rudolf написа:
миро кара колата на морето където на морското равнище атмосверното налягане е по голямо--то натиска колата надоло-и повече му друса с 15ските,,,...затова цолажа го е подвел laugh.gif
Съвет ДЖАНТИ
да, ама имам по-голямо сцепление, щото налягането натиска цялата кола към земята, затуй съм си сложил едно крило тип чайка, ама тия дето не разбират нищо не знаят...
иначе говоря за цолажа при положение че е спазена височината и изискванията за диаметър и ширина, без някакви или значителни отклонения
иначе говоря за цолажа при положение че е спазена височината и изискванията за диаметър и ширина, без някакви или значителни отклонения
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
http://news.automedia.bg/read/2361.htmlbelchilov написа:Виждаш ли Рудолф поне един човек зарибих laugh.gif laugh.gif laugh.gifugabuga написа:yaretata pochvat mnogo da me kefiat
От тази гледна точка начело на списъка за най-опасни коли са Buick Rendezvous, Ford Ranger/Mazda B-Series, Nissan Frontier, Ford Escape/Mercury Mariner и Toyota Yaris.
мани,мани --на такова се не качвам- било малко по опасно от пистов мотоциклет,,и малко по безопасно от програмата Аполо biggrin.gif
ко ти е направил угата- той ми е приятел-ако го видя с ярис,,ще му хвърля ключовете в канафката и ще му скъсам ушите laugh.gif
Да бе, зарад туй Ярис-ите имат 5 звезди на тестовете, щото са много опасни... Тия от Форбс, не знам кога са направили един нормален топ... И да си гледат там разни милионери и пр. Колите не са им особено силна страна...rudolf написа:http://news.automedia.bg/read/2361.htmlbelchilov написа:Виждаш ли Рудолф поне един човек зарибих laugh.gif laugh.gif laugh.gifugabuga написа:yaretata pochvat mnogo da me kefiat
От тази гледна точка начело на списъка за най-опасни коли са Buick Rendezvous, Ford Ranger/Mazda B-Series, Nissan Frontier, Ford Escape/Mercury Mariner и Toyota Yaris.
мани,мани --на такова се не качвам- било малко по опасно от пистов мотоциклет,,и малко по безопасно от програмата Аполо biggrin.gif
ко ти е направил угата- той ми е приятел-ако го видя с ярис,,ще му хвърля ключовете в канафката и ще му скъсам ушите laugh.gif
тая информация от страницата на ТМ-Ауто ли е? laugh.giflpcrooks написа:Да бе, зарад туй Ярис-ите имат 5 звезди на тестовете, щото са много опасни... Тия от Форбс, не знам кога са направили един нормален топ... И да си гледат там разни милионери и пр. Колите не са им особено силна страна...rudolf написа:http://news.automedia.bg/read/2361.htmlbelchilov написа: Виждаш ли Рудолф поне един човек зарибих laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ми не, от страницата на НКАП...rudolf написа:тая информация от страницата на ТМ-Ауто ли е? laugh.giflpcrooks написа:Да бе, зарад туй Ярис-ите имат 5 звезди на тестовете, щото са много опасни... Тия от Форбс, не знам кога са направили един нормален топ... И да си гледат там разни милионери и пр. Колите не са им особено силна страна...rudolf написа:
http://news.automedia.bg/read/2361.html