Ами издокарани сте,примирете се много енергия вкарахте в тези тъпи винетки.Не е важно конвертирането ,по важното да "падат" кинти за тях

Ами издокарани сте,примирете се много енергия вкарахте в тези тъпи винетки.Не е важно конвертирането ,по важното да "падат" кинти за тях
Като си прав, прав си
Ами всъщност... може и да прозвучи малко плоско, но "всеки проблем си има решение" и не случайно някой някога го е казал това. До колкото знам аз, след закупуването и поставянето на винетката на парвилното място, указано на гърба ѝ (че съм виждал страшни идиотщини...), трябва да запазиш малкия отрязък и касовата бележка, която е доказателство за закупуването. Та мисълта ми е, че единствено и само в тъпата касова бележка, пише датата на закупуване, към която като прибавим 1 година, получаваме валидността на винетката и отделно пише и регистрационния номер, към която принадлежи тази винетка. Снимаш касовата бележка и я качваш в стъпката за конвертиране. Разбира се, това не означава, че някой Бай Ганьо пак няма да стане супер специалист във Photoshop и всякакви други производни, ама все пак си е подобрение в механизма.
Cealtex, проблемът е в тоталната българска идиотия, тоест, манталитет. Доказателството, че си купил винетката е самата винетка залепена на предното стъкло. Това, че съществува някакъв отрязък и трябва да го пазиш (и покажеш) и да пазиш касовата бележка (и покажеш, нищо, че тя избелява и нищо не се вижда защото е на термохартия), т.е. 3 (три) документа за едно нещо е пълна идиотия.
И аз това исках да избегна - моята е до средата на Април. Според мен ще го пуснат малко по-нататък. За сега караме така.
Това както сам знаеш, не е вярно
Не мога да не се съглася с теб, но лично аз не познавам нито 1 човек, който си купува винетка предварително. Дори и аз не го правя това нещо, в смисъл винаги си купувам на последния ден от валидността на старата или на същия ден, когато съм купил колата.
Не може. Не повече от 30 дни.slowtraveler написа: ↑04 Яну 2019 13:45 Т.е. може да я купиш днес, а да искаш да ти е валидна от Юни 2019...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта