Japanese_fever написа:punkara написа:L-type e vinagi s 10-konya po-malko ot P-type-ovete. 145kc sa purvite L-typove v US, a 155 sa P-typovete, posle idvat 150kc L-type, i 160kc P-type (tova e moyat model). Razlikite v Californiiskite i drugite US spec cars, e va lambda sondata, i katalizatora.
Punky, ste i maha6 li na tvojta katalizatora(ako ne sa go mahnali ve4e biggrin.gif ) i 6te smenq6 li lambda sondata?!?
Ako iska6 da i proveri6 istoriqta(car history) moje da probva6 za $20 v
www.carmax.com, ama ne znam dali e nujno. Tq 4isto nova li e dokarana v Germany ili e karana predi tova v US?!?
ima si i katalizator, i i slozish chisto nova lambda sonda... i nyama da gi maham! ima EGR i pr. ako shte gi maham, shte tryabva da vzema ECU ot Evropeiska, da i razkaram vsichkite EGR-i i pr. i togava i katalizatora, inache e po-dobre s nego.
kolata ya e dokaral sobstvenikut predi 5-6 godini v Germaniya, sluzil e v edna ot US basite tam, posle si e trugnal, i prodal kolata na edin germanec, koiito ya prodade na men.
povecheto mili si gi e navurtyala v US.
originalniyat i cvyat e chertveno bordo, (kato na tazi na snimkata deto e v predishnite stranici na toya post) posle e boyadisvana kafyav metalik, koito e dosta izblednyal, no kato e mokra, kolata napravo blesti...

. kakto i da e, shte ya preboyadisam v originalniyat i cvyat, men me kefi mnogo....

.
ostana da i sloza novo zadno gurne, che staroto otdolu ima dupka, koyato se uvelichava sus vseki izminat kilometur...
iskam i sedalkite da im smenya otvutre dunaprena, che e dosta iztunyal, yavno e bil moya kategoriya amerikaneca...

, inache samata damaska e mnogo gotina, i men me kefi
dnes slozih samo za proba edni 17" djanti s gumi ot Mitsubishi galant, i hich ne mi haresa kak stoyat
taya kola si e napravena za djanti s 0 ili negativen offset, ili pone s debel vunshen bord.
originalnite djanti sa prosto super, samo teya pusti gumi deto nemoje chovek da gi nameri...

225/60 14 HR. v momenta e s takiva samo che speed mark S (do 180km/h BF Goodrich)... ta defakto sa nelegalni...
shte mu mislya.