Някъде да съм казал, че не ми харесва колата като цяло?nowyaris написа:Нали темата е за мнения,коментари и евентуално съвети.Моя съвет е да си караш Приуса и да се примириш с евентуалните му недостатъци,които само на теб правят впечатление.Всъщност ми се струва,че ти нямаш никакъв Приус,а само преразказваш мнения от чужди форуми.Не е нормално да си дал толкова пари за нещо,което абсолютно не харесваш и само кусури му търсиш.
Просто споделям реалността с колата. Изтъквам плюсовете и минусите.
На мен не ми пречи, че задните седалки не били удобни. Или не ми пречи, че отзад също така е прекалено ниско и малко по-високи хора си удрят спокойно главата в тавана.
Отзад я се качи някой веднъж на седмица, две или месец, я не. И да се качи няма да мрънка, че си удря главата в тавана. А и да мрънка има избор - да ходи пеша да речем.

Има други неща, които ми харесват и това е.
Просто всеки един автомобил си има своите плюсове и минуси. Но ако си прекалено шизофрениран на някаква тема, то обикновено дори минусите обръщаш в плюсове.
Е, аз не съм такъв човек и за това споделям реалните неща. Пък ако не ти харесват моите писания имаш абсолютната свобода да не отваряш тази тема и да не четеш.
Нали така?
Поздрави.