Изборни резултати

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от andrian999999 » 28 Яну 2011 13:37

Ael написа: За срс-тата нямам версия , сигурно са истински и да не са няма значение ,Бате Бойко краде десетки пъти по малко от предишните ако лично той краде изобщо нещо...
факт не краде откакто влезе в политиката с НДСВ преди 10 години жена му стана собственик на сибанк скоро продаде акциите си за 450 мил лева
и едноличен собственик на Пампорово. а сега като премиер ще разберем след 4 години, но щом си е построил площатка за вартолет в двора значи нещата се развиват добрееее
професионален мапер

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 28 Яну 2011 14:05

Е по добре ми звучи от колкото да платиш няколко милярда и все още да си на дупка и кал за Белене ? И да подпишеш едно споразумение с 14 анекса които всички ние трябва да платим щото някой или няколко комисионера вече даже сигурно са изхарчили парите които са гушнали от цялата врътка ...
Изображение1G-FE

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 28 Яну 2011 15:01

не е въпроса,дали има по-добри или не.тия хора се вижда,че вършат нещо,което ще остане за другите!
и това,че някой е завършил 5 висши не го прави по-добър от този без никакво.
за мен така отдалеч погледнато какво е положителното- подгониха разни бандити,борят се наистина с корупцията,финансовия също подгони кой какви данъци е платил,имат ни повече доверие от eu и дават стинки барем пътищата да си направим.това,което не успява да се справи правителството е икономиката,която обаче е най-сложното нещо.и финансовата криза го спъва допълнително,но това не само в бг,виж как печатат $ и € и уж преборили кризата на запад.а ние понеже сме във валутен борд трябва сами да се спасяваме.
зор ще е това е ясно,но посоката е вярна,това мисля!

пс: между другото тук в австрия темата политика е абсолютно табу,никoй по какъвто и да е повод не говори за това.ама затова по-голяма овца от австриец няма де! laugh.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

mitoko

Мнение от mitoko » 28 Яну 2011 16:08

и кво викаш в автрия е по-зле от тука ...

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 28 Яну 2011 16:24

mitoko написа:и кво викаш в автрия е по-зле от тука ...

знаех си,че все някой няма да ме разбере- с други думи овцата не прави митинги,не протестира,не стачкува каквото и кажат това прави и си плаща като поп.
затова съм убеден,че българина никога няма да е овца и вярвам,че с общи усилия ще вървим към по-добре!

аре стига по тая тема,че аз съм 1/2 афстриес май. dry.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 28 Яну 2011 18:01

andrian999999 написа: КИКИ ми отговори точно на този въпрос

нормално мислеш или прост и неграмотен човек гласува МАЖОРИТАРНО за 3 ма депутати от ГЕРБ не навършили 26 години , да не говорим професиите рапер, жена на полицай , безработен[/b]
Не, не нормално, но ти не отговаряш на моя въпрос.
Кой е по-подходящ от сегашния премиер?
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
Raya
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 28 Яну 2011 18:48

Kiki написа: Не, не нормално, но ти не отговаряш на моя въпрос.
Кой е по-подходящ от сегашния премиер?
Министра на храните...........поне ще ни храни здравословно, след като Бойко ще ни оправи магистралите biggrin.gif Само, ако остане Дянков, няма да имаме с какво да си купуваме тази храна :))) ..........комедия от всякъде

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 28 Яну 2011 18:58

кат каза за храните, скоро си купих кренвирши стара планина да ги пробвам - егати отврата, със соя и боклуци вътре са много по-вкусни dry.gif в никъв случай не си заслужават 9 лева килото mellow.gif

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 28 Яну 2011 19:10

Аз пък съм доволна, че ги погна производителите. Поне знаеш какво консумираш. Имам навик да чета съдържанието на храните. Преди да затегне контрола, почти 95% киселото мляко беше без сухо мляко (ужким без), а сега останаха 20% без сухо мляко. Дано и да ги проверява по-често по работилниците. На този министър му давам 5+. За никой друг не се сещам, който да заслужава оценка над 2+. (премиера не коментирам)

п.с. М/у другото, и умен е (гледах го в "стани богат").

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 28 Яну 2011 19:22

аа и аз съм доволна, не ме разбирай погрешно. тва трябваше да стане преди 20 години. но и аз мисля, че проблема ще е най-вече с контрола
по-горе имах предвид, че явно до такава степен сме свикнали да ядем боклуци, че кренвиршите от истинско месо ни се струват странни хаха те даже и господарите /или бтв новините, не помня/ бяха направили един експеримент, и кучето не искаше да ги яде тия стара планина laugh.gif laugh.gif

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 28 Яну 2011 20:19

desSs написа:... и кучето не искаше да ги яде тия стара планина laugh.gif laugh.gif
И Басман дори не ги яде! laugh.gif
Защо вярваш на тази лъжа "Стара планина"?
Ние купуваме само месо, на което си личи, че е парче месо - с неправилна форма и мускулни влакна. За предпочитане е ти да си го обработиш от сурово състояние, но е допустимо и да бъде "филе Елена" или подобно.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

mitoko

Мнение от mitoko » 28 Яну 2011 20:31

аз от септември миналата година минах само прясна риба - лаврак, ципура и пъстърва по 2 на седмица и качих около 5 кила ... повече салами, кремвирши луканки и пастарми никога :censored:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 28 Яну 2011 20:47

zi_zi_top написа:Ние купуваме само месо
и аз тъй, но лапето си иска кренвиршите и пастета, голяма любов rolleyes.gif ама пак по-добре тях да яде, отколкото царевични пръчки и фафли smile.gif

mitoko, ял ли си морска котка /или Зубатка както е на етикета в Метро/? тва ми е последното откритие и не мога да й се наситя, страхотна риба :) големи филета само с по едно хрущялче по средата, а и не е скъпа - 5 и нещо килото :) преди само пастърва ядях, ама нещо ми омръзна. а и има малко кости, а зубатката няма, мързелива работа печеш и ядеш хаха

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 28 Яну 2011 20:59

Нашите момчета могат да изнесат лекция за "junk foods". Не може никой да ги накара да ядат кренвирш. Много се чудеха на госпожата в детската градина, която им изяждаше кренвиршите, защото те не ги искат.
Хайде в тази ситуация да отговориш на едно дете, което знае, че само глупаците се хранят с кренвирши!?! cool.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 28 Яну 2011 21:04

desSs написа: големи филета само с по едно хрущялче по средата..
Има още по-мързелива риба "Пангасиус", съвсем без кости. Детето както не яде риба съвсем, тази прояде biggrin.gif
А кренвиршите не знам кой идиот ги измислил, може би едно време са били кучешка храна:))))))))

п.с. темата в офтопик ли беше:)))))?

Публикувай отговор