rudolf написа:от скоро се подвизавам кат руди легендарния тойотаджия--нямам идея за 1 , ПП , ППП и ПППП
Много добре знаеш, че в това, което пиша няма критика насочена към теб!
ти че си ми взел страха-си ми го взел,,,съвсем лежерно те порпускам в мойте файлетони за клубните изявиbad_dog написа:rudolf написа:от скоро се подвизавам кат руди легендарния тойотаджия--нямам идея за 1 , ПП , ППП и ПППП
Много добре знаеш, че в това, което пиша няма критика насочена към теб!
аз лично това си го мислих,,,защото тая показност по празниците ми навява подсъзнателно все някакъв циничен политически нюанс и някаква стандартна добродетелност ,която стане ли рутина (визирам коледа)-по ми прилича на зъдължителен Пи аР.desSs написа:еми всеки според възможностите си, лошо няма. не знам по колко сте събирали предишни години, но все пак парите не са малко. през лятото може да съберем пак, всеки ще спести от няколко бири на морето...
Извинявай DESS,ама при 1043 пъти видяна тема,мисля че парите не са кой знае колко(а и едва 11 човека.) Не че съм участвал с някаква баснословна сума , ама доста хора дават маса пари за колите си и една такава инициатива не е толкова тежка финансово.(това последното е до всички).Та 1043 човека по 1лв е два пъти и половина повече от набраното.Може и някой да каже -бре тоя много активен сега-И деиствително признавам си за първи път е във форума моето участие,но преди просто съм съм пропуснал възможносста,поради недоглеждане.desSs написа:еми всеки според възможностите си, лошо няма. не знам по колко сте събирали предишни години, но все пак парите не са малко. през лятото може да съберем пак, всеки ще спести от няколко бири на морето...
Абе то хубаво, ма освен да съберем втори път, друго не се сещам....proscrip написа:Стига спорове! - макар и да е добре за темата - като я държи горе....
Нека да се придължаме към същността...
Предлагам краен срок 20.01.08 - Неделя!
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта