А хубава ли е?

Това "балканското" мислене само в едната посока ли е?ufer написа: По този начин и сервизи, и гаражни майстори могат да си сравняват малко часовника, защото "балканското" мислене си е голям проблем във всички сфери на обществения живот.
Точно това имах предвид, когато ти зададох въпроса! Затова не мисля, че може да са даде категоричен отговор на въпроса дали да се допускат или не такива мнения и да се удари със секирата но главата на някого.ufer написа: Трудна работа е достоверният източник. Някой може да има и 10, и 50 мнения, и пак да не е обективен - меко казано. А Кики, това за "балканското мислене" може да бъде и в една посока, и във всички Ние сме и малко особена нация. При нас се преплитат прекалено много характерни черти - и хубави, и лоши.
Целта на запитването в темата е точно отрязването на спамаджийските мнения... Не бих окачествил по друг начин единично мнение с такава единствена цел...
Щото,Колега,ако не е "черно - бял" света става "50 нюанса сиво".И ако си от ебаната/битата страна си е много гадно.Освен ако не си "мазо". Ако искам да си съставя мнение,отивам на място и си го съставям сам,като за целта си плащам,ако е нужно."Тоя казал,оня рекъл" не ми върши работа.Особено когато Някой се опитва да ме убеди че нещо , от което лично съм бил доволен,е кофти.Или обратното.kostadinnm написа: Аве, защо света трябва да е черно-бял?! И какво като има някакво негативно мнение. Аз като проучвам за надеждност дадена услуга/продукт, гледам да изчета по възможност целия спектър от мнения за нея. Естествено има един минимум, който трябва да се отрязва(неграмотни/спамаджийски мнения). Най-сконфузно е като няма мнения..
И като прочетеш някое негативно мнение, написано доста майсторски, за да те накара да се замислиш сериозно, си готов да се откажеш, нали? А замисляш ли се дали наистина това мнение е съвсем искрено или цели нещо друго?kostadinnm написа: Аз като проучвам за надеждност дадена услуга/продукт, гледам да изчета по възможност целия спектър от мнения за нея
Правилно - всеки изказва мнение през призмата на своето усещане за ситуацията... От друга страна макар и може да не съм съгласен с направените изводи и съждения от колега, на доста от колегите бих приел споделен факт за 99% истина, колкото и невероятно да ми се струва.
на колеги, които смятат форума за крайна инстанция и приемат всичко написано в нета за чиста монета.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта