Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 23 Фев 2010 19:44

Естествено, че Тойота ще си понесат последствията - въпроса е колко време ще им отнеме, за да стъпят пак на крака.
Не е лошо от време на време да препрочитат "Пътят на Тойота", че май са я позабравили.

А за продажбите - Някой да е виждал баничарка или маршрутка Тойота?

Онзи ден щах да се трясна в един знак, че се бях загледал в едно такси Авенсис 1, сгушено между Дачии и Хюндаи.

Естествено, че Дачия ще вдигат глава по време на криза. Сандерото не изглежда зле, агрегат и трансмисия на Рено, евтина сглобка, ама и малко пари.

Ще ми е интересно какво ще стане, когато Брилианс и Тата си напрявят представителства тук....

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 23 Фев 2010 20:09

Fido Dido написа:Естествено, че Тойота ще си понесат последствията - въпроса е колко време ще им отнеме, за да стъпят пак на крака.
Не е лошо от време на време да препрочитат "Пътят на Тойота", че май са я позабравили.

А за продажбите - Някой да е виждал баничарка или маршрутка Тойота?

Онзи ден щах да се трясна в един знак, че се бях загледал в едно такси Авенсис 1, сгушено между Дачии и Хюндаи.

Естествено, че Дачия ще вдигат глава по време на криза. Сандерото не изглежда зле, агрегат и трансмисия на Рено, евтина сглобка, ама и малко пари.

Ще ми е интересно какво ще стане, когато Брилианс и Тата си напрявят представителства тук....
Е тия таксиджиите взимат най добрите оферти като цени не ги интересува дали е Тойота или Москвич а да е на добра цена в случая най ниската.
Лошо е да ги сравняваме по качества с разни дачии и Хюндай макар че имам един приятел с дачия който много я хвали 1,5 дци и не му давала проблеми , но все пак си остава дачия.Пък и на 200к.км ще я видим.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 23 Фев 2010 20:12

Ха-ха, на 200К ще я хвърли и ще си купи друга. Пак нова.

П.П. Какво им е на Хюндаите?

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 23 Фев 2010 21:12

nov написа:И в крайна сметка какво за Маздата бе колега че са с по-млако продажби от Тойота ли?Ми да така е но не ги прави в абсолютно никакъв случай по-лош автомобил даже напротив! :thumbsup:
Ти, колега защо мислиш хората по света и у нас за тъпи?
Дават си парите за по-калпавата кола да купуват, а не за по-добрата!?
Ха ха ха ха . ohmy.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Мнение от slowtraveler » 23 Фев 2010 22:32

Дават си парите за такава кола, за каквато им стигнат парите Кики :whistle:
Навярно си спомняш скеча от 'Улицата' - 'искам да съм висока стройна руса, ама съм ниска, дебела и т.н.'...
Та и с колите е така - искаш Лексус 600 хибрид, ама се съобразяваш с възможностите и понякога си доволен и на ЗАЗ....
В малка степен влияе и баланса качество/цена. Ако за една и съща цена можеш да получиш по-добро качество - единствено тогава можеш да избираш качеството...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

diver

Мнение от diver » 23 Фев 2010 23:00

Fido Dido написа:Ха-ха, на 200К ще я хвърли и ще си купи друга. Пак нова.

П.П. Какво им е на Хюндаите?
Лично аз от тибурона нямах никакви забележки... Само дето след МХ5-цата като не го бях карал 4-5 дена, слезох да видя дали не са ме вързали отзад....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 23 Фев 2010 23:08

slowtraveler написа:Дават си парите за такава кола, за каквато им стигнат парите Кики :whistle:
Навярно си спомняш скеча от 'Улицата' - 'искам да съм висока стройна руса, ама съм ниска, дебела и т.н.'...
Та и с колите е така - искаш Лексус 600 хибрид, ама се съобразяваш с възможностите и понякога си доволен и на ЗАЗ....
В малка степен влияе и баланса качество/цена. Ако за една и съща цена можеш да получиш по-добро качество - единствено тогава можеш да избираш качеството...
И ти ли се правиш, че не разбираш?
Говорим за два точно определени модела на две японски марки.
Те едва ли се различават ценово чак толкова. tongue.gif

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 24 Фев 2010 00:58

K-A-N-U написа:
Гущера написа:че кво му е на Х6? по добре изглежда от Х5 или Х3 дето са кат реклама на итонг. да не говорим че е по яко на вид от всеки крузер или рав.
I az se chudia kakvo ne mu haresvat na X6?!?!? mene li4no mnogo mi dopada, kakto i X5. wacko.gif
чета лекоичко темата и мога да кажа само едно за Х5 и Х6 ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО!!! само мога да спомена още и че порше 911 също не ме кефи, мога да изброя бая коли който не ме кефат

