ,че не си ми приятел .
-
- Почетен Администратор
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 365 пъти
Абе вие не знаете ли - голф е начин на мислене, не е марка
http://www.zeperfs.com/en/duel2645-1304.htm
Еееех, с умиление си спомням за първата ми лична кола - Голф 1 дизел... Колко часове/дни/нощи имаме прекарани заедно... в гаража... с ключ в ръка... псувайки... (от тогава дизел особено VAG не искам да чуя).
Факт е, че немците са го направили ремонтопригоден...
Също така е факт, че е достатъчно малка кола, която на база на своята компактност създава усещане за динамика.
Ама все пак - дървено окачване, липса на комфорт, странно висока цена и т.н.
Просто Голф е кола, която за мен по принцип директно е изключена от списъка за бъдещи ми покупки на база личен опит...
П.С. абе бая се зачудих дали да включа сравнение и на VW Golf R32 с някоя друга японска марка с подобни параметри, ама колегата съвсем щеше да се депресира, като разбере, че и тази кола си има достойна превъзхождаща го японска конкуренция...

http://www.zeperfs.com/en/duel2645-1304.htm
Еееех, с умиление си спомням за първата ми лична кола - Голф 1 дизел... Колко часове/дни/нощи имаме прекарани заедно... в гаража... с ключ в ръка... псувайки... (от тогава дизел особено VAG не искам да чуя).
Факт е, че немците са го направили ремонтопригоден...
Също така е факт, че е достатъчно малка кола, която на база на своята компактност създава усещане за динамика.
Ама все пак - дървено окачване, липса на комфорт, странно висока цена и т.н.
Просто Голф е кола, която за мен по принцип директно е изключена от списъка за бъдещи ми покупки на база личен опит...
П.С. абе бая се зачудих дали да включа сравнение и на VW Golf R32 с някоя друга японска марка с подобни параметри, ама колегата съвсем щеше да се депресира, като разбере, че и тази кола си има достойна превъзхождаща го японска конкуренция...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
П.С. абе бая се зачудих дали да включа сравнение и на VW Golf R32 с някоя друга японска марка с подобни параметри, ама колегата съвсем щеше да се депресира, като разбере, че и тази кола си има достойна превъзхождаща го японска конкуренция...[/quote]
Дай сравнение и на Volkswagen Golf GTI W12 650 с някоя друга японска марка с подобни параметри
Няма по-мощен, по-широк и по-бърз Golf от този. Той изглежда така, все едно идва директно от пистата. Може спокойно да бъде използван за кола на сигурността в “24-те часа на Льо Ман”, например. Символите в наименованието му означават: W-образен 12-цилиндров двигател с мощност 650 к.с. при 6000 об/мин. Обемът на двигателя е 6 литра и е подпомаган от два турбокомпресора. Разположен е надлъжно, точно зад седалките на водача и пасажера. 6-степенна автоматична трансмисия предава въртящия момент от 750 Nm към задните колела. Така колата се изстрелва от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди, а с максималната си скорост от 325 км/ч Golf GTI W12 650 е по-бърз от повечето суперколи.

Дай сравнение и на Volkswagen Golf GTI W12 650 с някоя друга японска марка с подобни параметри
Няма по-мощен, по-широк и по-бърз Golf от този. Той изглежда така, все едно идва директно от пистата. Може спокойно да бъде използван за кола на сигурността в “24-те часа на Льо Ман”, например. Символите в наименованието му означават: W-образен 12-цилиндров двигател с мощност 650 к.с. при 6000 об/мин. Обемът на двигателя е 6 литра и е подпомаган от два турбокомпресора. Разположен е надлъжно, точно зад седалките на водача и пасажера. 6-степенна автоматична трансмисия предава въртящия момент от 750 Nm към задните колела. Така колата се изстрелва от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди, а с максималната си скорост от 325 км/ч Golf GTI W12 650 е по-бърз от повечето суперколи.

