Незнам с какви джани се знимаваш но знам, че не си струватRaya написа:Издирвам собственика на софийска Селика с номер 4477 ( видях я днес в ТМ Ауто)!
Ако е тук, моля за информация: от къде се сдобихте с такива готини джанти и какви гуми използвате за тях?
В тоя ред на мисли, издирвам 16" или 17" 4х100 7Дж....Tibi.B написа:Незнам с какви джани се знимаваш но знам, че не си струватRaya написа:Издирвам собственика на софийска Селика с номер 4477 ( видях я днес в ТМ Ауто)!
Ако е тук, моля за информация: от къде се сдобихте с такива готини джанти и какви гуми използвате за тях?
мисля че тези са is better![]()
Аз не разбирам за това е редно да се консултирате с личния си лекар или фармацевт
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Има бре, хаймана и то то4но до вас на "себърна"diver написа:В тоя ред на мисли, издирвам 16" или 17" 4х100 7Дж....Tibi.B написа:Незнам с какви джани се знимаваш но знам, че не си струватRaya написа:Издирвам собственика на софийска Селика с номер 4477 ( видях я днес в ТМ Ауто)!
мисля че тези са is better![]()
Аз не разбирам за това е редно да се консултирате с личния си лекар или фармацевт![]()
![]()
![]()
е щом няма друг вариант ... laugh.gif .. благодаряGeorgimitrovich написа:за калниците си вземи от голф три мисля 4е ставаха.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта