Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 27 Юли 2008 22:53

Fido Dido написа:Забравихме най-важния човек ! БОБИ - този, който се грижеше за доброто ни настроение и сервиза му е "Пред Блока"!?!? punk.gif tooth.gif tooth.gif
И Mitoko до ного-този с очилата, ама на темето! biggrin.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 27 Юли 2008 23:01

Господ да ме убие - не ме е яд, че съм тъп, яд ме е, че ми личи! Как се казваше РОЖДЕННИКА??? ohmy.gif ohmy.gif

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 28 Юли 2008 00:07

Fido Dido написа:Забравихме най-важния човек ! БОБИ - този, който се грижеше за доброто ни настроение и сервиза му е "Пред Блока"!?!? punk.gif tooth.gif tooth.gif
Даа, и ако може пак да ми обясни къде са емулаторите златен ще е :help:

И обещаната от мен картинка на митоко Изображение

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 28 Юли 2008 08:55

Ако си направя един ден сервиз , верно ще го кръстя така laugh.gif
А сервитъорката беше мада-фака! Снощи преди да заспя много мислих и стигнах до тезата ,че сервитъорката не е ЗАДОВОЛЕНА или е минала на няква диета , само фреш лимон! Друго няма какво да е!

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 28 Юли 2008 08:58

speedermarto написа:

И обещаната от мен картинка на митоко Изображение
улица; Тракия и Знание , нали си с GPS ако не си е тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=d508c4e86 ... p51_45.y=8

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 28 Юли 2008 17:23

b0by написа:
speedermarto написа:
улица; Тракия и Знание , нали си с GPS ако не си е тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=d508c4e86 ... p51_45.y=8
Златен си! Още утре ще отида до там. А да отида ли в някакъв сервиз първо да питам точно какво и как ми трябва или направо да го зимам това? 10х Бтв - на картата пише Улица Знаме ...

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 28 Юли 2008 17:28

speedermarto написа:
b0by написа:
speedermarto написа:
Златен си! Още утре ще отида до там. А да отида ли в някакъв сервиз първо да питам точно какво и как ми трябва или направо да го зимам това? 10х
Няма смисъл , като отидеш там за емулаторчето го питай пича който ще ти го продаде , обясниму каква ти е идеята и за какво ти е нужен и той ще ти каже дали ще стане или не , но би трябвало да стане , въпроса е напрежението което го захранва от каде да го хванеш само това даже може да го питаш! София Газ Експрес мисля че пишеше на тентите , ама няма как да го объркаш едни сини такива! Айде успех , ако не ти кажат нищо , ще говоря с един френд!

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 28 Юли 2008 19:39

добри снимки колега :thumbsup:

speedermarto хахахахахахахаха е баси ташака хахахахахаха laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 29 Юли 2008 03:59

Нищо не пишете имаше ли среща тази неделя снимки бири,риби.Аз пропускам и идващата неделя ама ще ви звънна от морето да ви кажа колко е солена водата и колко е топла бирата.Ще донеса един плик пясък и мидички да си играеме пред ресторанта :thumbsup: biggrin.gif

Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 29 Юли 2008 08:05

Донеси и една убава и оправна сервитьорка щото последната не става за нищо. biggrin.gif
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 29 Юли 2008 08:42

По морето хубава сервитьорка ще се намери, ама оправна силно се съмнявам biggrin.gif

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 29 Юли 2008 09:30

juri_galev написа:Нищо не пишете имаше ли среща тази неделя снимки бири,риби.Аз пропускам и идващата неделя ама ще ви звънна от морето да ви кажа колко е солена водата и колко е топла бирата.Ще донеса един плик пясък и мидички да си играеме пред ресторанта :thumbsup: biggrin.gif
Срещата мина чудесно , снимки има , ама ти си свикнал да разглеждаш тия готините от на фидо_дидо GSM-а! Има нова яка сервитъорка , която си има принципи!!! Мисля си ,че тази неделя като се съберем , на входа на заведението ще има инфо с регламента на поръчване и принципите на сервитъорката! :whistle: :whistle: :whistle:

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 29 Юли 2008 10:20

b0by написа:
juri_galev написа:Нищо не пишете имаше ли среща тази неделя снимки бири,риби.Аз пропускам и идващата неделя ама ще ви звънна от морето да ви кажа колко е солена водата и колко е топла бирата.Ще донеса един плик пясък и мидички да си играеме пред ресторанта :thumbsup: biggrin.gif
Срещата мина чудесно , снимки има , ама ти си свикнал да разглеждаш тия готините от на фидо_дидо GSM-а! Има нова яка сервитъорка , която си има принципи!!! Мисля си ,че тази неделя като се съберем , на входа на заведението ще има инфо с регламента на поръчване и принципите на сервитъорката! :whistle: :whistle: :whistle:
Мале аз как ги обичам тия с принципите и без това съм приготвил една права лопата за морето май ще я донеса и на срещата

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 29 Юли 2008 10:28

juri_galev написа:
b0by написа:
Мале аз как ги обичам тия с принципите и без това съм приготвил една права лопата за морето май ще я донеса и на срещата
Тая сервитъорка беше луда , но за мое съжаление няма да присъствам като сте тук ,че аз пък на 8 ми заминавам!!! Сподели как е по морето , ако е добре да идваме и ние :whistle:

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 29 Юли 2008 13:25

b0by написа:
juri_galev написа:
b0by написа: Срещата мина чудесно , снимки има , ама ти си свикнал да разглеждаш тия готините от на фидо_дидо GSM-а! Има нова яка сервитъорка , която си има принципи!!! Мисля си ,че тази неделя като се съберем , на входа на заведението ще има инфо с регламента на поръчване и принципите на сервитъорката! :whistle: :whistle: :whistle:
Тая сервитъорка беше луда , но за мое съжаление няма да присъствам като сте тук ,че аз пък на 8 ми заминавам!!! Сподели как е по морето , ако е добре да идваме и ние :whistle:
е аз пък на 1ви офейквам на пътешествие и няма да мога да присъствам следващия и последващия .... sad.gif но немога да разбера защо не сменим заведението направо... :whistle:

Публикувай отговор