- Прикачени файлове
-
- preview_image_2568_10598.jpg (185.24 KiB) Преглеждано 2645 пъти
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 365 пъти
Защо не продължи нататък статията:
Официалните лица от Volkwagen имат готов отговор на всички журналистически въпроси засягащи GTI W12-650 и той гласи: "Не, този автомобил никога няма да се качи на поточната линия"....
Айде стига с концепт-кари и тунинги.
Щото ще стигнем пак до дъртите Супри, дето в любителски условия (не заводски 'тунинг' с двигател от Бентли като този голф) вадят над 1000к.с.
П.С. един стоков Нисан GTR с почти 200к.с. по-малко, май има доста по-добри параметри като динамика, пък за управление да не говорим...
Официалните лица от Volkwagen имат готов отговор на всички журналистически въпроси засягащи GTI W12-650 и той гласи: "Не, този автомобил никога няма да се качи на поточната линия"....
Айде стига с концепт-кари и тунинги.
Щото ще стигнем пак до дъртите Супри, дето в любителски условия (не заводски 'тунинг' с двигател от Бентли като този голф) вадят над 1000к.с.
П.С. един стоков Нисан GTR с почти 200к.с. по-малко, май има доста по-добри параметри като динамика, пък за управление да не говорим...
Последно промяна от slowtraveler на 16 Май 2009 07:32, променено общо 1 път.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- polsun
- Обратна връзка:
Такааааааа значи W12 3,7сек до 100 , а какво примерно вадят японците ами ето какво Nissan Skyline GTR35 472hp 0-100 - 3.5sec. 3.8lt V6corolla G6 написа: .... Volkswagen Golf GTI W12 650 с някоя друга японска марка с подобни параметри..
...въртящия момент от 750 Nm . Така колата се изстрелва от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди, а с максималната си скорост от 325 км/ч Golf GTI W12 650 е по-бърз от повечето суперколи...
Демек има на половина по малак двигател с по малко коне и ускорява по барзо???? И то не е само нисана а "Лексус LF-А"
Ето ти епизода от TOP GEAR когато тестваха тоя W12, гледай и после пак ще говорим( накратко закакво ти е кола с която е опасно да вземаш завои и обърно внимане в края на клипа след тест на пистата след коя кола е Голфа Subaru Impreza STI WRX а то е родом от каде.... браво позна без да тормозиш излишно пернишкия си мозък от Япония е
Айде зяпай нисанчето http://www.youtube.com/watch?v=l-n-x8im ... re=related
P.S. И да допълня Lexus LF-A за разлика от Голфа няма да е само концепт, автомобила ще бъде представен на автосалона в Токио през Октомври а от следващата година ще се произвежда в ограничени бройки. Двигателя е V10 и разполага със 600к.с.
http://www.youtube.com/watch?v=Dl_cMnHnsbA
http://www.youtube.com/watch?v=ecfvAfriBco&feature=fvst
Re: ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Ми баце как да сме чували, кат такива живи няма?! Добре че дойде да ни ограмотиш назе клавиатурните чикиджии къде кви концепт кар недоносчета има, че да не живеем в неведение. И за другото си прав. Тука повечето въздишаме по японските чикии, щотот мама и тати само за Гоуф 1 дават стинки. Ма ся са ми обещали ако слушкам и папкам 2-ка да ми купят....corolla G6 написа:Много от разбирачите на които им се дръпнаха очичките от стоене пред компютрите да гледат японски чекии не са чували GOLF 2 с двигател 3G (между другото Голлф се пише с главно Г и л не с У) ,а той е 1.781 кубика 210 коня заводски.За повече питай Чичко Google.Защото селика ГТ4 няма никакви шансове biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
извинявай, ти каква кола имаш? Гоуф?corolla G6 написа:bla-bla
Ако искаш да си направим една дръпка с/у моята японска баба? Трябва да сложим и някой лев също така!
П.П. Не мисля, че някой тук се интересува от върховите постижения на немското автомобилостроене! С други думи, ако искаш да намериш приятели, с които да ах-кате и ох-кате колко велик е ГоУф-а си сбъркал мястото! Довиждане и лек път към http://www.vwclub.bg/!
Аз пак не разбрах от къде и срещу колко мога си купя тва гоуфе, ако разбира се мама и тате дадат кеш, от продажбата на нивата в Радомир...Щото СТИ-ките в магазина ги раздават на къде 80к левчета и не е да са по-бавни от гоуфето...

