Скрити радари по пътищата

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 27 Юли 2009 22:25

Вие да не си мислите, че тези камери ги слагат за да предотвратят някакви проишествия. wacko.gif
Нали трябва да се пълни хазната. wink.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 27 Юли 2009 22:48

За хазната не знам, но в Орландовци вече няма места. По стълбовете и дърветата от некролози - също.
Не са резон глобите. При братята мургавели с големите инструменти в панделата му е майката.

Ставийски - например.

Аватар
style

Мнение от style » 01 Авг 2009 19:59

dil написа:Вчера забелязах нова камера на бул.Вапцаров (в София) в района на София Ленд.
Намира се между двете платна и гледаше в посока към семинарията.
От същия тип е като тази до Макдоналдс на Цариградско.
Добре, че са я сложили в най-гадната част на пътя, аз там никога не карам с повече от 50 :)

А ако засича идващите от семинарията пак не е ок, защото след камерата има супер дълга права с хубав път и там няма кой да те снима :thumbsup:
Today. Tomorrow. Toyota.

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 07 Авг 2009 18:09

Може и без камери да се спазва ограничението biggrin.gif

http://news.automedia.bg/read/7602.html

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 07 Авг 2009 20:50

Vesko написа:Може и без камери да се спазва ограничението biggrin.gif

http://news.automedia.bg/read/7602.html
Скоростта се намалява, ама къде заминава вниманието на пътя? ohmy.gif biggrin.gif laugh.gif

Аватар
style

Мнение от style » 08 Авг 2009 21:47

пфф, днес от бургас до софия имаше поне 15 патрула :(
Today. Tomorrow. Toyota.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 08 Авг 2009 22:54

те вчера и по новините казаха, че уикенда от софия до морето ще има много, особено покрай петолъчката
тука и в града е доста засилено присъствието на катаджии, полицаи и сякви униформени пффф аман /днес дори реших да уплаша малкия с един полицай, оня пък се засегна "Не сме чак толкоз страшни бе госпожо", ма аз му казах, че ми се вижда по-страшен от торбалан и заминах хаха /

diver

Мнение от diver » 08 Авг 2009 22:56

палавница....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 09 Авг 2009 18:27

В четвъртък се върнах от морето.
От Албена до София не се видя никъде полицай.
Само веднъж в Търговище дедектора се обади на Х1, което означа, че катаджийският радар е бил някъде далече. А уж щеше да има масово присъствие. biggrin.gif

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 09 Авг 2009 18:50

В петък вечерта пътувах Варна-Плевен-Монтана-Берковица, а преди малко се върнах по обратния път...
В петък по пътя нямаше никой, а днес имаше само един патрул с радар около Плевен (и разбира се - редовната проверка на документите в Бяла Слатина. Там за последните три месеца три пъти ме спират за проверка за алкохол или документи.
Радар-детектора се обади на няколко пъти, но го отдавам на някой силен импулсен излъчвател (радар-детектора има ПОП режим, който е доста 'нервен')
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 09 Авг 2009 23:45

slowtraveler написа:В петък вечерта пътувах Варна-Плевен-Монтана-Берковица, а преди малко се върнах по обратния път...
В петък по пътя нямаше никой, а днес имаше само един патрул с радар около Плевен (и разбира се - редовната проверка на документите в Бяла Слатина. Там за последните три месеца три пъти ме спират за проверка за алкохол или документи.
Радар-детектора се обади на няколко пъти, но го отдавам на някой силен импулсен излъчвател (радар-детектора има ПОП режим, който е доста 'нервен')
На мен ПОП режима ми се обажда много често в София. По-рядко по пътищата, ама не го изключвам, защото полицайте имат радари на него.

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 10 Авг 2009 13:52

Kiki написа:Само веднъж в Търговище дедектора се обади на Х1, което означа, че катаджийският радар е бил някъде далече. А уж щеше да има масово присъствие. biggrin.gif
в търговище винаги се обажда като минаваш покрай пежо салона, от там е, ако си минал по обикновения път :thumbsup:
иначе вчера имаше доста патрули във варна и добрич област и по черноморието, прави впечатление. обаче мно рядко ги засичам с включен радар, мръсниците дебнат и като видят някой бърз тогава го включват:) иначе си гледат за винетки и гражданска отдалеч (имат набито око biggrin.gif )
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 11 Авг 2009 00:18

newmiro написа:
Kiki написа:Само веднъж в Търговище дедектора се обади на Х1, което означа, че катаджийският радар е бил някъде далече. А уж щеше да има масово присъствие. biggrin.gif
в търговище винаги се обажда като минаваш покрай пежо салона, от там е, ако си минал по обикновения път :thumbsup:
иначе вчера имаше доста патрули във варна и добрич област и по черноморието, прави впечатление. обаче мно рядко ги засичам с включен радар, мръсниците дебнат и като видят някой бърз тогава го включват:) иначе си гледат за винетки и гражданска отдалеч (имат набито око biggrin.gif )
Така е и аз забелязвам тази тенденция, а можеби дебнат и за Румънци
wink.gif

dementor

Мнение от dementor » 15 Авг 2009 18:52

Има камера в с. Скравена, между Мотевград и Мездра. Не я видях в поста по горе. Тъй като нямам детектор, моля накой от колегите пътуващи по тази дестинация да ни уведоми дали камерата има и радар. Би било много полезно.

Аватар
alex_varna
Благодарил/а: 1 път

Мнение от alex_varna » 16 Авг 2009 10:27

То пътища няма , а те радари тръгнали д а ми слагат ...... :censored: :censored: :censored: вчера пътувайки от Пловдив към Павел Баня по 2ростепенен път показан на картата с дебела оранжева линия ми с е случи нещо , за което само бях чувал... Както си карах и минах през поредното село изведнъж ми се стори , че асфалта свършва и набих спирачки и се оказа , че наистина свършва.. а пътя продължава с дупки и чакъл около поне 1 км...оказа се че пътят наистина минавал от там само че преди 1 година като го правили някой откраднал парите и спрели до там... :censored: :censored: А после пък "асфалтовия " път към Павел Баня беше отврат.. стърчащи клони от 2те страни на пътя и огромни дупки. В последното село преди Павел Баня , през което минах пътят беше ча огромна яма с по малки ями в нея tongue.gif
Внимавайте като карате !
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI

Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD

Публикувай отговор