Toyota supra
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Хайде сега от къде пари - имат си хората, кефят се. Сега ще питаш и откъде пари за сликове и правени двигатели-резачки вътре. Това кафявото каква мания имаше под капака не е истина - дори само като изфорсира веднъж и заобикалящите се размазват от кеф.andrian999999 написа:етова вече ме дразни истински, от къде пари за тия 911-ки , че и един от най-многоброините клубове
(Вчера разни Поршета бяха напъплили и BMW мероприятието)
- Прикачени файлове
-
- IMG_8256.jpg (418.62 KiB) Преглеждано 2199 пъти
Последно промяна от MX5 на 04 Окт 2010 20:25, променено общо 2 пъти.
Ами обади се и ше заформим форумна сбиркаnov написа:ама по-скоро декември ми се очертава да идвам до Шикагоу ериа-по-точно до Гленко, та може намясто да се видим.Айде.Лека и доходна.

Кофти, че състезателния сезон ще е приключил тогава и няма как да ни покажеш неподправимото чувство за хендлинг на Супратa на живо

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
е качи още снимки де biggrin.gifMX5 написа:Хайде сега от къде пари - имат си хората, кефят се. Сега ще питаш и откъде пари за сликове и правени двигатели-резачки вътре. Това кафявото каква мания имаше под капака не е истина - дори само като изфорсира веднъж и заобикалящите се размазват от кеф.andrian999999 написа:етова вече ме дразни истински, от къде пари за тия 911-ки , че и един от най-многоброините клубове
п.п. е това в бг никога нема да стане
и ако може по малки снимки да си ги гледам без да движа на ляво и на дясно
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Нямам Супра, но не ми се пише вече да то обясня изначале.Форумната сбирка с Мазда ли ще е.Че моите хора там карат една 6-ца и са доволни от нея, ама не е си като супра ...........все пак.ХахахахахахMX5 написа:Ами обади се и ше заформим форумна сбиркаnov написа:ама по-скоро декември ми се очертава да идвам до Шикагоу ериа-по-точно до Гленко, та може намясто да се видим.Айде.Лека и доходна.![]()
![]()
Кофти, че състезателния сезон ще е приключил тогава и няма как да ни покажеш неподправимото чувство за хендлинг на Супратa на живо![]()
![]()

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
МАЛЕЕЕЕЕ кво видяха очите ми току що бързи и яростни !!!
п.п. и кво сивика скъса супрата УЖАС , а огън излиза от аспуха, аз ако съм на мястото на тоя със супрата, на национална среща винаги ще съм много зает laugh.gif laugh.gif laugh.gif
а така като гледах рачичката на скоростния лост имах чувство че съм я виждал, междудругото евала за професионалното видео да постигнат този уникален огледален ефект супрата да изглежда с ляв волан laugh.gif laugh.gif laugh.gif
п.п. и кво сивика скъса супрата УЖАС , а огън излиза от аспуха, аз ако съм на мястото на тоя със супрата, на национална среща винаги ще съм много зает laugh.gif laugh.gif laugh.gif
а така като гледах рачичката на скоростния лост имах чувство че съм я виждал, междудругото евала за професионалното видео да постигнат този уникален огледален ефект супрата да изглежда с ляв волан laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Аааааааа Сивик 300 коня, има ли такову жувотну? laugh.gifNedkow написа:
п.п. Сивика го е конфигорирал наш виден съфорумец и е към 300к.с. той е виновен
Аз май се досещам кой е!
Евала на момчето!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!