Неприятно!!!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
MX5

Мнение от MX5 » 29 Яну 2010 18:43

bad_dog написа:Интересна гледна точка имате...

Ако сте на магистралата - хубаво - ще спрете, но какво правим ако слизате през прохода Шипка и колата вместо да намали на даден завой реши да продължи да ускорява? Дали ще имате време да се борите със спирачката или да сложите на неутрална, когато трябва да въртите геврека, за да не отидете в гората за гъби? Аз не съм сигурен, че бих успял...

Тази грешка на Тойота е безумна и ще си понесат наказанието. Тъжното е, че конкурентите им са имали подобен проблем и те не са се поучили от грешките им. Сигурен съм обаче, че в следващите модели ще внимават повече.
+1

Казах им го няколко пъти по-горе, ама тука някои типично по нашенски се правят на големите супермени ...
Механичната реакция на човек е поне половин секунда в най добрия случай - за тая половин секунда на планински път в завой може директно да се намериш в пропастта.
Последно промяна от MX5 на 29 Яну 2010 22:11, променено общо 1 път.

Аватар
tihomirn

Мнение от tihomirn » 29 Яну 2010 20:22

[quote="bad_dog"][quote="shtephan"]е баси шофьорите, плашите ме бе хора,ами ако ти откаже АБС -а,ами VSC -то, а ако изключиш мотора и паднат сервото на спирачките и волана - що не си смениш аватара.Между другото CTS са американска компания.А сега всички да лягаме да гледаме Denso ли е или CTS http://www.ctscorp.com/locations/locations.htm
Да вземем да спрем а,че стана като в бунта на машините.[/quote]

Уверен съм, че съм значително по-добър шофьор от теб! Ако се съмняваш може да заложим по 1-2-3000лв и да отидем на Калояново да даваме времена като падналия ще плати и наема на пистата за един ден. Айде да те видим какъв мъж си сега?

Въпреки това си давам сметка като разумен човек, че подобна изненада може да коства много, ако е в неподходящ момент - лед, остър завой, внезапно спиране на предния и т.н. - и определено не бих искал кола с подобен дефект.[/quote]
на калояново е лесно ела с некоя тойота повтарям тойота да те изпъна бургас - софия и обратно без почивка с полиция на всеки метър-като на всеки километър- сняг по пътя и велики шофьори върху него. това трябва да го вземеш колкото се може по бързо щото в софия те чака шефа а обратно те чака жената каква пистта какво калояново 800 км няма 7 часа .бмв -та мерцедеси смяяяяяях.спират да зареждат през бензиностанция.търговските коли са за пътя там трябва да показват не на писта за там си има коли.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 29 Яну 2010 20:33

Към всички обидени, полу-обидени и необидени свръх-супер-мега-невероятни карачи - имате ли по 1-2-300лв., или не?!

Нищо лично, просто на лошото куче му трябва кеш за нови джанти....

Аватар
tihomirn

Мнение от tihomirn » 29 Яну 2010 20:41

Fido Dido написа:Към всички обидени, полу-обидени и необидени свръх-супер-мега-невероятни карачи - имате ли по 1-2-300лв., или не?!

Нищо лично, просто на лошото куче му трябва кеш за нови джанти....
по горе беше 1-2-3000 лв сега стана 1-2-300лв за толкоз не излизам от вкъщи камоли да юркам колата по някакви писти laugh.gif laugh.gif

diver

Мнение от diver » 29 Яну 2010 21:53

shtephan написа:...А с теб искам да се видя найстина,никой досега не ме е обиждал така безнаказано. Калояново не ме интересува ,но ако не се извиниш ,сериозно ще се замисля да продържавам ли въобще да посещавам форума,има много анонимни.
.
едва ли ще липсваш на някой!
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

MX5

Мнение от MX5 » 29 Яну 2010 22:00

tihomirn написа:на калояново е лесно ела с некоя тойота повтарям тойота да те изпъна бургас - софия и обратно без почивка с полиция на всеки метър-като на всеки километър- сняг по пътя и велики шофьори върху него. това трябва да го вземеш колкото се може по бързо щото в софия те чака шефа а обратно те чака жената каква пистта какво калояново 800 км няма 7 часа .бмв -та мерцедеси смяяяяяях.спират да зареждат през бензиностанция.търговските коли са за пътя там трябва да показват не на писта за там си има коли.
ХАХАХАХАХАХАХАХА laugh.gif Не е истина колко мъка има по тоя свят ... laugh.gif
А до луната и обратно за колко го вземаш?
laugh.gif laugh.gif

