Днес не е ден за шофиране по софийските улици.

zi_zi_top написа: Утре съм решил да съм с градски транспорт или такси, както дойде...
biggrin.gifzi_zi_top написа:Днес не можах да извадя Королата от гаража и отидох на работа с градския транспорт /два трамвая/ f
Хвърли и някоя лопата biggrin.gifgh0s7r1d3r написа:Идеално е. Обмислям да хвърля едно въже в багажника и ... Ще изкарам някоя кинта
Ако и утре продължавате с размисъла идвам след като се изучаnowyaris написа:Вие колеги,ако знаете какво е в Русе... .Майко мила.Снощи едва се прибрах от София и днес трябваше да пътувам до Разград и Шумен,после Търговише. След двучасов размисъл от 11.00 го обърнахме на каберне совиньон с още двама колеги и току що си сядам пред клавиатурата.Убихме се кат кучета.Ама буквите ги виждам/горе-долу/.Най вероятно е от шкембето в масло с много подправки-Веско знае къде съм бил.Хората са прави-лятно време шофьор,зимно време кръчмарин biggrin.giflaugh.gif
.
Мислите ли, че ще изляза без лопата? Въпреки, че бих пробвала, ако стъклата не бяха покрити с лед. Изхарчих си спрея за размразяване без файда, днес ми казаха по-ефикасен метод с/у леда: зимната течност за чистачките в пулверизатор-утре ще го пробвам.gh0s7r1d3r написа:Лопата досега ми се е налагало да ползвам ..... По улиците ще ме е срам ако се окопая толкова
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] и 7 госта