Ако си купил високото ниво с навигация имаш 3 години безплатен ъпдейт. Ако не си го купил няма какво да ъпдейтваш и инсталираш.

Например, че трябва в настройки, wifi да има избор на мрежа, въвеждане на псрола и т.н. При мен има само он-оф и това е.
На страница 45-46 е обяснено. Влизаш в Setup, избираш Wi-Fi от лявото меню. Wi-Fi power трябва да е On. Избираш Available Networks и там има списък с налични мрежи. Избираш твоята и ако е с парола (символ катинарче) ще те подкани да въведеш паролата.nicktodorov написа: ↑05 Ное 2019 21:55 Например, че трябва в настройки, wifi да има избор на мрежа, въвеждане на псрола и т.н.
Това не го разбрах, какъв трафик трябва да има?nicktodorov написа: ↑05 Ное 2019 21:55 Трябва да има трафик, но само ми дава грешки, че не може да се свърже през интврнет.
Там е проблема, че нямам такива опции.
И при мен нещата с wifi са по същият начин. Къде ли не четох и такова меню като в ръководстовот няма. Или нашите софтуери не са както трябва или задкормилното устройство има проблем.nicktodorov написа: ↑06 Ное 2019 14:00 Там е проблема, че нямам такива опции.
ИМа три реда:
Wifi power on/off
MirrorLink Off
Miracast Off
Последните две дори не са активни.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта