Връзка с Petar555 за консултация/диагностика и ремонт на ММТ
-
- Автомобил: Тойота Корола
- Благодарил/а: 2 пъти
Моля за съдействие за качествен и коректен сервиз за ремонт на ММТ.
Скоростите изключват по време на движение. На таблото светва зъбно колело и скоростната кутия влиза в режим "N".
При изключване на клемата на акумулатора за около десет минути колата влиза в нормален режим, но за около един километър и пак става същото.
Преди около седем месеца бе сменен съединителя и по думите на майстора и актуатора на съединителя и проблема се реши само за толкова време.
Преди един месец майстора направи диагностика и каза, че кутията е загубила комуникация с три модула на компютъра.
Ще съм благодарен за съвет и съдействие.
Скоростите изключват по време на движение. На таблото светва зъбно колело и скоростната кутия влиза в режим "N".
При изключване на клемата на акумулатора за около десет минути колата влиза в нормален режим, но за около един километър и пак става същото.
Преди около седем месеца бе сменен съединителя и по думите на майстора и актуатора на съединителя и проблема се реши само за толкова време.
Преди един месец майстора направи диагностика и каза, че кутията е загубила комуникация с три модула на компютъра.
Ще съм благодарен за съвет и съдействие.
здравейте. Може ли да ми помогнете за робот. кутия на Тойота корола
здравейте. Може ли контакт с petar555. мой телефон 0888375605
-
- Автомобил: Toyota Yaris II 1.3 i VVT-i
Здравейте може ли контакт с Вас. Тел.0988900555.
Благодаря Ви предварително!
Благодаря Ви предварително!
-
- Автомобил: Тойота Аурис
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте Колеги,
Искам да изкажа благодарността си към Petar555, който се справи чудесно с огромния ми проблем с Актуатора на ММТ! Голям професионалист, който беше изключително внимателен, любезен, коректен и компетентен по ММТ - Трансмисии.
При подобни проблеми, Ви съветвам да се обърнете към него, няма да съжалявате.
Искам да изкажа благодарността си към Petar555, който се справи чудесно с огромния ми проблем с Актуатора на ММТ! Голям професионалист, който беше изключително внимателен, любезен, коректен и компетентен по ММТ - Трансмисии.
При подобни проблеми, Ви съветвам да се обърнете към него, няма да съжалявате.
-
- Автомобил: Тойота корола версо 2007 автом
- Благодарил/а: 3 пъти
Може ли да ми изпратите тел.на Petar555
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Кое не е ясно?
Пратете му лично съобщение, както е написал.
Лични ще миже да изпращате след като прочетете правилата, при какви условия ще можете....
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.4D4D
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Здравейте колеги,
За много години!
Извинявам се, че напоследък не отговарям на постовете ви, освен на лични съобщения. Причината е, че нямам възможност да се занимавам с тази дейност.
Пишете ми на лични съобщения, не мога да споделя телефонния си номер тук.
Евентуално, мога да направя диагностика през уикенда, но нямам възможност да ремонтирам за момента.
За много години!
Извинявам се, че напоследък не отговарям на постовете ви, освен на лични съобщения. Причината е, че нямам възможност да се занимавам с тази дейност.
Пишете ми на лични съобщения, не мога да споделя телефонния си номер тук.
Евентуално, мога да направя диагностика през уикенда, но нямам възможност да ремонтирам за момента.
Хората с малко акъл и с малки пи...ки си приличат по това, че не смеят да си ги показват.
-
- Автомобил: Toyota Yaris 2006 автоматик
- Благодарил/а: 5 пъти
Здравейте, Petar555.
Търся връзка с Вас по повод проблем с обучение на сменен съединител на Тойота Ярис 2006г. След ремонт отново дава грешка и светва назъбеното колелце. Всички майстори в Русе вдигат ръце и ми препоръчват да сменям колата, а аз си я искам.
Как да намеря Ваш телефон за връзка?
Като нов потребител не мога да Ви пиша на лично. Ще се надявам да ми пишете Вие.
По правилата на форума трябва да коментирам в постовете, но реално нямам какво да изкажа, като мнение и нов проблем.
Благодаря предварително.
Търся връзка с Вас по повод проблем с обучение на сменен съединител на Тойота Ярис 2006г. След ремонт отново дава грешка и светва назъбеното колелце. Всички майстори в Русе вдигат ръце и ми препоръчват да сменям колата, а аз си я искам.
Как да намеря Ваш телефон за връзка?
Като нов потребител не мога да Ви пиша на лично. Ще се надявам да ми пишете Вие.
По правилата на форума трябва да коментирам в постовете, но реално нямам какво да изкажа, като мнение и нов проблем.
Благодаря предварително.
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Вече имаш две мнения, пиши на лично смело 

-
- Автомобил: Тойота корола версо 2007 автом
- Благодарил/а: 3 пъти
Може ли да ми дадете телефон за връзка?Има проблем с Тойота Корола Версо изключва от скорост на таблото се показва зъбно колело и свети N .
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Четете я тази тема, още в първото мнение е писано! Колко пъти ще го питаш за номер...

-
- Автомобил: Тойота Ярис 1.4 D4D
- Получена благодарност: 1 път
Здравейте, искам да изкажа моята благодарност към Petar555. Внимателен и отзивчив, диагностицира проблема със светещо от време на време в червено зъбно колело на моя Ярис и набеляза път за разрешаването му. Дори ми насочи вниманието към друг възможен проблем на колата.
Благодаря Petar555, радвам се че има хора като тебе, да помагат компетентно и без излишни разходи.
Благодаря Petar555, радвам се че има хора като тебе, да помагат компетентно и без излишни разходи.