И Mitoko до ного-този с очилата, ама на темето! biggrin.gifFido Dido написа:Забравихме най-важния човек ! БОБИ - този, който се грижеше за доброто ни настроение и сервиза му е "Пред Блока"!?!?![]()
![]()
Стикери за София
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- speedermarto
Ако си направя един ден сервиз , верно ще го кръстя така laugh.gifFido Dido написа:Забравихме най-важния човек ! БОБИ - този, който се грижеше за доброто ни настроение и сервиза му е "Пред Блока"!?!?![]()
![]()
А сервитъорката беше мада-фака! Снощи преди да заспя много мислих и стигнах до тезата ,че сервитъорката не е ЗАДОВОЛЕНА или е минала на няква диета , само фреш лимон! Друго няма какво да е!
улица; Тракия и Знание , нали си с GPS ако не си е тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=d508c4e86 ... p51_45.y=8
- speedermarto
Златен си! Още утре ще отида до там. А да отида ли в някакъв сервиз първо да питам точно какво и как ми трябва или направо да го зимам това? 10х Бтв - на картата пише Улица Знаме ...b0by написа:улица; Тракия и Знание , нали си с GPS ако не си е тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=d508c4e86 ... p51_45.y=8speedermarto написа:Даа, и ако може пак да ми обясни къде са емулаторите златен ще еFido Dido написа:Забравихме най-важния човек ! БОБИ - този, който се грижеше за доброто ни настроение и сервиза му е "Пред Блока"!?!?![]()
![]()
Няма смисъл , като отидеш там за емулаторчето го питай пича който ще ти го продаде , обясниму каква ти е идеята и за какво ти е нужен и той ще ти каже дали ще стане или не , но би трябвало да стане , въпроса е напрежението което го захранва от каде да го хванеш само това даже може да го питаш! София Газ Експрес мисля че пишеше на тентите , ама няма как да го объркаш едни сини такива! Айде успех , ако не ти кажат нищо , ще говоря с един френд!speedermarto написа:Златен си! Още утре ще отида до там. А да отида ли в някакъв сервиз първо да питам точно какво и как ми трябва или направо да го зимам това? 10хb0by написа:улица; Тракия и Знание , нали си с GPS ако не си е тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=d508c4e86 ... p51_45.y=8speedermarto написа:
Даа, и ако може пак да ми обясни къде са емулаторите златен ще е
- juri_galev
Срещата мина чудесно , снимки има , ама ти си свикнал да разглеждаш тия готините от на фидо_дидо GSM-а! Има нова яка сервитъорка , която си има принципи!!! Мисля си ,че тази неделя като се съберем , на входа на заведението ще има инфо с регламента на поръчване и принципите на сервитъорката!juri_galev написа:Нищо не пишете имаше ли среща тази неделя снимки бири,риби.Аз пропускам и идващата неделя ама ще ви звънна от морето да ви кажа колко е солена водата и колко е топла бирата.Ще донеса един плик пясък и мидички да си играеме пред ресторантаbiggrin.gif

- juri_galev
Мале аз как ги обичам тия с принципите и без това съм приготвил една права лопата за морето май ще я донеса и на срещатаb0by написа:Срещата мина чудесно , снимки има , ама ти си свикнал да разглеждаш тия готините от на фидо_дидо GSM-а! Има нова яка сервитъорка , която си има принципи!!! Мисля си ,че тази неделя като се съберем , на входа на заведението ще има инфо с регламента на поръчване и принципите на сервитъорката!juri_galev написа:Нищо не пишете имаше ли среща тази неделя снимки бири,риби.Аз пропускам и идващата неделя ама ще ви звънна от морето да ви кажа колко е солена водата и колко е топла бирата.Ще донеса един плик пясък и мидички да си играеме пред ресторантаbiggrin.gif
![]()
![]()
Тая сервитъорка беше луда , но за мое съжаление няма да присъствам като сте тук ,че аз пък на 8 ми заминавам!!! Сподели как е по морето , ако е добре да идваме и ниеjuri_galev написа:Мале аз как ги обичам тия с принципите и без това съм приготвил една права лопата за морето май ще я донеса и на срещатаb0by написа:Срещата мина чудесно , снимки има , ама ти си свикнал да разглеждаш тия готините от на фидо_дидо GSM-а! Има нова яка сервитъорка , която си има принципи!!! Мисля си ,че тази неделя като се съберем , на входа на заведението ще има инфо с регламента на поръчване и принципите на сервитъорката!juri_galev написа:Нищо не пишете имаше ли среща тази неделя снимки бири,риби.Аз пропускам и идващата неделя ама ще ви звънна от морето да ви кажа колко е солена водата и колко е топла бирата.Ще донеса един плик пясък и мидички да си играеме пред ресторантаbiggrin.gif
![]()
![]()

-
- Получена благодарност: 1 път
е аз пък на 1ви офейквам на пътешествие и няма да мога да присъствам следващия и последващия ....b0by написа:Тая сервитъорка беше луда , но за мое съжаление няма да присъствам като сте тук ,че аз пък на 8 ми заминавам!!! Сподели как е по морето , ако е добре да идваме и ниеjuri_galev написа:Мале аз как ги обичам тия с принципите и без това съм приготвил една права лопата за морето май ще я донеса и на срещатаb0by написа: Срещата мина чудесно , снимки има , ама ти си свикнал да разглеждаш тия готините от на фидо_дидо GSM-а! Има нова яка сервитъорка , която си има принципи!!! Мисля си ,че тази неделя като се съберем , на входа на заведението ще има инфо с регламента на поръчване и принципите на сервитъорката!![]()
![]()