Сега ще ти надуят главата! Отвратителен дизелджия.

Сега ще ти надуят главата! Отвратителен дизелджия.
А аз пък до сега никога не съм успявал да мина 600 км с половин резервоар с дизела. Е и с хибрида де.
AA, това не се брои. На теория и аз съм го докарвал дизела до към 1250 км, ама до сега никога не са изписвани върху дисплея. Следователно нямаш изминати 600 км с половин резервоар.slowtraveler написа: ↑20 Дек 2020 16:02 Аааа, с дизела съм изминавал над 1100км до светване на резервата
Аз я държах около 6 месеца след като почнада бийпка.BOz написа: ↑21 Дек 2020 10:41 А аз станах скръндза. До сега като ми бийпне, че е време да сменям батерията в ключа за безключовото палене (как пък хем имам ключ, хем нямам не знам) я сменях веднага. Сега реших да я изхарча докрай, за да видя колко време може да живее още. За сега от средата на ноември още бийпка. Ще видя до кога. Ако някой е пробвал нека сподели, за да не се "хабя" излишно.
Аз за точно 1000км заредих 39,8л дизел. Това беше като тествах Yaris 2020 и сравнявах с малолитражен дизел.BOz написа: ↑21 Дек 2020 10:41AA, това не се брои. На теория и аз съм го докарвал дизела до към 1250 км, ама до сега никога не са изписвани върху дисплея.slowtraveler написа: ↑20 Дек 2020 16:02 Аааа, с дизела съм изминавал над 1100км до светване на резервата
Моята не е бийпкала, но от година не хваща като хората (някой път се налага да се доближа на по-малко от 2 метра и обесмислям дистанционното)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта