Помощ за дом за сираци 2007/2008

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
b_d

Мнение от b_d » 12 Яну 2008 23:48

rudolf написа:от скоро се подвизавам кат руди легендарния тойотаджия--нямам идея за 1 , ПП , ППП и ПППП no.gif

Много добре знаеш, че в това, което пиша няма критика насочена към теб!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 12 Яну 2008 23:55

bad_dog написа:
rudolf написа:от скоро се подвизавам кат руди легендарния тойотаджия--нямам идея за 1 , ПП , ППП и ПППП no.gif

Много добре знаеш, че в това, което пиша няма критика насочена към теб!
ти че си ми взел страха-си ми го взел,,,съвсем лежерно те порпускам в мойте файлетони за клубните изяви happy.gif ,,,но в случея ясно че анализираме

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 12 Яну 2008 23:55

Първата година парите се събраха за 10 дни, с пазаруването станаха 15. Тогава и клубът беше по-малък, и идеята беше нова, но все пак се събраха почти двойно повече пари. При добро желание всичко се постига, но само то не стига! Както и да е, дано поне повечето от нас да са пуснали sms-и за Българската Коледа!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Яну 2008 00:00

еми всеки според възможностите си, лошо няма. не знам по колко сте събирали предишни години, но все пак парите не са малко. през лятото може да съберем пак, всеки ще спести от няколко бири на морето...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 13 Яну 2008 00:09

desSs написа:еми всеки според възможностите си, лошо няма. не знам по колко сте събирали предишни години, но все пак парите не са малко. през лятото може да съберем пак, всеки ще спести от няколко бири на морето...
аз лично това си го мислих,,,защото тая показност по празниците ми навява подсъзнателно все някакъв циничен политически нюанс и някаква стандартна добродетелност ,която стане ли рутина (визирам коледа)-по ми прилича на зъдължителен Пи аР.

аз лично не пускам за -Българската коледа.
1 незнам точно какс е разпределят парите и на 100% ли отиват по предназначение.
2. патронажа ми е ценичен който 1 път в годината си прави реклама колко е загрижен кат призове обикновените хора да се погрижат за това за което държавата е длъжна и е отбелязано в законодателството :protest: :snipe:

но както и да е sad.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Яну 2008 00:27

руди, СМС-и и аз не пращам. едно че голяма част от парите остават в оператора, второ, че не съм сигурна как се харчат парите, трето -това, което написа в точка 2.
предпочитам да дам така на хора, които организират нещо и директно купуват и пращат на децата. е, имам доза съмнение относно персонала на подобни заведения и каква част отиват именно при децата, ама айде няма да го мисля толкоз, и без това не мога нищо да направя.
ама нека да не се ядосваме кой дал и колко дал, щото не на всички положението е розово. по-добре да стане традиция, и да не е само по празниците - нищо че е по-скромно, поне да е по-често

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 13 Яну 2008 01:52

ot zadokeanskite priateli pratil li e niakoi.
men chestno kazano ne mi se zanimava da hodia do bankata da pravia prevodi i t.n. Prosot niamam vreme.

ako moga da pratia na niakoi po paypal stava. Ili ako sluchaino vsichki se naviat da pratiat na men moga da se prejalia i da nameria miasto da ida do bankata ama aide da reshim tochno kvo shte se pravi.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

diver

Мнение от diver » 13 Яну 2008 11:46

Явно насила хубост не става :(
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 13 Яну 2008 17:16

desSs написа:еми всеки според възможностите си, лошо няма. не знам по колко сте събирали предишни години, но все пак парите не са малко. през лятото може да съберем пак, всеки ще спести от няколко бири на морето...
Извинявай DESS,ама при 1043 пъти видяна тема,мисля че парите не са кой знае колко(а и едва 11 човека.) Не че съм участвал с някаква баснословна сума , ама доста хора дават маса пари за колите си и една такава инициатива не е толкова тежка финансово.(това последното е до всички).Та 1043 човека по 1лв е два пъти и половина повече от набраното.Може и някой да каже -бре тоя много активен сега-И деиствително признавам си за първи път е във форума моето участие,но преди просто съм съм пропуснал възможносста,поради недоглеждане.
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Яну 2008 18:46

абе що ги смяташ 1043 човека...то само аз съм влизала 20 пъти минимум

diver

Мнение от diver » 13 Яну 2008 18:52

desSs написа:абе що ги смяташ 1043 човека...то само аз съм влизала 20 пъти минимум
Що бъркаш влезли с регистрирани само неразбирам?!
Изображение

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Яну 2008 19:22

diver написа:
desSs написа:абе що ги смяташ 1043 човека...то само аз съм влизала 20 пъти минимум
Що бъркаш влезли с регистрирани само неразбирам?!
я пак?

proscrip

Мнение от proscrip » 13 Яну 2008 20:21

Стига спорове! - макар и да е добре за темата - като я държи горе....

Нека да се придължаме към същността...

Предлагам краен срок 20.01.08 - Неделя!

diver

Мнение от diver » 13 Яну 2008 20:44

proscrip написа:Стига спорове! - макар и да е добре за темата - като я държи горе....

Нека да се придължаме към същността...

Предлагам краен срок 20.01.08 - Неделя!
Абе то хубаво, ма освен да съберем втори път, друго не се сещам....
Изображение

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 14 Яну 2008 02:29

За задокеанските ни колеги - аз имам paypal и ако има желаещи, мога да ми ги пратят и ще ги изтегля и ще ги препратя happy.gif Това е доста лесно постижимо, но за тегленето ще ми трябват между 3 и 5 дни, защото нашите банки им онтема толкова време. Аз вторник сряда ще ги пратя парите, че в онлайн банката ми не останали, само по картите и тези дни ще ги оправя. Ако наистина има желаещи от чужбината, може да ми пратят на моя акаунт, той си е verify и всичко wink.gif Ако мога ще помогна с това, пък ако нещо липсва, вие ще видите :thumbsup: Нищо няма да е скрито покрито happy.gif който иска да праща на arik@abv.bg - този майл е регнат в paypal, само след пращането ми драснете едно ЛС :thumbsup:

Публикувай отговор