b_d

Мнение от b_d » 29 Яну 2010 22:11

MX5 написа:
tihomirn написа:на калояново е лесно ела с некоя тойота повтарям тойота да те изпъна бургас - софия и обратно без почивка с полиция на всеки метър-като на всеки километър- сняг по пътя и велики шофьори върху него. това трябва да го вземеш колкото се може по бързо щото в софия те чака шефа а обратно те чака жената каква пистта какво калояново 800 км няма 7 часа .бмв -та мерцедеси смяяяяяях.спират да зареждат през бензиностанция.търговските коли са за пътя там трябва да показват не на писта за там си има коли.
laugh.gif laugh.gif
Забавното е, че точно тези, които най-малко могат да карат са тези, които се правят на най-отворени... "Шефа му го чакал в София" - ми какво да очакваш от неграмотно шофьорче освен да се прави на състезател по пътища. Дано подобни боклуци като се размажат да не отнесат някой невинен...

MX5

Мнение от MX5 » 29 Яну 2010 22:46

shtephan написа:Между другото CTS са американска компания.
Американска са, но те са само изпълнител, а кофти дизайна им е бил даден от Тойота (а инжинера в Тойота, който го е измислил и сгрешил, дали е бил от Японец, Американец, Сомалиец или от Патагония - това никога няма да го научиш)
CTS правят педалите за газта и на Honda и на сума ти други производители, но с техните дизайни проблем няма.

Последно промяна от MX5 на 29 Яну 2010 22:48, променено общо 1 път.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 29 Яну 2010 22:47

намирам за съвсем нормално,човек който не е карал спортно ,да не съзнава какво значи 5 десети или секунда забавяне преди завой...

според мен всичко зависи от:
1. процента резерв с които се шофира,
2.пътната ситуация ,
3опита на шофиора,,,
като всяко 1 нещо е е достатъчно да обърне каруцата.

няма опитен шофиор който да кара спортно,да прецени точката на спиране,,,да загуби 1-2 секунди и да успее да завие laugh.gif

Аватар
tihomirn

Мнение от tihomirn » 30 Яну 2010 00:40

bad_dog написа:
MX5 написа:
laugh.gif laugh.gif
Забавното е, че точно тези, които най-малко могат да карат са тези, които се правят на най-отворени... "Шефа му го чакал в София" - ми какво да очакваш от неграмотно шофьорче освен да се прави на състезател по пътища. Дано подобни боклуци като се размажат да не отнесат някой невинен...

неграмотен отворен боклук аве ей dog ли си mog ли си ти си болен мозък .за две изречения използва три обиди към човек когото изобщо не познаваш .после става ли убийства посред бял ден за два лева ми то такива догове си го просят. в тоя сайт не съм обидил никой . не се прави на по голям отколкото си.бъди вежлив с хората за да ти се връща . :thumbsup: :thumbsup:

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 30 Яну 2010 03:41

tihomirn написа:неграмотен отворен боклук аве ей dog ли си mog ли си ти си болен мозък .за две изречения използва три обиди към човек когото изобщо не познаваш .после става ли убийства посред бял ден за два лева ми то такива догове си го просят. в тоя сайт не съм обидил никой . не се прави на по голям отколкото с
Баце,

Предполагам, че не си наясно с хората, но с подобни изказвания визуализираш само едно:

Изображение

КАПИШ ?!?!

Impreza94
Обратна връзка:

Мнение от Impreza94 » 31 Яну 2010 15:54

wacko.gif wacko.gif
I don't get it on why people still drive Toyotas?

Код за потвърждение: Избери целия код

If you wouldn't drive a car from a company that had a recall, then I suggest buying some really good running shoes! 
laugh.gif laugh.gif
EJ22E 5MT IMPREZA/RF5C MAZDA6

Аватар
F20C

Мнение от F20C » 31 Яну 2010 18:08

В Луизиана някакъв с Тундра се блъснал в шоуруум на Тоуота и казъл че газта му била запекла biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif

май в кризата ще има и хора които ще искат да направят пара....
If in doubt....Flat out!!!

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Мнение от slowtraveler » 31 Яну 2010 18:40

Модела на Пежо/ситроен (107/С1), разработен заедно с Тойота също ще бъде изтеглен от пазара:
http://www.standartnews.com/news/detail ... 0%BF%D0%B0

Наистина голяма издънка на Тойота....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 31 Яну 2010 18:48

http://www.dnevnik.bg/pazari/companii/2 ... a/?ref=rss
Издънка, но са взети съответните мерки cool.gif !
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Публикувай отговор