Форд - уникално купе - просторно , голямо, багажника става, е не е като сюпърб чак де. Само дето единия форд не се отвори багажника от първото щракване, а другия му пищеше алармата незнайно защо ? Тест драйв ми трябва, но тия не си плащат застраховките :-( Волво няма изгодно, s40 е малко, а s60 не излизат много оферти.
Инсигния - няма незнайно защо почти коли, освен една леко блкъсната явно и поприкрита, която видях, много ме кефят тия търговци на коли като почнат да мажат ...
Сюпърба съм го карал, ама нещо ме отказаха с разни истории за качеството..... Както казах за мазда си имам мои съображения да не търся изобщо....
Ходих и при фауве - като купе същата шитня като хонда, разлика голяма няма между пасат и джета (която се оказа чисто мексиканска история) , но като возия покарах джета и си е чист голф ! Не казвам, че голф не е най-добрата малка кола, която съм карал, но просто търся по-дълга база.
Почвам вече да се чудя много , но май остават авенсис, мондео и пасат. И те са 3 от 5 класирани обикновено в топ листата за този клас. Явно не случайно. Е и инсигния - но не намирам.
Като поддръжка май най-много ще плащам за форд като ги знам какви са. Остатъчна стойност също ще е малка.При инсигнията също. Явно си остава :
АВЕНСИС vs ПАСАТ
дали не си губя времето да си докажа, че правилно съм член на тоя форум ? но хобито си е хоби, като ми е скучна рибата, зяпам коли и жени