Аватар
andrian999999

Re: Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота

Мнение от andrian999999 » 24 Фев 2010 01:12

Kiki написа:
LEXUS написа: Всички коли на Тойота са най-здрави в класовете си. Авенсис 2 също е много здрав-питай КИКИ,той пък ще ти каже ,че не е влизал в сервиз вече 160000км./ако не се лъжа толкова му е колата/
176 000км. Дай боже още толкова да не влиза в сервиз. smile.gif
Обиколила е цяла Европа и Мала Азия надлъж и шир и вика само: дай нафта! biggrin.gif
имам фиат пунто дизел който миналата седмица стана на 100 000, и не съм имал никакви проблеми, предницата му е ок, служебни коли като съм карал съм ги пазил повече от него, само искам да отбележа че още не съм му сменял горивния филтер, едва ли във форума има друга дизелова кола на 4, 5 години да не и е сменен горивния филтер.

а фиат е най -долното качество така че да не се хвалим много

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 24 Фев 2010 08:06

andrian999999 написа: още не съм му сменял горивния филтер, едва ли във форума има друга дизелова кола на 4, 5 години да не и е сменен горивния филтер.
Адрианчо, това, че не си сменял на Фиата горивният филтърър не значи, че е кола. tongue.gif

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Мнение от slowtraveler » 24 Фев 2010 08:34

Kiki написа:Говорим за два точно определени модела на две японски марки.
Точно затова се чудих дали някъде няма справка по модели...
Въпреки, че има и други фактори при избор на автомобил - ако бях тръгнал да избирам цвят на автомобила, би трябвало да чакам 6-8 месеца.
Ако трябваше да чакам толкова, навярно бих се замислил дали да не избера друга марка/модел.
В моя случай - без избор на цвят, а закупих поръчан вече автомобил, и чаках 3 месец.
За Авенсиса колко се чакаше?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

penywise

Мнение от penywise » 24 Фев 2010 09:34

nov написа:Е тия таксиджиите взимат най добрите оферти като цени не ги интересува дали е Тойота или Москвич а да е на добра цена в случая най ниската.
Лошо е да ги сравняваме по качества с разни дачии и Хюндай макар че имам един приятел с дачия който много я хвали 1,5 дци и не му давала проблеми , но все пак си остава дачия.Пък и на 200к.км ще я видим.
Хюндай определено не е най-евтиното, което един бакшиш може да си вземе. Разгледай сайтовете на водещите автомобилни марки и ще видиш за какво става въпрос.

... WHAT THE F означава "но все пак си остава дачия"?????

Ти изобщо... абе поне качвал ли си се в Дачия да се повозиш?

MX5

Мнение от MX5 » 24 Фев 2010 11:45

bad_dog написа:Не можах да разбера за какво се спори в последните няколко страници от темата.
...
т.е. подобен спор е излишен.
+1

Но тая тема нагледно показва колко ненормални и лумпенизирани фанатици има наоколо... laugh.gif
Вярно, че е Тойота форум, но въпреки това доста постове са просто материал за освидетелстване ... tooth.gif

Аватар
andrian999999

Мнение от andrian999999 » 24 Фев 2010 13:30

slowtraveler написа:
Kiki написа:Говорим за два точно определени модела на две японски марки.
Точно затова се чудих дали някъде няма справка по модели...
Въпреки, че има и други фактори при избор на автомобил - ако бях тръгнал да избирам цвят на автомобила, би трябвало да чакам 6-8 месеца.
Ако трябваше да чакам толкова, навярно бих се замислил дали да не избера друга марка/модел.
В моя случай - без избор на цвят, а закупих поръчан вече автомобил, и чаках 3 месец.
За Авенсиса колко се чакаше?
само мога да кажа че с един приятел ходихме да си копува авенсис щото имаше реклама за намлени цени, отидохме и се почна ам тва било за 1.8 бензин седан и тн...... а той искаше комби, дизел , ок комби ама при комби е повисокото ниво на изпълнение с по мощния дизел и одколкото си спомням ама тук не съм сигурен май за дизел не предлагаха автоматик. и крайната цена гонеше почти 70 бона, и той тогава каза дойдох за кола около 40 тя стана примерно над 60 и се отказа

Аватар
andrian999999

Мнение от andrian999999 » 24 Фев 2010 13:32

Kiki написа:
andrian999999 написа: още не съм му сменял горивния филтер, едва ли във форума има друга дизелова кола на 4, 5 години да не и е сменен горивния филтер.
Адрианчо, това, че не си сменял на Фиата горивният филтърър не значи, че е кола. tongue.gif
е дааа той е бигачка бе тук у форума на доста дизелови тойотки че се опъне biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Публикувай отговор