Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
b0by
Мнение
от b0by » 31 Юли 2008 16:39
Fido Dido написа:Зависи колко пъти ще го изпуснеш... laugh.gif laugh.gif
Баровци, щот в Софето не знам да предлагат такива екстри...Ма ако някой знае - да пише!!
П.П. Баси спама....

В мола поне съм забелязал имаше такива сапуни на кило , на миризма как ти харесва

b0by
-
trinity
-
Обратна връзка:
Мнение
от trinity » 31 Юли 2008 16:43
b0by написа:
Този сапун колко време ще се усеща?
Извинявам се предварително за
Нямам никаква идея, днес го сложих в колата. Надявам се да ухае поне 2-3 седмици.
Fido Dido, това могат да ти направят във всеки магазин за ароматни свещи и сапуни и т.н. подобни стоки.
Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007
trinity
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Uncle Dido » 31 Юли 2008 16:59
trinity написа:b0by написа:
Този сапун колко време ще се усеща?
Извинявам се предварително за
Нямам никаква идея, днес го сложих в колата. Надявам се да ухае поне 2-3 седмици.
Fido Dido, това могат да ти направят във всеки магазин за ароматни свещи и сапуни и т.н. подобни стоки.

Uncle Dido
-
trinity
-
Обратна връзка:
Мнение
от trinity » 31 Юли 2008 17:46
b0by написа:Fido Dido написа:Зависи колко пъти ще го изпуснеш... laugh.gif laugh.gif
Баровци, щот в Софето не знам да предлагат такива екстри...Ма ако някой знае - да пише!!
П.П. Баси спама....

В мола поне съм забелязал имаше такива сапуни на кило , на миризма как ти харесва

Ами миризми колкото ти душа иска - 30-40 вида! Аз си взех с ванилия и бренди и още нещо, което незнам точно какво

trinity
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 31 Юли 2008 17:56
ко ще стане ако си напръскаш седалките с дезодорант?
иначе мен ми испуска генерацията и обичам миризмата на отработили газове през парното- така си контролирамколичеството гориво в сместа,защото автомобила ми не е снабден с ланда...
метода е много прост--кат ми залюти на очите- значи е богато,,кат ми се допуши и е свежо-значи много съм я обеднил
rudolf
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
Мнение
от Uncle Dido » 31 Юли 2008 19:40
rudolf написа:ко ще стане ако си напръскаш седалките с дезодорант?
иначе мен ми испуска генерацията и обичам миризмата на отработили газове през парното- така си контролирамколичеството гориво в сместа,защото автомобила ми не е снабден с ланда...
метода е много прост--кат ми залюти на очите- значи е богато,,кат ми се допуши и е свежо-значи много съм я обеднил
Ще се самоубия!! Окончателно!!!
А аз се чудя що нещеш да ти направя колата...
Uncle Dido
-
slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Мнение
от slowtraveler » 31 Юли 2008 19:50
Аз откакто открих че има аромат 'бренди' си държа една бутилка 'слънчев бряг' да си пръскам седалките, ама полицаите много се заяждат...
Явно не разбират от аромати biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
-
desSs
Мнение
от desSs » 31 Юли 2008 19:51
trinity написа:Днес ми направиха ароматизатор за кола от ароматизиран сапун - отиваш в магазинчето, избираш си някой приятен аромат и после ти настъргват малко в една много красива торбичка от плат и готово - сега като вляза королка си представям, че съм на някоя процедура с арома-терапия!

мацо, къде тва бе biggrin.gif
desSs
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
Мнение
от Uncle Dido » 31 Юли 2008 19:55
Е....Почна се....
Uncle Dido
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 01 Авг 2008 00:02
гумените стелки задържат влага.. и са по-нелицеприятни, зависи от вкуса вече:)
иначе има текстилни, които не се късат и хабят бързо, просто трябва да разгледаш всичките в магазина;)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
trinity
-
Обратна връзка:
Мнение
от trinity » 01 Авг 2008 00:30
desSs написа:мацо, къде тва бе biggrin.gif
Ами това в един магазин в мол Варна, касиопея се казва и мисля, че се пада на 2-рия етаж - в общи линии ароматите се усещат още като се качваш от долния етаж

trinity
-
trinity
-
Обратна връзка:
Мнение
от trinity » 01 Авг 2008 00:36
newmiro написа:гумените стелки задържат влага.. и са по-нелицеприятни, зависи от вкуса вече:)
иначе има текстилни, които не се късат и хабят бързо, просто трябва да разгледаш всичките в магазина;)
Какво трябва да означава, че задържат гумените стелки влага?

В такъв случай какво става с текстилните, които я попиват? Честно казано при мен дори и тойотските стелки (по-точно тази под моите крака) няма да издържат дълго. Незнам как е при другите жени, но при мен стелката е доста надрана от токчетата на обувките ми, но какво да се прави - съдба!

trinity
-
jingo
Мнение
от jingo » 01 Авг 2008 00:42
rudolf написа:ко ще стане ако си напръскаш седалките с дезодорант?
РудолФе ...имам чувството,че сте се наговорили днеска дами е гадно от смях...................................
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
jingo
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 01 Авг 2008 07:12
jingo написа:rudolf написа:ко ще стане ако си напръскаш седалките с дезодорант?
РудолФе ...имам чувството,че сте се наговорили днеска дами е гадно от смях...................................
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
така мислиш -щото не си ми виждл всекидневката---фидо дидо ,все ме навива да ми направи генерацията-ама аз няма да му дам,щото си губи индивидуалността колата,,а сега точно е в една басова октава от снадката на двуцефката-като chevi v8 и също е толко бавна,но 8/100 газ,,,,питай ме га ще му я дам на фидо да ми я обезличи на пътя laugh.gif
rudolf
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 01 Авг 2008 07:16
trinity написа:newmiro написа:гумените стелки задържат влага.. и са по-нелицеприятни, зависи от вкуса вече:)
Какво трябва да означава, че задържат гумените стелки влага?

В такъв случай какво става с текстилните, които я попиват? Честно казано при мен дори и тойотските стелки (по-точно тази под моите крака) няма да издържат дълго. Незнам как е при другите жени, но при мен стелката е доста надрана от токчетата на обувките ми, но какво да се прави - съдба!

през текстилнит се изпарява и съхне,,все едно разликата да си обуеш панталон,,,или да се увиеш с найлон.
ако не смяташ да я оставяш за внуците-едва ли за 15 години ще направят щети по купето,,,то е защитено там от ефект-мокри подметки.
rudolf