От друга страна измества серийна насрана алфа ромео от 34-та позиция, което за концепт кар няма как да не е повод за гордост... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
П.П. Пропуснах да отбележа, че умрялата импрезка е само 4 цилиндъра и някакви умрели 2500 кубика. Какво ли би станало ако турят още 8 цилиндъра за да се доближим до гоуфето?

От друга страна измества серийна насрана алфа ромео от 34-та позиция, което за концепт кар няма как да не е повод за гордост... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
П.П. Пропуснах да отбележа, че умрялата импрезка е само 4 цилиндъра и някакви умрели 2500 кубика. Какво ли би станало ако турят още 8 цилиндъра за да се доближим до гоуфето?

Момчета (и момичета може би),
Пак се започва със вечните спорове.... "КОЯ КОЛА Е ПО-ДОБРА?"
онзи Голф маниак с тези си мнения може само да дразни тук...
Повярвайте ми карал съм чисто нова СТИ на пистата в Калояново и не ми хареса...как се придвижва... (може би аз не мога да я карам) все пак е 4х4 а аз съм свикнал на предно... но пък удоволствието от това да караш такъв тип автомобил.... е несравнимо НЕВЕРОЯТНО УДОБЕН Е ЗА КАРАНЕ!!!!
Та по ТЕМАТА!!!!!!!!!
много отдавна не съм писал тук но.... общо взето според моите представи състезанието беше провал който КЛУБА ми подсигуриха....
Много ми се искаше да видя повече публика и състезатели но УВИ не се получи ...даже и аз трябваше да карам за да попълня бройка :(
ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН!!!
ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТАНЕТЕ ОТ ФЕН САЙТ В САЙТ ЗА ИЗКАРВАНЕ НА ПАРИ тогава че се разделите колкото и да сте сплотени и единни!
стотици хора които имат представа от двигатели и коли като цяло спряха да пишат там щото са обидени по някакъв повод!
Пак се започва със вечните спорове.... "КОЯ КОЛА Е ПО-ДОБРА?"
онзи Голф маниак с тези си мнения може само да дразни тук...
Повярвайте ми карал съм чисто нова СТИ на пистата в Калояново и не ми хареса...как се придвижва... (може би аз не мога да я карам) все пак е 4х4 а аз съм свикнал на предно... но пък удоволствието от това да караш такъв тип автомобил.... е несравнимо НЕВЕРОЯТНО УДОБЕН Е ЗА КАРАНЕ!!!!
Та по ТЕМАТА!!!!!!!!!
много отдавна не съм писал тук но.... общо взето според моите представи състезанието беше провал който КЛУБА ми подсигуриха....
Много ми се искаше да видя повече публика и състезатели но УВИ не се получи ...даже и аз трябваше да карам за да попълня бройка :(
ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН!!!
ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТАНЕТЕ ОТ ФЕН САЙТ В САЙТ ЗА ИЗКАРВАНЕ НА ПАРИ тогава че се разделите колкото и да сте сплотени и единни!
стотици хора които имат представа от двигатели и коли като цяло спряха да пишат там щото са обидени по някакъв повод!
-
- Почетен Администратор
Боби, съжалявам че бях груб в темата ти - нищо лично към теб - извинявай.Bobby_ написа: онзи Голф маниак с тези си мнения може само да дразни тук...

Но искам да знаеш, че тук много добре правим разлика между Голф - фен и гоУф - фен.
Поздрави и благодаря все пак за поканата - ако имах тази възможност, щях да дойда и да се порадвам на труда, който сте вложили в колите си.
Успех!
Fido Dido написа:Боби, съжалявам че бях груб в темата ти - нищо лично към теб - извинявай.Bobby_ написа: онзи Голф маниак с тези си мнения може само да дразни тук...![]()
Но искам да знаеш, че тук много добре правим разлика между Голф - фен и гоУф - фен.
Поздрави и благодаря все пак за поканата - ако имах тази възможност, щях да дойда и да се порадвам на труда, който сте вложили в колите си.
Успех!