ТМ Ауто търси контакт

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 04 Юли 2008 09:03

slowtraveler написа:Личните ми наблюдения върху няколко официални вносителя на различни марки са, че всички са един дол дренки - нямат части в наличност, а ти дават стандартно време 10-20 дни за доставка.
Въпреки, че от време на време ме изненадват - имаха в наличност предно отопляемо стъкло за Авенсиса biggrin.gif
Относно искането на депозит - Тойота - не ми се е случвало да ми искат. Когато сменях диференциала колата бе при тях, така, че нямаше как да ми искат, а миналата седмица получих пръскалка за фарове, която поръчах по телефона дори без да ходя в сервиза.
Който иска части бързо - да си организира доставката сам.
Преди няколко седмици си поръчах от чужбина вентилатора за радиатора - пристигна за 3 дни придружен с фактура и т.н.
Всички официални сервизи, с които съм се срещал не са съдействали на мое предложение да платя куриер за конкретната част - 'доставките били централни'...
Когато във Варна бяха започнали да ме мотаят с доставката на буталата за гаранциония ремонт се обадих в ТМ Ауто и там нямаше проблем.
Ако сега са почнали да правят проблем - ами идвайте във Варна (тъкмо е лято) biggrin.gif
Колегата е прав - всички са един дол дренки.Навсякъде казват че доставките за централизирани, и неможе да дойде по бързо.
"Кога ще дойде? - ами поръчали сме го, ние ще ви се обадим като пристигне " - стандартен отговор.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC

Публикувай отговор